Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

ΚΡΙΟ:

Στα επαγγελματικά σας υπάρχει ανάγκη για ισορροπία και όχι για επέκταση

 

ΤΑΥΡΟ:

Ο έντονος ερωτισμός μπορεί να σας οδηγήσει σε ερωτικά μπλεξίματα, αν κινηθείτε σε δύο ταμπλό.

ΔΙΔΥΜΟ:

Θέματα επικοινωνίας στις επαγγελματικές και ερωτικές σχέσεις,  θα σας απασχολήσουν. Προσέξτε μην εξαντληθείτε σε διαμάχες για την εξουσία.

ΚΑΡΚΙΝΟ:

Τα πράγματα στον επαγγελματικό σας χώρο αλλάζουν μορφή. Η γοητεία κάποιου προσώπου δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.

ΛΕΟΝΤΑ:

Οι οικονομικές υποχρεώσεις αποτελούν κόλλημα. Δείξτε επιφύλαξη σε υποσχέσεις για μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟ:

Οι καταστάσεις είναι πιεστικές και παρουσιάζουν στασιμότητα. Συμπεριφερθείτε ανάλογα και όχι με αλαζονικό τρόπο, γιατί θα λειτουργήσει το  «όλα ή τίποτα» εις βάρος σας…

ΖΥΓΟ:

Έχετε το χάρισμα της επικοινωνίας και έλκετε το ακροατήριο σας. Κάντε επαφές είτε με φίλους, είτε για επαγγελματικούς λόγους.

ΣΚΟΡΠΙΟ:

Εφήμερες σχέσεις και πρόσκαιρες λύσεις θα σας δημιουργήσουν παραπάνω προβλήματα. Υπομονή και σύντομα το σκηνικό αλλάζει.

ΤΟΞΟΤΗ:

Ξεκαθάρισμα του τοπίου στα επαγγελματικά θα οδηγήσει στην βελτίωση των οικονομικών σας αργότερα. Πιθανή νέα γνωριμία με άτομο που θα βοηθήσει σε λύση προβλημάτων, όμως προσοχή μήπως παρασυρθείτε σε πλάνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ:

Το πλανητικό σύστημα σας γεμίζει ενεργητικότητα αλλά και πάθος. Αυτό μπορεί να είναι και καλό και κακό όμως, γι αυτό προσοχή στις λεπτομέρειες γιατί εκεί κρύβονται όλα!

ΥΔΡΟΧΟΟ:

Μην γίνεστε αυταρχικοί. Η τάση να επιβληθείτε στους άλλους  με επιθετικότητα ή με αυταρχισμό,  δεν θα φέρει καλά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥ:

Αναθεωρήστε αποφάσεις! Μην είστε απόλυτοι. Ο ρομαντισμός δεν ευνοείται αυτή την εποχή. Όλα εξαρτώνται από την δική σας συμπεριφορά.

 

 

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!

 

Αγαπητοί μου αναγνώστες σας ενημερώνουμε ότι κατάστημα μας στο ricardo.gr είναι πλήρης οργανωμένο στην πώληση ειδών και σπάνιων προϊόντων όπως : ερωτικά φίλτρα, ενεργειακά κεριά, βότανα, λειτουργικά έλαια, απόκρυφα φίλτρα, κρύσταλλα, ενεργοποιημένα φυλαχτά, θυμίαμα και πολλά άλλα σε μια τεράστια ποικιλία φερμένα από τα βάθη της Ανατολής, του Θιβέτ, της Κίνας, Αμερικής και Ινδίας όπου οι μύστες συνεργάτες μας εργάζονται σκληρά για τη συλλογή,  ενεργοποίηση και κατασκευή τους.

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


 

 

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ.    Χρέωση: Σταθερά 2,29€ /1'- Κινητά 2,48 € / 1' με Φ.Π.Α

http://www.alindakanaki.gr     

http://www.zodia-astrologia-taro.gr        

http://www.astroblock.blogspot.com

για περισσότερα :   & ΣΤΟ 54991

Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

            

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
4 degrees
Aries
Moon in Aries
18 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ