Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ…

ΚΡΙΟ:  

Τα προβλήματα σας προκαλούν στρες και τάση φυγής!  Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι πάντοτε δυνατό, γι αυτό προσπαθήστε με ψυχραιμία να βρείτε την λύση τους.
ΤΑΥΡΟ:

Η ατμόσφαιρα στον ερωτικό και επαγγελματικό τομέα κάθε άλλο παρά ιδανική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Μια νέα εποχή ξεκινάει, κάτι που σας προκαλεί νευρικότητα και ανασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟ:

Ελπίζετε για κάποιες αλλαγές τόσο στον τομέα της καριέρας σας, όσο και στα ερωτικά σας, που θα μπορούσαν να επαναφέρουν τις ισορροπίες.

ΚΑΡΚΙΝΟ:  

Έχετε την αμέριστη υποστήριξη και βοήθεια του συντρόφου σας σε θέματα καριέρας που μπορεί να αντιμετωπίσετε.
ΛΕΩΝ:

Οι πρόσθετες ευθύνες που επιφορτίζεστε στον οικογενειακό τομέα σας κάνουν νευρικούς και κακόκεφους. Οργανώστε τον χρόνο σας για να τα φέρετε σε πέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟ:

Μην προσπαθείτε να καταπιαστείτε με όλα τα ανοιχτά σας μέτωπα με μιας. Οργανώστε την σκέψη σας, βάλτε στόχους και πλάνα και ξεκινήστε την μεθοδευμένη και προσεκτική δράση.
ΖΥΓΟ:

Ένταση και διαπληκτισμοί στον χώρο της δουλειά σας μπορεί να εμποδίσουν προσωρινά τα σχέδια σας, μην δίνετε όμως μεγάλες διαστάσεις σε γεγονότα που δεν αξίζουν τον κόπο.
ΣΚΟΡΠΙΟ:

Εάν δεν έχετε μια θετική προδιάθεση και την αγωνιστική διάθεση να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, δημιουργείτε από μόνοι σας περισσότερα εμπόδια από αυτά που ήδη υπάρχουν.

ΤΟΞΟΤΗ:

Νέα δεδομένα ίσως να υπάρξουν στις εργασιακές σας σχέσεις αυτό τον μήνα, δεν χρειάζεται όμως πανικός. Μπορεί να ξεκινάει κάτι νέο και ελπιδοφόρο…
ΑΙΓΟΚΕΡΩ:

Οι εκλείψεις θα φέρουν ένταση και θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλη σας την διπλωματία για να κρατήσετε τις ισορροπίες.

ΥΔΡΟΧΟΟ:

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρχουν και πολλές θετικές μέρες, αλλά και αρκετές δύσκολες. Κρατήστε τα θετικά και οπλιστείτε με δύναμη και πείσμα για να τα καταφέρετε.

ΙΧΘΥ:

Πάντοτε υπάρχει το σωστό timingγια τις αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιηθούν. Μόνο που δεν έφτασε ακόμη η κατάλληλη στιγμή για σας…
 

Αγαπητοί μου αναγνώστες σας ενημερώνουμε ότι κατάστημα μας στο ricardo.gr είναι πλήρης οργανωμένο στην πώληση ειδών και σπάνιων προϊόντων όπως : ερωτικά φίλτρα, ενεργειακά κεριά, βότανα, λειτουργικά έλαια, απόκρυφα φίλτρα, κρύσταλλα, ενεργοποιημένα φυλαχτά, θυμίαμα και πολλά άλλα σε μια τεράστια ποικιλία φερμένα από τα βάθη της Ανατολής, του Θιβέτ, της Κίνας, Αμερικής και Ινδίας όπου οι μύστες συνεργάτες μας εργάζονται σκληρά για τη συλλογή,  ενεργοποίηση και κατασκευή τους.

Όλες οι προσφορές μου τώρα και στο  ricardo.gr

Ίσως υπάρχει κάτι ειδικά για εσένα! Alinda kanaki

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


 Καλέστε τώρα την Αλίντα Κανάκη και την ομάδα της στην προσωπική της γραμμή , χωρίς αναμονές, 24 ώρες online.

Χρέωση: Σταθερά 2,46/1'- Κινητά 2,69 / 1' με Φ.Π.Α

http://www.alindakanaki.gr     

http://www.zodia-astrologia-taro.gr        

http://www.astroblock.blogspot.com

http://politika-fagita-alindakanaki.blogspot.com/

http://tarotdeesther.blogspot.com/

για περισσότερα :    ΣΤΟ 54991

Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

            

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια τηςΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

 

 

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
4 degrees
Aries
Moon in Aries
18 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ