Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Πλανητικό σκηνικό Δεκεμβρίου 2011

 


Τα αστρολογικά δρώμενα του μηνός Δεκεμβρίου 2011 συνθέτουν ένα δυναμικό πλούσιο ωροσκόπιο με έντονο το φαινόμενο της στατικής σχέσης και απομάκρυνσης των πλανητών από το ένα ζώδιο στο άλλο.
Ο μήνας Δεκέμβριος στην πραγματικότητα χαρακτηρίζεται από μεγάλες πλανητικές όψεις με το ξεκίνημα του με την αντίθεση μεταξύ του Δία και του Κρόνου και το τρίγωνο ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ποσειδώνα δύο πολύ σημαντικές όψεις που σκοπό έχουν να επηρεάσουν σημαντικά το ωροσκόπιο του Δεκεμβρίου, αλλά και τα ωροσκόπια των πρώτων μηνών του 2012.

Ο Ήλιος όπως και κάθε έτος αρχίζει να αφήνει το ζώδιο του Τοξότη και περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 22 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω για να περάσει στις 20 Δεκεμβρίου στον Υδροχόο. Όλοι οι υπόλοιποι αστρολογικοί πλανήτες, με εξαίρεση την Σελήνη, παραμένουν στο ίδιο σημείο σε όλη τη διάρκεια του μηνός Δεκεμβρίου.


ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

 • Ταύρος -Δεκέμβριος 2011
 • Αιγόκερως -Δεκέμβριος 2011
 • Παρθένος -Δεκέμβριος 2011


Ακόμα και ο Ερμής, ο ταχύτερος των πλανητών, που συνήθως περνά μέσα από τουλάχιστον δύο ζώδια σε ένα μήνα, και συχνά σε τρία, θα συνεχίσει να κινείτε σε όλο το Δεκέμβριο στο ζώδιο του Τοξότη, που έχει περάσει ήδη στον οίκο του από τον περασμένο μήνα. Ο πλανήτης Άρης, κινείτε αργά για να σταματήσει και να παραμείνει στο ίδιο σημείο στο ζώδιο της Παρθένου, για ολόκληρο το μήνα Δεκέμβριο. Ο Δίας, Κρόνος και οι υπόλοιποι πλανήτες Ουρανός, Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας θα παραμείνουν στο ίδιο σημείο από την αρχή μέχρι το τέλος του μήνα.

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

 • Παρθένος-Δεκέμβριος 2011
 • Ζυγός- Δεκέμβριος 2011
 • Δίδυμοι Δεκέμβριος 2011


Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Υδροχόο την 20ή Δεκεμβρίου

 

Η διέλευση της Αφροδίτης στον Υδροχόο την τρίτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου θα δώσει κάποια ανακούφιση στη συναισθηματική ζωή για εκείνους που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Καρκίνου και Ζυγού, η οποίοι κατά την προηγούμενη περίοδο μπορεί να έχουν βιώσει κάποια ένταση στις σχέσεις τους με οικογένεια,σύντροφο και αγαπημένα πρόσωπα. Από την άλλη πλευρά, η κίνηση αυτή μπορεί επίσης να δημιουργήσει καλές ευκαιρίες στους συναισθηματικούς δεσμούς και τις σχέσεις. Θετική είναι επίσης η όψη στα ζώδια του αέρα τους Δίδυμους και Ζυγούς, ειδικά εάν είναι μόνοι και ψάχνουν για νέες γνωριμίες.
Για κάποιους ίσως ήρθε η ώρα να δώσουν μια αποφασιστική στροφή σε μια σχέση που για πάρα πολύ καιρό παρέμεινε ασαφής, η να προχωρήσουν μια φιλία σε συναισθηματική μόνιμη σχέση με μελλοντικές εξελίξεις.

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

 • Καρκίνος -Δεκέμβριος 2011
 • Σκορπιός -Δεκέμβριος 2011
 • Ιχθείς - Δεκέμβριος 2011

Τα ζώδια του νερού χρειάζεται να δείξουν προσοχή τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου, με σεβασμό στην αγάπη και γενικότερα στη συναισθηματική σφαίρα, ιδιαίτερα όσοι γεννήθηκαν στο ζώδιο του Λέοντα και του Σκορπιού. Μην αφήνετε την αμφιβολία ή λεπτούς υπαινιγμούς για τη συμπεριφορά του συντρόφου σας,να δηλητηριάσουν την ψυχή σας .Η κατάσταση αυτή μπορεί να σας οδηγήσει σε καταπιεστικές συμπεριφορές που θα είναι η αιτία να θέσει τη σχέση σας σε κρίση χωρίς πραγματικό λόγο.

Πλανητικές όψεις του Δεκεμβρίου 2011

Ο πιό σημαντικός παράγοντας στο ωροσκόπιο για το Δεκέμβριο του 2011 δεν θα είναι η κίνηση των πλανητών από το ένα ζώδιο στο άλλο, όπως είχε συμβεί τον περασμένο μήνα, αλλά η σημαντική συμβολή του Άρη στην Παρθένο.


ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

 • Κριός - Δεκέμβριος 2011
 • Λέων -Δεκέμβριο 2011
 • Τοξότης Δεκέμβρη 2011


Το ωροσκόπιο για το μήνα Δεκέμβριο, αντίθετα από τα άλλα ζώδια θα κυριαρχείται από πλανητικές όψεις, ειδικά του Κρόνου και του Δία, ξεκινώντας από την αντίθεση και το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα σε επίμονα θέματα τα οποία θα διαρκέσουν καθ 'όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, αλλά και για τους επόμενους μήνες μέχρι το Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2012.


Αντίθεση Δία- Κρόνου

Η αντίθεση του Κρόνου με το Δία, είναι στον άξονα Ταύρου-Ζυγού, θα χρειαστεί κάποια προσοχή, για εκείνους που γεννήθηκαν στον Τοξότη και τον Αιγόκερω, ιδιαίτερα σε οικονομικά θέματα, όπου διατρέχουν τον κίνδυνο για λάθη και ανακριβείς εκτιμήσεις στον οικονομικό τομέα που ενδέχεται να αποβούν μοιραία μελλοντικά.


Κρόνος τρίγωνο Ποσειδώνας

Η θαυμάσια ορθολογικά θετική πραγματικότητα τουτου Κρόνου με τη δημιουργικότητα και τη φαντασία του Ποσειδώνα, θα επωφελεί από αυτή την όψη μέχρι το Μάρτιο του 2012 όλους εκείνους που ασχολούνται με την δημιουργική ή καλλιτεχνική φύση, ειδικά εκείνων που γεννήθηκαν στο ζώδιο των Διδύμων τους Ιχθείς ή τα ζώδια του νερού και ιδιαίτερα τους Καρκίνους και τους Σκορπιούς.
Ευκαιρίες ανάπτυξης, ιδίως σε ορισμένους τομείς που σχετίζονται με τον κόσμο των εκδόσεων και της επικοινωνίας γενικότερα, αλλά και σε θέματα νόμου και δικαιοσύνης. Να σημειωθεί, ωστόσο,ότι υπάρχει κίνδυνος παραπλάνησης, θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας προτού να συμμετάσχετε σε επικίνδυνα οικονομικά ρίσκα.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη (Από1 Δεκεμβρίου έως 10)
Ευνοϊκή όψη που υποδηλώνει μια περίοδο με ιδιαίτερη συναισθηματική ηρεμία για τους Κριούς και τους Ταύρους, με ευνοϊκές εξελίξεις και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και μια πολυπόθητη επανένωση.


Τετράγωνο Αφροδίτης- Κρόνου (Από 16 έως 22 Δεκεμβρίου 2011)
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο
. Το διάστημα θα μπορούσε να είναι αρκετά περίπλοκο στην συναισθηματική ζωή για εκείνους που γεννήθηκαν στο ζώδιο των Διδύμων.


 

Αγαπητοί μου αναγνώστες σας ενημερώνουμε ότι κατάστημα μας στο ricardo.gr είναι πλήρης οργανωμένο στην πώληση ειδών και σπάνιων προϊόντων όπως : ερωτικά φίλτρα, ενεργειακά κεριά, βότανα, λειτουργικά έλαια, απόκρυφα φίλτρα, κρύσταλλα, ενεργοποιημένα φυλαχτά, θυμίαμα και πολλά άλλα σε μια τεράστια ποικιλία φερμένα από τα βάθη της Ανατολής, του Θιβέτ, της Κίνας, Αμερικής και Ινδίας όπου οι μύστες συνεργάτες μας εργάζονται σκληρά για τη συλλογή,  ενεργοποίηση και κατασκευή τους.

 

Όλες οι προσφορές μου τώρα και στο  ricardo.gr

Ίσως υπάρχει κάτι ειδικά για εσένα! Alinda kanaki

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


 

 

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ.    Χρέωση: Σταθερά 2,29€ /1'- Κινητά 2,48 € / 1' με Φ.Π.Α

http://www.alindakanaki.gr     

http://www.zodia-astrologia-taro.gr        

http://www.astroblock.blogspot.com

για περισσότερα :   & ΣΤΟ 54991

Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

            

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Κρόνου με τη δημιουργικότητα και τη φαντασία του Ποσειδώνα, θα επωφελεί από αυτή την όψη μέχρι το Μάρτιο του 2012 όλους εκείνους που ασχολούνται με την δημιουργική ή καλλιτεχνική φύση, ειδικά εκείνων που γεννήθηκαν στο ζώδιο των Διδύμων τους Ιχθείς ή τα ζώδια του νερού και ιδιαίτερα τους Καρκίνους και τους Σκορπιούς.
 Ευκαιρίες ανάπτυξης, ιδίως σε ορισμένους τομείς που σχετίζονται με τον κόσμο των εκδόσεων και της επικοινωνίας γενικότερα, αλλά και σε θέματα νόμου και δικαιοσύνης. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι υπάρχει κίνδυνος παραπλάνησης, θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας προτού να συμμετάσχετε σε επικίνδυνα οικονομικά ρίσκα.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη (Από 1 Δεκεμβρίου έως 10)
Ευνοϊκή όψη που υποδηλώνει μια περίοδο με ιδιαίτερη συναισθηματική ηρεμία για τους Κριούς και τους Ταύρους, με ευνοϊκές εξελίξεις και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και μια πολυπόθητη επανένωση.
Τετράγωνο Αφροδίτης- Κρόνου (Από 16 έως 22 Δεκεμβρίου 2011)
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο.
Το διάστημα θα μπορούσε να είναι αρκετά περίπλοκο στην συναισθηματική ζωή για εκείνους που γεννήθηκαν στο ζώδιο των Διδύμων.

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
3 degrees
Aries
Moon in Aries
6 degrees
Full Moon
Full Moon
14 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ