Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

ΚΡΙΟ:

Όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα νιώσετε ότι έχετε απομακρυνθεί από τον σύντροφο σας λόγω των αυξημένων επαγγελτικών υποχρεώσεων. Εάν οι επιθυμίες σας συνδυάζονται αρμονικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας θα αναθερμάνετε τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟ:

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αποζητήσετε κοινωνικές συναναστροφές και θα νιώσετε ξέγνοιαστοι, περνώντας ευχάριστες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε. Μια επίσκεψη στο ινστιτούτο για την ανανέωση της εμφάνιση σας θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση, ενώ το ανανεωμένο σας στυλ θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία, χαρίζοντας σας ποικίλες ερωτικές εμπειρίες που θα φορτίσουν της μπαταρίες σας..

ΔΙΔΥΜΟ:

Δώστε προτεραιότητα σε προσωπικά θέματα. Σεισμικές δονήσεις στα θεμέλια του γάμου… Κάποια διπλή σχέση τείνει να βγει στην επιφάνεια… Προσοχή! Οικονομικά υπάρχει εύνοια.

ΚΑΡΚΙΝΟ:

Να είστε αισιόδοξοι για να ξεκαθαρίσετε νομικά ή δικαστικά θέματα που απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Να είστε καχύποπτοι και στον τομέα της εργασίας. Προσοχή στις εξαπατήσεις με πρόσωπα και συνεργάτες που δεν γνωρίζετε καλά.  

ΛΕΩΝ:

Απαιτούνται  διπλωματικές κινήσεις. Είστε δυνατοί και έτοιμοι να βάλετε μπρος τα σχέδια σας. Ευνοούνται ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό.

ΠΑΡΘΕΝΟ:

Τα  άστρα θα σας βοηθήσουν να δώσετε τέρμα στις αναστατώσεις της ερωτικής σας ζωής και στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τους τελευταίους μήνες, εξαιτίας του φορτισμένου  πλανητικού  σκηνικού . Μπορεί να εμπλακείτε  σε  λάθος  καταστάσεις, λόγω του  κλίματος  ουτοπίας και  να κάνετε λάθος  επιλογές.


ΖΥΓΟ:

Οι πλανήτες δεν ευνοούν  κοινωνικές επαφές και γνωριμίες από τον επαγγελματικό σας τομέα! Μην μπλέκετε τα ερωτικά με τα επαγγελματικά, γιατί αργότερα θα βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟ:

Νέες γνωριμίες και κοινωνικές επαφές ευνοούνται . Ευνοϊκές μέρες για τον ερωτικό σας δεσμό. Πιθανόν μια νέα γνωριμία να σας χτυπήσει την πόρτα…

ΤΟΞΟΤΗ:

Καλά θα κάνετε να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα που θα ανεβάσουν τη διάθεση σας το μήνα αυτό. Συνεχίστε τις προσπάθειες για να μεταμορφώσετε την ζωή σας. Η ανταμοιβή είναι σίγουρη, άσχετα αν θα αργήσει. Ο χώρος του έρωτα αναζωογονείται σαν την Άνοιξη…

ΑΙΓΟΚΕΡΩ:

Μιλήστε με πρόσωπα και συνεργάτες το μήνα αυτό. Οι συνεργασίες σας βρίσκονται σε καλό δρόμο. Ευνοούνται υπογραφές συμβολαίων μέχρι το πρώτο 15ήμερο του μήνα.

ΥΔΡΟΧΟΟ:

Ακούστε καθαρά την φωνή της διαίσθησης σας που έντονα αυτόν τον καιρό θα σας καθοδηγεί, ώστε να αποφύγετε πλάνες, τόσο αισθηματικές όσο και επαγγελματικές (συνάδελφοι, συμβόλαια).

ΙΧΘΥ:

Προσοχή σε εξαπατήσεις λόγω του πλανητικού  σκηνικού. Προσπαθήστε να αναδιοργανώσετε τη φυσική και ψυχική σας κατάσταση, ανανεώνοντας την εξωτερική σας εμφάνιση.


Αλίντα Κανάκη

 

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

 

Αγαπητοί μου αναγνώστες σας ενημερώνουμε ότι κατάστημα μας στο ricardo.gr είναι πλήρης οργανωμένο στην πώληση ειδών και σπάνιων προϊόντων όπως : ερωτικά φίλτρα, ενεργειακά κεριά, βότανα, λειτουργικά έλαια, απόκρυφα φίλτρα, κρύσταλλα, ενεργοποιημένα φυλαχτά, θυμίαμα και πολλά άλλα σε μια τεράστια ποικιλία φερμένα από τα βάθη της Ανατολής, του Θιβέτ, της Κίνας, Αμερικής και Ινδίας όπου οι μύστες συνεργάτες μας εργάζονται σκληρά για τη συλλογή,  ενεργοποίηση και κατασκευή τους.


Όλες οι προσφορές μου τώρα και στο  ricardo.gr

Ίσως υπάρχει κάτι ειδικά για εσένα! Alinda kanaki

 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ.   Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1'- Κινητά 2,69/ 3υρώ1' με Φ.Π.Α

ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

    2111815922        

 

http://www.alindakanaki.gr

http://www.zodia-astrologia-taro.gr

http://www.astroblock.blogspot.com

http://politika-fagita-alindakanaki.blogspot.com/

http://tarotdeesther.blogspot.com/

για περισσότερα :    ΣΤΟ 54991

Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

    2111815922        

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

p


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
1 degree
Pisces
Moon in Pisces
10 degrees
Waxing Gibbous Moon
Waxing Gibbous Moon
12 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ