Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ

ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Από τα μέσα Ιουλίου 2010 ο Ουρανός πέρασε στον Κριό όπου και θα παραμείνει τα επόμενα επτά (7) χρόνια.

Ο Ουρανός στον Κριό αντιστοιχεί ιστορικά σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη περίοδο, όπως ήταν τη δεκαετία 1930, 1840, 1760, 1680, 1590, 1510, 1430, 1340.

Παγκόσμια θα επικρατεί κλίμα επανάστασης, ανεξαρτησίας και απρόβλεπτων γεγονότων.

Οι συγκεκριμένοι περίοδοι σημείωσαν επαναστάσεις, εθνικά κινήματα, λοιμούς και οικονομικές αναταραχές.

Ωστόσο ορισμένοι από αυτούς παρουσίασαν τάση για επιθετικό εθνικισμό με αποτέλεσμα τη διαίρεση στο εσωτερικό των χωρών (2ος παγκόσμιος πόλεμος).

Οι παραπάνω χρονικοί περίοδοι αντιστοιχούν σε εξεγέρσεις, επαναστάσεις και κινήματα ανεξαρτησίας (Γκάντι, Χίτλερ, Καρλ Μαρξ, Κοπέρνικος, Τζώρτζ Ουάσινγκτον, κ.λ.π )

Όλα τα προαναφερθέντα γεγονότα αντιστοιχούν επίσης σε εποχές ακραίων καιρικών συνθηκών, πολέμων και πείνας. (μεσοπόλεμος, Ιρλανδικός λοιμός, μεγάλη Ρωσική πείνα, πανούκλα.)

Τέλος εκτός των άλλων αυτοί οι περίοδοι παρουσίασαν τεχνολογική πρόοδο γεμάτη εφευρέσεις, επιστημονικές θεωρίες και ερευνητικά θέματα.(πυρηνική ενέργεια, πυραυλική τεχνολογία, ατμομηχανή, απόσταξη πετρελαίου κ.λ.π ).

Ριζικές αλλαγές κάνουν την εμφάνισή τους σε επιστημονικά μοντέλα και αφορούν τη θεωρία της εξέλιξης από το Δαρβίνο ή την Ηλιοκεντρική προβολή από τον Γαλιλαίο.

Στις μέρες μας το κλίμα επιβαρύνεται από τη θέση εξωτερικών πλανητών που έρχονται να προσθέσουν περισσότερη ένταση ανατροπή και ενέργεια.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω προαναγγέλλει κύματα επανάστασης σε όλο τον κόσμο.

Το τετράγωνο Πλούτωνα – Ουρανού εμφανίζεται μεταξύ 2012 και 2015. Προβλέπεται μια έντονη περίοδος αλλαγών ανά την υφήλιο.

Την τελευταία φορά που υπήρξαν αντιθέσεις μεταξύ Πλούτωνα – Ουρανού ήταν στα τέλη της δεκαετίας του 60 και του μεσοπολέμου, που σημείωσαν μεγάλες αναταραχές και αλλαγές (Μάης του ‘69).

Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Αιγόκερω τότε πυροδότησε μια περίοδο επανάστασης (Αμερικανική, Γαλλική επανάσταση, βιομηχανική επανάσταση.)

Στις μέρες μας από τα μέσα του 2009 και έως τέλος του 2012 το πλανητικό σκηνικό Δία - Κρόνου – Ουρανού - Πλούτωνα προσθέτει ένταση και χρωματίζεται από πολλές εκδηλώσεις αλλαγής χρόνο με το χρόνο.

Το 2014 ο Δίας σχηματίζει σταυρό με εξωτερικούς πλανήτες και οι εν λόγω αστρολογικές διαμορφώσεις προαναγγέλλουν απίστευτους οιωνούς μιας παγκόσμιας αλλαγής.

Ο Ουρανός και ο Δίας πέρασαν στον Κριό από τον Ιούνιο του 2010.Α υτή η περίοδος είναι η αρχή ενός υψηλού επιπέδου έντασης ( παρόμοιο πλανητικό σκηνικό είχαμε την περίοδο του μεσοπολέμου που κράτησε έως και τα μέσα του 1960).

Ουρανό στον Κριό με έντονες αντιθέσεις θα έχουμε το 2012, 2013, 2014. Πολλές νέες εφευρέσεις, εξεγέρσεις, επαναστάσεις και μεγάλες αλλαγές. Αυτά θα είναι και τα πιο σημαντικά χρόνια της αλλαγής.

Χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση από την θετική της πλευρά, γιατί οι πλανητικές επιρροές θα είναι έντονες και ακραίες τα επόμενα χρόνια και θα επηρεάσουν άμεσα το μετασχηματισμό της κοινωνίας. Ακόμη και οι ίδιοι μας σε προσωπικό επίπεδο θα περάσουμε μεγάλες αλλαγές που θα σημαδέψουν τη ζωή μας.

Από τα μέσα του 2014 και έως τα μέσα του 2018 ενδεχομένως να παρουσιαστούν έντονα παγκόσμια γεγονότα, προκλήσεις, επαναστατικά φαινόμενα και μια περίοδος πολέμου που θα επιφέρει την κάθαρση και θα οδηγήσει τον πλανήτη σε τεράστια τεχνολογική εξέλιξη.

Το όλο πλανητικό σύστημα προμηνύει το τέλος ενός παλιού φθαρμένου κόσμου και τη γέννηση μιας νέας εποχής.

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
3 degrees
Aries
Moon in Aries
6 degrees
Full Moon
Full Moon
14 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ