Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

ΚΡΙΟ:

Θα αντιμετωπίσετε ένα τεταμένο κλίμα στο οικογενειακό περιβάλλον αυτό τον μήνα. Μην τροφοδοτείτε με την στάση σας μεγαλύτερες εντάσεις…
ΤΑΥΡΟ:

Ευχάριστα τα νέα που θα φέρει ο μήνας αυτός σε σας, και ανάλογα με τον τομέα που ο καθένας έχει μεγαλύτερη ανάγκη. Σε κάποιους θα ευνοηθούν τα επαγγελματικά, σε άλλους τα συναισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟ:

Ευχάριστος ο Ιούνιος για τον ωροσκόπο σας, με θετικές εξελίξεις να καταγράφονται στο συναισθηματικό αλλά και στο επαγγελματικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟ:

Σε λίγο καιρό θα είστε οι ευνοημένοι του ζωδιακού, μια και ο Δίας θα περάσει στον ωροσκόπο σας, φέρνοντας πολύτιμα δώρα μαζί του. Μέχρι τότε, λίγη υπομονή ακόμη.

ΛΕΩΝ:

Η μοναχική πορεία είναι πολλές φορές δυσβάσταχτη! Χαράξτε κοινή πορεία στα πλαίσια μιας ομάδας, για να επωφεληθείτε από τον καταμερισμό των αρμοδιοτήτων αλλά και από την δύναμη κρούσης του συνόλου.

ΠΑΡΘΕΝΟ:

Πολλά πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο, θα πρέπει να παραμείνετε όμως προσγειωμένοι και πιστοί στους στόχους σας για να πετύχετε.

ΖΥΓΟ:

Οικονομικά και επαγγελματικά ευνοήστε αυτό τον μήνα! Στον τομέα των σχέσεων όμως τα πράγματα δεν θα είναι το ίδιο ρόδινα…

ΣΚΟΡΠΙΟ:

Οικονομική ανάσα θα φέρει ο Ιούνιος για σας! Ένας διακανονισμός ή μια έκτακτη πηγή εσόδων θα ανεβάσει το πεσμένο σας ηθικό.

ΤΟΞΟΤΗ:

Μια δέσμευση που θα αναλάβετε θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία της ζωής σας. Θα μπορούσε να είναι σε προσωπικό επίπεδο, θα μπορούσε όμως να είναι και σε επαγγελματικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Οι κόποι που κατεβάλατε όλο το τελευταίο διάστημα δεν πάνε χαμένοι, και αυτό θα το διαπιστώσετε μέσα στον Ιούνιο, που θα βιώσετε την αναγνώριση και την ανταμοιβή.

ΥΔΡΟΧΟΟ:

Υπάρχει ένταση και εκνευρισμός αυτό τον μήνα, παράλληλα όμως υπάρχει και διάχυτος ερωτισμός. Τουλάχιστον έτσι θα ισορροπήσετε κάπως προσωπική και επαγγελματική ζωή…

ΙΧΘΥ:

Οι δρόμοι ανοίγουν μπροστά σας και οι έγνοιες για τα οικονομικά και επαγγελματικά σύντομα θα είναι μακρινό παρελθόν.

 

 

Αλίντα Κανάκη

 

www.alindakanaki-shop.gr

www.wholesale-alindakanaki.com

 

Αγαπητοί μου αναγνώστες σας ενημερώνουμε ότι κατάστημα μας στο ricardo.gr είναι πλήρης οργανωμένο στην πώληση ειδών και σπάνιων προϊόντων όπως : ερωτικά φίλτρα, ενεργειακά κεριά, βότανα, λειτουργικά έλαια, απόκρυφα φίλτρα, κρύσταλλα, ενεργοποιημένα φυλαχτά, θυμίαμα και πολλά άλλα σε μια τεράστια ποικιλία φερμένα από τα βάθη της Ανατολής, του Θιβέτ, της Κίνας, Αμερικής και Ινδίας όπου οι μύστες συνεργάτες μας εργάζονται σκληρά για τη συλλογή,  ενεργοποίηση και κατασκευή τους.


Όλες οι προσφορές μου τώρα και στο  ricardo.gr

Ίσως υπάρχει κάτι ειδικά για εσένα! Alinda kanaki

 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ.   Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1'- Κινητά 2,69/ 3υρώ1' με Φ.Π.Α

ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

    2111815922        

 

http://www.alindakanaki.gr

http://www.zodia-astrologia-taro.gr

http://www.astroblock.blogspot.com

http://politika-fagita-alindakanaki.blogspot.com/

http://tarotdeesther.blogspot.com/

για περισσότερα :    ΣΤΟ 54991

Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

    2111815922        

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
4 degrees
Aries
Moon in Aries
18 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ