Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

ΚΡΙΟ: Συναρπαστικές περιπέτειες έρχονται στην επιφάνεια και φωτίζονται οι υψηλότεροι στόχοι σας. Με ρεαλισμό και αισιοδοξία, οργανώστε το πρόγραμμα σας. 
ΤΑΥΡΟ: Θα υπάρξει  τάση για φιλανθρωπικές πράξεις και προσφορά αγαθών συναισθημάτων. Μην υπερβάλετε όμως…Παν μέτρο άριστον άλλωστε… 
ΔΙΔΥΜΟ: Απομακρυνθείτε και σκεφτείτε ξεκάθαρα και στην συνέχεια επιβληθείτε με τρόπο απόλυτο, αλλά εκπνέοντας σιγουριά. 
ΚΑΡΚΙΝΟ: Η αισιοδοξία θα σας κάνει να παρατηρήσετε κάτι νέο που εμφανίζεται στην ζωή σας. 
ΛΕΩΝ: Το πλανητικό σκηνικό Πλούτωνα -Άρη- Αφροδίτης στον ωροσκόπο σας κάνει το κλίμα ιδεώδες. Θα υπάρξουν εξουσιαστικές τάσεις από μέρους σας κάποια στιγμή. Ο κυνισμός δεν βοηθάει, το συναίσθημα όμως;;;
ΠΑΡΘΕΝΟ: Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί νέες ευκαιρίες. Αποκαλύψεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας κάνουν να χάσετε την υπομονή σας. Μην σας κλονίζει τίποτα!! 
ΖΥΓΟ: Ο συντηρητισμός σας θα σας βοηθήσει ώστε να συνεχίσετε να οργανώνετε τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε στην ζωή σας,  ώστε να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια. 
ΣΚΟΡΠΙΟ: Καλλιτεχνικές δραστηριότητες και νέες γνωριμίες. Ερωτικά, κάτι νέο εμφανίζεται... Ζήστε το, με ρεαλισμό και την σχετική προφύλαξη, αν κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο. 
ΤΟΞΟΤΗ: Τίποτα δεν λύνεται απ την μία στιγμή στην άλλη. Επίσης υπάρχουν και καταστάσεις που δεν μπορούν να αλλάξουν καθόλου. Προσπαθήστε να επιβιώσετε και αναπτυχθείτε στο υπάρχον περιβάλλον. 
ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Η Αφροδίτη κάνει όμορφη την σχέση σας με το άλλο σας μισό και σας γεμίζει αισιοδοξία. Δραπετεύστε απ΄ τα προβλήματα, έστω και για λίγο και δείτε την άλλη πλευρά της ζωής. 
ΥΔΡΟΧΟΟ: Επενδύστε σε νέες ιδέες και λύσεις που θα βελτιώσουν τα οικονομικά – επαγγελματικά σας. 
ΙΧΘΥ:Ο πλανητικός συνδυασμός στον ωροσκόπο σας κάνει το κλίμα ιδιαίτερα ρομαντικό. Είναι εποχή για έρωτα! Γιατί όχι? Κρατήστε μόνον ότι σας κάνει να νιώθετε όμορφα! 


 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Οι προβλέψεις είναι από την διάσημη Αστρολόγο Αλίντα

Τηλ. 901600262  Χρέωση: Σταθερά 2,29€ /1'- Κινητά 2,48 € / 1' με  Φ.Π.Α

Γραμμή ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ                2111815922           

http://www.alindakanaki.gr     

http://www.zodia-astrologia-taro.gr         

http://www.astroblock.blogspot.com/

για περισσότερα :    ΣΤΟ 54991Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ             2111815922        

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
26 degrees
Libra
Moon in Libra
22 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ