Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Ο Άρης κινείται στο ζώδιο της Παρθένου

Η πιο σημαντική αστρολογική κίνηση για το μήνα Νοέμβριο του 2011 είναι αναμφισβήτητα η απομάκρυνση του Άρη, η οποία αφήνει το ζώδιο του Λέοντα για να περάσει στο ζώδιο της Παρθένου, όπου και θα παραμείνει για ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι τον Ιούλιο του 2012, συμπεριλαμβάνοντας και μια φάση ανάδρομης πορείας.

 

Στις 12 Νοεμβρίου 2011, έχουμε το πέρασμα του Άρη από το Λέοντα στην Παρθένο και τη μεγάλη πλανητική όψη, που είναι η αντίθεση μεταξύ Άρη – Ποσειδώνα, καθώς και το τρίγωνο Άρη – Δία.

 

Ο Άρης στον Λέοντα αντιπροσωπεύεται τη δημιουργία και επέκταση που οδηγεί στην ανακάλυψη νέων εδαφών για εξερεύνηση, με νέες ευκαιρίες που θα πρέπει να αξιοποιηθούν, μερικές φορές παράτολμα,  που ενώ είμαστε γεμάτοι από ενέργεια και αισιοδοξία, ξαφνικά παρεκκλίνουμε από εμπόδια που ενδεχομένως να παρουσιαστούν εντελώς αναπάντεχα, για να ματαιωθούν τελικά όλες οι προσπάθειες μας. Η απομάκρυνση του Άρη από την Παρθένο ανακατευθύνει την ενέργεια από το εξωτερικό, απομακρύνεται η ιδέα της επέκτασης και επικεντρώνεται στην διατήρηση των υπαρχόντων κεκτημένων: Είναι ένα είδος επιστροφής στη βάση, εστιάζοντας την προσοχή στη λεπτομέρεια, που σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει έντονη κριτική και αυστηρό και σχολαστικό έλεγχο, παράλληλα όμως θα βρεθούν λύσεις σε σημαντικά προβλήματα. Αυτή θα είναι μια περίοδος που θα υπάρξει τεράστια ενέργεια με επίκεντρο το οριστικό κλείσιμο των εκκρεμοτήτων, τακτοποιώντας τα πράγματα με οργάνωση και τάξη.

 

Αυτή η ριζική αλλαγή της στάσης, από την επέκταση προς τη εσωστρέφεια, από την προβολή από έξω προς τα μέσα, θα προκαλέσει αλλαγές σε διάφορους τομείς, αλλά και σε όλα τα ζώδια, ιδίως όμως στα ζώδια της Γης (Παρθένους, Ταύρους και Αιγόκερους). Από τα μέσα Νοεμβρίου θα νιώσετε την επιθυμία να κάνετε ένα βήμα πίσω και να κάνετε επιτέλους πράγματα για τον εαυτό σας! Εν μέρει θα προσπαθήσετε να διατηρήσετε το προηγούμενο επίπεδο της δραστηριότητας σας και να επιδιώξετε να οργανώσετε τη ζωή σας σύμφωνα με πιο ήρεμους ρυθμούς, που θα σας επιτρέψουν να δώστε προσοχή σε όλα εκείνα τα μικρά πράγματα που για μεγάλο χρονικό διάστημα είχατε παραμελήσει. Ενδεχομένως να βάλετε τέλος σε ότι παλιό και σκάρτο σας ταλαιπωρούσε για χρόνια. Ο Άρης μας δίνει το σθένος για να το κάνουμε. Όταν ο πλανήτης του πολέμου κινείται στο ευμετάβλητο ζώδιο της Παρθένου, μπορεί να κινήσει βουνά και να συμβάλει σημαντικά στην εργασία και τη μελλοντική μας εξέλιξη.                 

                Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Τοξότη

Οι πλανήτες Αφροδίτη και Ερμής εισέρχονται μαζί στο ζώδιο του Τοξότη κατά τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου, για να παραμείνουν εκεί κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Ο  Ερμής στον Τοξότη θα παραμείνει μέχρι το τέλος Νοεμβρίου ανάδρομος και μετά μέχρι τις αρχές του 2012 σε ορθή πορεία, ενώ η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Τοξότη μέχρι τις 27 Νοεμβρίου, όταν και θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού.

Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον Τοξότη θα παραμείνουν για σχεδόν ολόκληρο το μήνα Νοέμβριο, μια διαμόρφωση που προσκαλεί την τάση για απλότητα στην ερωτική ζωή. Η Αφροδίτη στον Τοξότη αποτρέπει επιπλοκές στον αισθηματικό τομέα, δεν θέλει να αγωνιά και να αμφιβάλει για το μέλλον ή το παρελθόν, αλλά προτιμά να απολαμβάνει ειρηνικά την παρούσα στιγμή με το αγαπημένο της πρόσωπο.

Τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) θα εκτιμήσουν αυτά που έχουν ζήσει και θα απορρίψουν συμβατικές καταστάσεις. Μπορεί επίσης για κάποιους από εσάς να αποτελέσει την ευκαιρία να τερματίσουν μια σχέση που απειλεί να περάσει από το βαθμό της σχέσης σε κάτι πιο σοβαρό. Κοινωνικές επαφές, επίσκεψη στους γονείς ή τυπικά βράδια με φίλους και συνεργάτες στο σπίτι θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές στους περισσότερους από εσάς.

Με το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης από το Σκορπιό στον Τοξότη, οι δύο πλανήτες μετακομίζουν και αγκαλιάζουν το ζωδιακό κύκλο γρήγορα και σε συνδυασμό μεταξύ τους, και σχηματίζουν δύο όμορφα τρίγωνα σε όψη με τον Ουρανό στον Κριό. 

Και για τα κατοικίδια σας ή τα ζώα που έχετε για εκμετάλλευση που θα γεννήσουν καθ΄ όλη την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου και θα ανήκουν στα ζώδια του αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) καθώς και της φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες), οι απόγονοι τους θα έχουν την εύνοια της τύχης, με επακόλουθο να ευεργετηθείτε και οι κάτοχοι τους. 

Μην χάσετε ευκαιρίες που σίγουρα θα έχουν να σας προσφέρουν πολλά, να συναντήσετε άλλους ανθρώπους, εάν είστε άγαμοι, ή να ενισχύσουν τις σχέσεις με το ταίρι σας ή αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες.

Ο μήνας Νοέμβριος στο σύνολο του είναι πολύ ενδιαφέρον, ειδικά για την ερωτική ζωή στους Τοξότες, αλλά και σε άλλα ζώδια, όπως οι Λέοντες και οι Κριοί,  για να απολαύσετε τις διάφορες ευνοϊκές διελεύσεις και όψεις της Αφροδίτης και του Ερμή, με τη μόνη προειδοποίηση, για εκείνους που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Κριού, να μην ξεχάσουν να έχουν κάποια επιφύλαξη, λόγω την επιρροής του Κρόνο στον Ζυγό, η οποία εξακολουθεί να είναι σε αντίθετη.

 

             Εξωτερικοί πλανήτες κατά το μήνα του Νοεμβρίου 2011

 

Με βάση τις θέσεις των εξωτερικών πλανητών, με τον Δία στον Ταύρο, τον Κρόνο στο Ζυγό, τον Ουρανό στον Κριό, τον Ποσειδώνας στον Υδροχόο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα Νοεμβρίου επισημαίνουν ότι, η γενναιοδωρία του Δία ευνοεί κυρίως τα ζώδια της Γης, της Παρθένου κατά κύριο λόγο και σε μικρότερο βαθμό του Ταύρου και του Αιγόκερου, και είναι πιθανό να παρουσιαστούν απροσδόκητες ευκαιρίες για άνοδο, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στην οικονομική κατάσταση.

 


 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ.    Χρέωση: Σταθερά 2,29€ /1'- Κινητά 2,48 € / 1' με Φ.Π.Α

http://www.alindakanaki.gr     

http://www.zodia-astrologia-taro.gr        

http://www.astroblock.blogspot.com

για περισσότερα :   & ΣΤΟ 54991

Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

           

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
4 degrees
Aries
Moon in Aries
18 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ