Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

 

Από

Έως

 

14/02/1934

03/02/1935

Ξύλο

02/02/1946

21/01/1947

Φωτιά

18/02/1958

07/02/1959

Γη

06/02/1970

26/01/1971

Μέταλλο

25/01/1982

12/02/1983

Νερό

10/02/1994

30/01/1995

Ξύλο

 

 

Προβλέψεις Ιούλιος

Εργάζεται υπερβολικά και καλό είναι να πατήσετε φρένο για να μην έχετε προβλήματα υπερκόπωσης. Λίγη ξεκούραση μαζί με λίγο διάβασμα και διαλογισμό θα ισορροπήσουν την λειτουργία του σώματος και του πνεύματος.  Είναι άμεσα απαραίτητο να κάνετε κάτι για να ξεφύγετε από την ρουτίνα και να ανανεωθείτε. Φαντασία έχετε . Χρησιμοποιήστε την.

Καλά είναι να βολευόμαστε αλλά ακόμη καλύτερο είναι να υπάρχει πάντα κάτι που να διεγείρει τις αισθήσεις και να μας δημιουργεί ευεξία και ικανοποίηση.

Η ευελιξία στην εργασία σας θα σας βοηθήσει να αποφύγετε άχρηστα πισωγυρίσματα. Οριοθετήστε τα πράγματα για να μην χάνετε άσκοπα τον χρόνο σας και να είστε πιο αποτελεσματικοί. Σας περιμένει μια αρκετά καλή άνοδος στον οικονομικό τομέα.

 

Ξύλο Σκύλος

Κοντά σας νιώθουν ασφαλείς. Αυτό σας μεγαλώνει την αυτοπεποίθηση , την δημιουργικότητα και την δυναμικότητά σας.

 

Φωτιά Σκύλος

Διατηρήστε ανεβασμένο το ηθικό σας. Μόνον έτσι ξεπερνιούνται οι δυσκολίες. Όλοι σας λένε ότι μπορείτε να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια. Πιστέψτε το!!!!

 

Γη Σκύλος

Μπορείτε να εμφανίσετε ατέλειωτη ενέργεια και δυναμικότητα. Αυτό θα προφανώς θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

 

Μέταλλο Σκύλος

Πιστεύετε στον εαυτό σας και το δείχνετε με κάθε ευκαιρία. Μην υποτιμάτε όμως και τους άλλους. Φροντίστε να κρατάτε πιο χαμηλούς τόνους και μην φτάνετε στην αλαζονεία. Θα φέρει αντίθετα αποτελέσματα.

 

Νερό Σκύλος

Έχετε την ικανότητα να αντέχετε και τις νίκες και τις ήττες. Μην το βάζετε κάτω και μην νιώθετε διχασμένοι. Τα εμπόδια και οι αποτυχίες μας κάνουν πιο δυνατούς.

 

Αγαπητοί μου αναγνώστες σας ενημερώνουμε ότι κατάστημα μας στο ricardo.gr είναι πλήρης οργανωμένο στην πώληση ειδών και σπάνιων προϊόντων όπως : ερωτικά φίλτρα, ενεργειακά κεριά, βότανα, λειτουργικά έλαια, απόκρυφα φίλτρα, κρύσταλλα, ενεργοποιημένα φυλαχτά, θυμίαμα και πολλά άλλα σε μια τεράστια ποικιλία φερμένα από τα βάθη της Ανατολής, του Θιβέτ, της Κίνας, Αμερικής και Ινδίας όπου οι μύστες συνεργάτες μας εργάζονται σκληρά για τη συλλογή,  ενεργοποίηση και κατασκευή τους.

Όλες οι προσφορές μου τώρα και στο  ricardo.gr

Ίσως υπάρχει κάτι ειδικά για εσένα! Alinda kanaki

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ.    Χρέωση: Σταθερά 2,29/1'- Κινητά 2,48 / 1' με Φ.Π.Α

http://www.alindakanaki.gr     

http://www.zodia-astrologia-taro.gr        

http://www.astroblock.blogspot.com

για περισσότερα :    ΣΤΟ 54991

Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

            

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια τηςΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
22 degrees
Libra
Moon in Libra
17 degrees
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
4 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ