Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΚΡΙΟ:

Περιορίστε καταχρήσεις και ενδιαφερθείτε για τη σωστή διατροφή και την εξωτερική σας εμφάνιση. Η ακτινοβολίας σας στο αντίθετο φίλο θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή και αυτό θα σας γεμίσει με αυτοπεποίθηση.

ΤΑΥΡΟ:

Προσέξτε τα λόγια σας ώστε να μην δημιουργήσετε παρεξηγήσεις. Το πλανητικό σύστημα σας δημιουργεί περισσότερη αυτοπεποίθηση, αφού θα συνειδητοποιήσετε το τι αξίζετε και τι μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας για ένα καλύτερο και πιο πετυχημένο μέλλον. Διεκδικήστε με διπλωματία τα θέλω σας, για να μπορέσετε να κερδίσετε αυτό που επιδιώκετε…

ΔΙΔΥΜΟ:

Οτιδήποτε νέο στη ζωή σας θα ευνοηθεί ιδιαίτερα μετά το τέλος του μήνα και ίσως οι καλύτερες προοπτικές έρθουν μελλοντικά. Ρίξτε τα δίχτυα της γοητείας σας γεμάτοι πάθος, διότι θα αναζωογονηθείτε από τις εξελίξεις. Η υγεία σας είναι καλή, χρειάζεται όμως καλύτερη οργάνωση και να συνεχίσετε με καλή διατροφή και άσκηση.

ΚΑΡΚΙΝΟ:

Οτιδήποτε αποφασίσετε να κάνετε  στα επαγγελματικά σας, θα πρέπει να το μελετήσετε και να το οργανώσετε σωστά, αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις, γιατί οι συνέπειες θα είναι αρνητικές και θα δημιουργήσετε καινούργια δισεπίλυτα προβλήματα.

ΛΕΟΝΤΑ:

Οι αδέσμευτοι, μην βιαστείτε να απορρίψετε κάθε νέα γνωριμία που θα προκύψει στο φιλικό σας περιβάλλον. Φροντίστε όμως περισσότερο τον εαυτό σας, διότι ο οργανισμός σας είναι εξαντλημένος και έχει τα όρια του.

ΠΑΡΘΕΝΟ:

Μην ανοίγεστε πολύ και συζητάτε τα πάντα με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί υπάρχει πολύ ζήλια στο χώρο σας και θα προσπαθήσουν να υπονομεύσουν τα σχέδια σας.

ΖΥΓΟ:

Στα οικονομικά σας, θα αρχίσετε να βλέπετε ορισμένα σχέδια σας να υλοποιούνται και θα πετύχετε σταδιακά να αυξήσετε το εισόδημα σας και να κινηθείτε πιο άνετα στο εξής.

ΣΚΟΡΠΙΟ:

Θα βρεθούν λύσεις για θέματα που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό, ενώ τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν σταδιακή άνοδο και ένας αέρας ανακούφισης θα ανεβάσει την διάθεση και την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗ:

Οι έχοντες σχέση, καλό θα ήταν να πλησιάσουν τον σύντροφο τους και μέσα από την συζήτηση να του δώσετε να καταλάβει ότι μπορεί να στηριχτεί επάνω σας. Εσείς που είστε μόνοι, να είστε προετοιμασμένοι για τα πάντα, μια και κάθε απίθανο σενάριο είναι για σας αυτή την περίοδο πιθανό να συμβεί…

ΑΙΓΟΚΕΡΩ:

Διαπραγματευτείτε μια αλλαγή θέσης στην εργασία σας, διότι η λύση στις προβληματικές καταστάσεις που σας κρατούσε σε στασιμότητα εδώ και καιρό έχει δοθεί και οι εξελίξεις θα είναι σύντομα πολύ θετικές. Τα άστρα ευνοούν ευκαιρίες και επικοινωνίες, ενώ θα πρέπει να υλοποιήσετε τους στόχους σας, κάνοντας ένα ταξίδι για να περάσετε τα σχέδια σας σε συνεργάτες που θα σας δικαιώσουν για τη σκληρή δουλειά των προηγούμενων μηνών.

ΥΔΡΟΧΟΟ:

Όσοι είσαστε ελεύθεροι θα σας απασχολήσει ένα πρόσωπο από τα παλιά, ξυπνώντας μέσα σας όμορφες αναμνήσεις. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις! Αφήστε το χρόνο να κυλήσει για να δείτε αν έχουν αλλάξει κάποια πράγματα προς το καλύτερο στις μεταξύ σας σχέσεις.

ΙΧΘΥ:

Οργανώσετε ένα ταξίδι αναψυχής και κάνετε μια προσπάθεια να μειώσετε το άγχος από τη ζωή σας, διότι θα πρέπει να δρομολογήσετε ένα καλό πρόγραμμα για να πετύχετε τους στόχους σας.


Τυχεροί  αριθμοί: 38, 46, 16, 48, 9 και 20
 

Αγαπητοί μου φίλοι, επιθυμείτε χρήματα, καλύτερη θέση εργασίας, μια καλή σταδιοδρομία ή μια επιχείρηση κερδοφόρα; Με το ενεργοποιημένο μας φίλτρο της τύχης και της ευημερίαςşans (مصير), τα υλικά αγαθά που ονειρεύεστε είναι εξασφαλισμένα.Και να λοιπόν πως θα τα αποκτήσετε… ΤΙΜΗ:120 ΕΥΡΩ


 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ. 9016002629   Χρέωση: Σταθερά 2,29/1'- Κινητά 2,48  / 1' με Φ.Π.Α

Γραμμή ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ   2111815922 

http://www.alindakanaki.gr   

http://www.zodia-astrologia-taro.gr    

http://www.astroblock.blogspot.com/

για περισσότερα : ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ             2111815922      

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

 

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
0 degrees
Sagittarius
Moon in Sagittarius
12 degrees
Waxing Gibbous Moon
Waxing Gibbous Moon
10 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ