Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Wolfgang Schäuble

O Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι γεννημένος στις 18 Σεπτεμβρίου του 1942, στην καρδιά του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, στην πόλη Φράιμπουργκ ως γιος ενός σύμβουλου χρηματοδότησης. Σπούδασε Νομικά και Οικονομικά στα Πανεπιστήμια του Freiburg  και του Αμβούργου, το 1971 έλαβε το διδακτορικό του, που του άνοιξε τις πόρτες για μια θέση στις φορολογικές αρχές του Ομόσπονδου Κρατιδίου Baden-Würtemberg.

 

Ανήκει στον συντηρητικό πολιτικό χώρο, ως μέλος του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος CDU, και η σταδιοδρομία του σε ανώτερες θέσεις ξεκινάει επί Καγκελαρίας Χέλμουτ Κόλ το 1984, που τον διορίζει επικεφαλής της Καγκελαρίας και μέλος του Υπουργικού συμβουλίου, ενώ ακολούθως καταλαμβάνει την θέση του Ομοσπονδιακού Υπουργού Εσωτερικών. Μεταξύ των ετών 1991 και 2000 διατελεί πρόεδρος της κοινοβουλευτικής Ομάδας του CDU/CSU, ενώ ταυτόχρονα από το 1998 έως το 2000 διατελεί πρόεδρος του κόμματος CDU. Στις 12 Οκτωβρίου του 1990 αποτέλεσε στόχο δολοφονικής επίθεσης, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης. Ο Σόιμπλε τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και τη σπονδυλική στήλη, με αποτέλεσμα να απωλέσει τη λειτουργία των κάτω άκρων.

Είναι παντρεμένος με την οικονομολόγο Ίνγκεμποργκ Σόιμπλε από το 1969. Το ζεύγος έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Στο πρώτο Υπουργικό Συμβούλιο επί Καγκελαρίας Άγκελας Μέρκελ (2005-2009) χρίζεται Υπουργός Εσωτερικών, ενώ στην συνέχεια αναλαμβάνει τα ινία του Υπουργείου Οικονομικών που διατήρησε μέχρι τις πρόσφατες εκλογές του 2013.

Ήλιος: στην Παρθένο: 24 ° 56

Σελήνη: 5 ° 27  στον 'Αιγόκερω

Ωροσκόπος: Τοξότης

Ο Βόλφγκανκ Σόιμπλε είναι Παρθένος στο ζώδιο, με Ωροσκόπο στον Τοξότη και Σελήνη στον Αιγόκερω! Η Σελήνη του στον Αιγόκερω είναι αυτή που τον καθιστά υπεύθυνο επαγγελματία, που διεκπεραιώνει με αφοσίωση το έργο που του ανατίθεται.  Το πλήθος όψεων που σχηματίζει ο Ποσειδώνας στον γενέθλιο χάρτη του, με κυρίαρχες αυτές του Ήλιου, του Άρη και του Ερμή υποδηλώνουν το εκτεταμένο παρασκήνιο που συνδέεται με το άτομο και την δράση του, ενδεχομένως και μια εκτεταμένη επαφή με υπόγεια κέντρα λήψης αποφάσεων, για να μην επεισέλθουμε σε περισσότερο συνομοσιολογικές θεωρίες.

Οι πλανητικές θέσεις στο γενέθλιο χάρτη του θα τον χαρακτήριζαν περισσότερο σαν ένα πειθήνιο όργανο, παρά εμπνευστή της εμμονικής πολιτικής μιας καταστροφικής λιτότητας που έχει επιβάλει στην μισή Ευρώπη. Γι αυτόν απλά είμαστε ένα projectπου πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα στις προβλεπόμενες προθεσμίες, με τις προδιαγραφές που του έχουν τεθεί, ώστε να μπορεί να παρουσιάσει το αποτέλεσμα του έργου του στους προϊσταμένους του.

Στο όχι και πολύ μακρινό μέλλον η καλή του τύχη φαίνεται να του γυρίζει την πλάτη και η παντοδυναμία του λαμβάνει να τέλος, ακόμη και με οδυνηρό τρόπο. Η σύνοδος του προοδευμένου Κρόνου του με τον γενέθλιο Χείρωνα θα φέρει σε πρώτη φάση δυσκολίες, ενώ οι αντιθέσεις του Άρη με τον Ποσειδώνα με τον γενέθλιο Κρόνο που θα ακολουθήσουν ενδεχομένως να φέρουν στο φως ανεπιθύμητες αποκαλύψεις για υπόγειες διεργασίες, που θα τον εκθέσουν ανεπανόρθωτα. Ένα οικονομικό σκάνδαλο ολκής είναι πολύ πιθανό να θέσει τέλος στις πολιτικές φιλοδοξίες του. Oι δύσκολες όψεις στο ωροσκόπιο του συσσωρεύονται κατά το 2015,με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα προς όλους τους τομείς της ζωής του. Μια περεταίρω  ένδειξη πως η πολιτική του καριέρα με την αρχηγό της κυβέρνησης της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ δεν θα κρατήσει πάνω από τέσσερα χρόνια.


Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160] Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ.

  

★ με ένα μόνο SMS &  


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Gemini
Sun in Gemini
25 degrees
Virgo
Moon in Virgo
1 degree
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
4 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ