Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΚΛΙΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΩΝ, ΕΝΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ


Ο Ουρανός έχει εισέλθει στον Κριό, όπως κάνει κάθε 84 χρόνια.

Αγαπητοί μου αναγνώστες γεια σας. Ο Ουρανός έχει περάσει στον Κριό . Νέο κύμα επανάστασης από τον Απρίλιο και Μάιο 2011 αναμένετε με νέα κοινωνική αναταραχή στη Σαουδική Αραβία, το Ιράν και την Τουρκία αργότερα και στην Ευρώπη. Επαναστάσεις στην Τυνήσια και Αίγυπτο.


Με το πέρασμα που έκανε ο Άρης στον Υδροχόο ( επαναστατικό σημάδι) οι εξεγέρσεις είναι στην αρχή τους.


Τον Απρίλιο και τον Μάιο, ο Άρης περνά στον Κριό, με αντιθέσεις . Αυτός ο συνδυασμός ενδεχομένως να προκαλέσει ένα νέο συμβάν κρίσεων. Στο Ιράν υπάρχει πιθανότητα να ξεσπάσουν αναταραχές, καθώς επίσης και την Ελλάδα ή την Τουρκία. Μεγάλη κρίση πετρελαίου στο Σουέζ προβλέπετε με τον Κρόνο στο Ζυγό.
Από τα μέσα Ιουνίου και έως τέλη Ιουλίου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμβεί κάτι που θα μπορούσε να περάσει στην Ιστορία, με εκτεταμένο κλίμα διαδηλώσεων και εξεγέρσεων που θα διαρκέσει έως και το πρώτο δεκαήμερο Νοεμβρίου 2011.

 


Πέρυσι, εκτεταμένες διαμαρτυρίες και έντονες διαδηλώσεις σημειώθηκαν στον Ελλαδικό χώρο, στην Ιρλανδία, στην Αγγλία και την Ιταλία. Στις μέρες μας βιώνουμε ένα νέο κύμα επανάστασης που εξαπλώνεται σε όλη τη Βόρεια Αφρική και την Μέση Ανατολή. Αρχικά στην Τυνησία, Υεμένη και τώρα στην Αίγυπτο.
Εξ αιτίας του πλανητικού σκηνικού μεταξύ Ουρανού –Πλούτωνα που σφίγγει προς τα τέλη του 2011 μέχρι και το τρίτο τρίμηνο του 2012, αυτό θα εξαπλωθεί περαιτέρω, με νέες κοινωνικές αναταραχές σε Σαουδική Αραβία, Ιράν και Τουρκία. Ενδέχεται να συμβούν φυσικές καταστροφές, η ανθρωπογενή γεγονότα όπως λαϊκές εξεγέρσεις.


Αυξημένο κλίμα έντασης από τώρα και μέχρι τα μέσα του 2014.

Παγκόσμιες εξελίξεις μετασχηματισμού που θα διαρκέσουν τουλάχιστον για μια δεκαετία έως και τα τέλη του 2021 με τη διέλευση του Πλούτωνα στον Υδροχόο. Αυτό θα αποτελέσει ένα σημαντικό κομμάτι αλλαγής της παγκόσμιας ιστορίας.
Από τα μέσα 2011 το πλανητικό σκηνικό Ουρανού- Δία- Κρόνου-Άρη –Πλούτωνα ενεργοποιείται και ενδεχομένως να προκαλέσει τεράστιες κλιματολογικές αλλαγές σε όλη την υφήλιο. Έντονοι καύσωνες, πλημμύρες, διαρροές πετρελαίου, πανδημίες, σεισμοί ( Αιτή, Χιλή), οικονομική κρίση, διπλωματικές συγκρούσεις, εμφύλιες διαμάχες και απειλή πολέμου μεταξύ Ρωσίας , Κίνας ,Ιράν, Β. Κορέας.

Έντονες πλανητικές όψεις 2011

8 Μαρτίου
15 έως 28 Μαρτίου
1 – 8 Απριλίου
16 – 25 Απριλίου.
15 – 28 Ιουνίου.
1 έως 15 Αυγούστου.
22 Αυγούστου
20 - 28 Σεπτεμβρίου
25 Δεκεμβρίου


Χρονικοί περίοδοι –Σταθμοί ανά την Υφήλιο.
Οικονομική κρίση – Κοινωνικές αναταραχές : 2011-2017 Αναρχία – Παγκόσμιες αλλαγές : 2019-2026 Επαναστατικές συγκρούσεις :2022-2027 Πνευματική ανανέωση : 2012 -2037

Προβλέψεις Μαρτίου Απριλίου ανά την Υφήλιο 2011
Εσωτερικές αναταραχές και πιθανές συγκρούσεις ενδεχομένως να συμβούν στην περιοχή της Ασίας, Κορέας ή Ιράν. Με το πλανητικό σκηνικό Δία- Κρόνου στον Κριό, εθνικά , διπλωματικά και οικονομικά θέματα θα απασχολήσουν την Ευρώπη (Βρετανία, Γερμανία),Κίνα , Αμερική έως και τα τέλη Απριλίου.

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
3 degrees
Aries
Moon in Aries
6 degrees
Full Moon
Full Moon
14 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ