Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

ΚΡΙΟ:Η περίοδος από μόνη της δεν ενδείκνυται για μεγάλες αλλαγές, αφού τα εμπόδια προέρχονται από τον ίδιο σας τον χώρο. Κάντε υπομονή και μην «τα βάζετε» με τρίτους που δεν φταίνε. Όλα θα περάσουν.

ΤΑΥΡΟ: Θα αντιμετωπίσετε σθεναρή αντίσταση σε θέματα οικογενειακά ή κληρονομικά, τα οποία δύσκολα λύνονται. Αφήστε τα στην άκρη για λίγο και ασχοληθείτε με φίλους, διασκεδάστε, ερωτευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟ:Η Νέα Σελήνη ευνοεί κοινωνικές συναναστροφές και χαρούμενες εξορμήσεις. Ευχαριστηθείτε το παιχνίδι, την συντροφιά των φίλων και την διασκέδαση.

ΚΑΡΚΙΝΟ:Η δραστηριότητα σας φρενάρει λίγο από το σκεπτόμενο και πνευματικό μέρος του εαυτού σας. Δώστε του χώρο, ευνοείται…

ΛΕΩΝ: Μια καλή ώρα για δουλειά και ερωτικά παιχνίδια. Μέχρι τις 20 του μηνός κάντε ένα ταξιδάκι για να ξεσκάσετε και να τονωθείτε. Το έχετε ανάγκη. «Ες αύριο τα σπουδαία» !!!

ΠΑΡΘΕΝΟ: Όσες/οι είστε μόνοι/ες θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνετε ένα καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα. Οι λοιποί, ασχοληθείτε λίγο με την σχέση σας. Την έχετε παραμελήσει!

ΖΥΓΟ: Μεταφέρετε την δράση σας από το χώρο της δουλειάς στο επίπεδο του έρωτα!!!

ΣΚΟΡΠΙΟ: Ο ερωτισμός σας αλλά και η γοητεία σας θα κάνουν το ταίρι σας ιδιαίτερα διαχυτικό. Αναζητήστε το άλλο σας μισό για να βιώσετε την αρμονία που τόσο χρειάζεστε.

ΤΟΞΟΤΗ:  Υπάρχουν ρωγμές στις σχέσεις σας. Ότι δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, μην διστάσετε να το απομακρύνετε. Κρατήστε μόνο ότι έχετε ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Μην αφήνετε τους άλλους να κατευθύνουν την ζωή σας και να σας βάζουν εμπόδια και τρικλοποδιές.

ΥΔΡΟΧΟΟ:Εξαιρετικό μήνας για οριστικές αλλαγές. Βρείτε αυτό το «αγκάθι» που σας πονάει, και βγάλτε το μια και καλή…

ΙΧΘΥ:Δείτε απ την άλλη μεριά το νόμισμα. Επιβληθείτε με το να καθιερώσετε την στάση και την θέση σας. Έτσι θα ξεκαθαρίσουν οι σχέσεις σας και θα μείνουν μόνο όσες έχουν τα εχέγγυα της διάρκειας.  


 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ.

Χρέωση: Σταθερά 2,29€ /1'- Κινητά 2,48 € / 1' με Φ.Π.Α

Γραμμή παραπόνων 2108119914

http://www.alindakanaki.gr    

http://www.zodia-astrologia-taro.gr                

http://www.astroblock.blogspot.com/

για περισσότερα :

Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία τηςΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
4 degrees
Aries
Moon in Aries
18 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ