Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

 

Από

Έως

 

14/02/1934

03/02/1935

Ξύλο

02/02/1946

21/01/1947

Φωτιά

18/02/1958

07/02/1959

Γη

06/02/1970

26/01/1971

Μέταλλο

25/01/1982

12/02/1983

Νερό

10/02/1994

30/01/1995

Ξύλο

 

 

Προβλέψεις Ιούνιος

Οι αδέσμευτοι δεν θα πρέπει να παιδεύετε το μυαλό σας με ερωτήματα που είναι εύκολο να απαντηθούν. Άλλωστε η διαίσθησή σας, σας οδηγεί πάντα στις σωστές αποφάσεις. Αν νομίζετε ότι είστε ερωτευμένοι, μην μπείτε στη διαδικασία να καταλάβετε από την αρχή, αν το άτομο που έχετε απέναντί σας είναι ο/η «ένας και μοναδικός». Θα πρέπει να επανεξετάσετε την οικονομική σας κατάσταση και να μην ανοίγεστε πριν ερευνήσετε διεξοδικά κάθε πτυχή των προτάσεων που σας γίνονται.

Όσοι είστε σε αναζήτηση δουλειάς, η περίοδος σας ευνοεί μέχρι και τα μέσα Ιουλίου.

Προσέξτε μικροατυχήματα που προκαλούνται από την δικιά σας αφηρημάδα και απροσεξία. Αν συνεχίσετε να εργάζεστε στην κατεύθυνση των στόχων σας, στηρίζεστε στις δυνάμεις σας και εμπιστεύεστε τον εαυτό σας, η επιτυχία θα έρθει. Να είστε συνεργάσιμοι για να αποφύγετε τυχόν συγκρούσεις με συναδέλφους ή συνεταίρους.

Φροντίστε να ξεκουράζεστε όσο γίνεται και μην επιβαρύνεται τον οργανισμό σας περισσότερο.

 

 

Ξύλο Σκύλος

Η συμμαχία μεταξύ των αστεριών Tu Vi (επιτυχία) και Tham Lang (αυστηρότητα), σας συντροφεύει όλο το συγκεκριμένο διάστημα και σας δίνει ενέργεια, αποδοτικότητα και αυτοπεποίθηση.

 

Φωτιά Σκύλος

Δεν είναι εύκολα για σας αυτήν την περίοδο. Όμως γνωρίζετε το μυστικό της επιτυχίας σας και βγαίνετε με λίγη περισσότερη προσπάθεια από τα δύσκολα.

 

Γη Σκύλος

Έχετε όλα τα ατού που θα σας επιτρέψουν την ασφαλή επιτυχία και στον εργασιακό χώρο θα φτάσετε στους στόχους σας. Αξιοπιστία είναι η λέξη-κλειδί για την ηρεμία στη σχέση.

 

Μέταλλο Σκύλος

Μην δείχνετε υπερβολική εμπιστοσύνη στον οποιοδήποτε, γιατί θα δημιουργήσετε προβλήματα ιδίως στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε να είστε χαμηλών τόνων και να ψάχνετε σε βάθος όλα τα θέματα και τους ανθρώπους που σας πλευρίζουν, θέλοντας να κερδίσουν κάτι από εσάς.

 

Νερό Σκύλος

Έχετε μεγάλη θέληση και αυτό είναι που θα σας βγάλει από τα δύσκολα και θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας. Χρειάζεστε την υποστήριξη από το ταίρι σας. Ζητήστε την και θα την έχετε.

 

Αγαπητοί μου αναγνώστες σας ενημερώνουμε ότι κατάστημα μας στο ricardo.gr είναι πλήρης οργανωμένο στην πώληση ειδών και σπάνιων προϊόντων όπως : ερωτικά φίλτρα, ενεργειακά κεριά, βότανα, λειτουργικά έλαια, απόκρυφα φίλτρα, κρύσταλλα, ενεργοποιημένα φυλαχτά, θυμίαμα και πολλά άλλα σε μια τεράστια ποικιλία φερμένα από τα βάθη της Ανατολής, του Θιβέτ, της Κίνας, Αμερικής και Ινδίας όπου οι μύστες συνεργάτες μας εργάζονται σκληρά για τη συλλογή,  ενεργοποίηση και κατασκευή τους.

Όλες οι προσφορές μου τώρα και στο  ricardo.gr

Ίσως υπάρχει κάτι ειδικά για εσένα! Alinda kanaki

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ.    Χρέωση: Σταθερά 2,29/1'- Κινητά 2,48 / 1' με Φ.Π.Α

http://www.alindakanaki.gr     

http://www.zodia-astrologia-taro.gr        

http://www.astroblock.blogspot.com

για περισσότερα :   & ΣΤΟ 54991

Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

            

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια τηςΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
22 degrees
Libra
Moon in Libra
17 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
4 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ