Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Χαρακτηριστικά και Προβλέψεις Απριλίου 2011

Από                   Έως

24/01/1936     10/02/1937        Φωτιά        

10/02/1948     28/01/1949        Γή     

28/01/1960     14/02/1961        Μέταλλο       

15/02/1972     02/02/1973        Νερό              

02/02/1984     19/02/1985        Ξύλο              

19/02/1996     06/02/1997        Φωτιά

 

Προβλέψεις  Απριλίου

Η περίοδος αυτή δεν είναι κακή αλλά χρειάζεται την δική σας προσπάθεια για να αποδώσει καλύτερα. Οι καθυστερήσεις στον επαγγελματικό τομέα που ενδεχομένως να προκύψουν καλό είναι να μην σας πτοήσουν γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Αστάθεια προβλέπεται και στον αισθηματικό τομέα. Δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά με τον άνθρωπο σας αλλά αντιπαρατίθεστε στις λεπτομέρειες και αυτό δημιουργεί εκνευρισμό και ένταση. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας για να κρατήσετε τις ισορροπίες.

Καλά θα κάνετε να ξεκουράζεστε γιατί οι αντοχές σας φτάνουν στα όρια τους.                                                                                             Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν σχετική άνοδο. Θα υπάρξουν ευκαιρίες που χρειάζεται να τις εκμεταλλευτείτε. Προσέξετε τις δαπάνες σας και να βάζετε προτεραιότητες σ αυτά που θέλετε έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού σας την ερώτηση: «Είναι  όντως αναγκαίο; Μπορώ και χωρίς αυτό προς το παρών;» 

Αρουραίος Ξύλο

Περίοδος μετριοπάθειας και καλής κοινής λογικής. Η σταθερότητα αρχίζει και πάλι να έρχεται στη ζωή σας τόσο στον επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Αρουραίος Φωτιά

Η αυτοπεποίθησή σας επιστρέφει και είστε γεμάτοι δυναμισμό. Όμως μέχρι και τον Μάιο  αποφύγετε απερίσκεπτες πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό τομέα, για να μην το μετανιώσετε  αργότερα.

Αρουραίος Γή  

Μια θετική συμμαχία αστεριών  σας βοηθά όλο τον χρόνο να αποκτήσετε γερές βάσεις  στην σταδιοδρομία σας αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Πιθανά να αποκτήσετε περισσότερες ευθύνες στην εργασία σας. Ενισχύονται οι δεσμοί μεταξύ των συντρόφων.

Αρουραίος Μέταλλο

Αν είστε ελεύθεροι μια γνωριμία ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, και οδηγήσει σε   σχέση διαρκείας. Διαχειριστείτε καλά τις επιτυχίες που έχετε για να δημιουργήσετε μακροχρόνια αποτελέσματα.

Αρουραίος Νερό

Περάσατε αρκετά στον αισθηματικό τομέα όλο το προηγούμενο διάστημα. Έρχεται λοιπόν ο Απρίλιος να σας κάνει να ηρεμήσετε με στιγμές αγάπης τρυφερότητας και γαλήνης με το ταίρι σας. Αποκτάτε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και με λίγη τόλμη θέστε επαγγελματικούς στόχους.

 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ -ΦΑΙΔΡΑ ----.> η φωτεινή,


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
22 degrees
Libra
Moon in Libra
17 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
4 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ