Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Το 2012 υπόσχεται μια παγκόσμια πνευματική αφύπνιση με ένα σπάνιο πλανητικό τρίγωνο που ονομάζεται "Yod" ή "δάκτυλο του Θεού" που θα σημάνει την παγκόσμια αφύπνιση και την ανύψωση της συνείδησης της ανθρωπότητας.

Μια υπέροχη χρονιά για όλη την ανθρωπότητα θα είναι η νέα χρονιά 2012! Οι πλανητικές θέσεις αλλάζουν για όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου και το μέλλον υπόσχεται πολλά! Η σημαντικότερη πλανητική μεταβολή θα υπάρξει με το πέρασμα του Δία στο ζώδιο των Διδύμων στις 6 Ιουνίου, που υπόσχεται φανταστικά οικονομικά νέα για όλους, αλλά κυρίως σε θέματα επικοινωνίας, μέσα ενημέρωσης και εταιρείες υψηλής τεχνολογίας. Αυτή η γενναιόδωρη όψη θα προσφέρει ευημερία και τεράστια ανθρωπιστική επιρροή ανά την υφήλιο.

Ο Κρόνος, ο πλανήτης των κυβερνήσεων, του πολέμου και της πειθαρχίας θα παραμείνει αναποφάσιστος στο διπλωματικό ζώδιο του Ζυγού για το μεγαλύτερο διάστημα του 2012, προκαλώντας καθυστερήσεις σε σημαντικές υποθέσεις, εξαιτίας υπερβολικής γραφειοκρατίας. Με το πέρασμα του στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 14 Οκτωβρίου και μετά, όπου θα παραμείνει για δύο χρόνια, οι περισσότερες κυβερνήσεις θα πρέπει να επανεκτιμήσουν σοβαρά θέματα αναφορικά με την οικονομική διαχείριση και τις κοινωνικές υπηρεσίες. Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο που συμβολίζει τις αδίστακτες περικοπές, και ενδέχεται να επηρεάσει σοβαρά θέματα επιβίωσης και οικονομίας σε αρκετές κυβερνήσεις την επόμενη διετία.

Κατά τη διάρκεια του έτους, η σύγκρουση του Δία και του Κρόνου ενδέχεται να προκαλέσει οικονομικές αναταραχές, λιτότητα, στέρηση και ενδεχομένως εμπόλεμες καταστάσεις. Από τα μέσα Ιουνίου και έως τα μέσα Νοεμβρίου, καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ενδέχεται να προκύψουν ανά την υφήλιο. Η κίνηση του Ουρανού, του πλανήτη της εφευρετικότητας, στον Κριό θα σημάνει μια νέα εποχή για τη εξέλιξη της τεχνολογίας που θα κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια. Στα μέσα ενημέρωσης θα υπάρξουν πολλές περίεργες ειδήσεις μεταφυσικού περιεχομένου και πως ένας νέος και νεαρός ηγέτης ετοιμάζει την έλευση του για να σώσει τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια του 2012 οι άνθρωποι θα έχουν έντονες ψυχικές διαταραχές και ίσως στραφούν στην καλλιέργεια της ψυχής, στην αγάπη ή στην ψυχοθεραπεία, που θα τους οδηγήσει στην ανύψωση του εσωτερικού τους εαυτού. Η κίνηση του Ποσειδώνα, του πλανήτη του συναισθήματος, στους Ιχθείς θα σημάνει πολλές θρησκευτικές συγκρούσεις, αναταραχές και περίεργες ειδήσεις αναφορικά με θέματα λατρείας και ίσως να ξεσπάσει μια μεγάλη αναταραχή στη Μέση Ανατολή.

Ο καταστροφικός Πλούτωνας θα συνεχίσει να κινείται στον Αιγόκερω, προκαλώντας θέματα αναγκαστικού ξεριζωμού και μετεγκατάστασης ανά τον κόσμο. Έντονες κακοκαιρίες, περίεργα καιρικά φαινόμενα, καταστάσεις δόλιας πολιτικής και έλλειψη οικονομικής σταθερότητας θα φέρει μαζικά φαινόμενα μετανάστευσης σε πολλές γεωγραφικές ζώνες.

Στο ωροσκόπιο του 2012 πρόκειται να συμβεί ένα πολύ σπάνιο αστρολογικό φαινόμενο, που έχει να παρουσιαστεί στο πλανητικό στερέωμα από το 1882, την εποχή που ανέτειλε μια νέα πολιτισμική εποχή με υλικό πλούτο και ευημερία. Φέτος, στις 6 Ιουνίου, η Αφροδίτη θα κάνει μια πολύ σπάνια διέλευση γύρω από τον Ήλιο, η οποία ενδέχεται να φέρει μια πολύ ισχυρή γυναικεία προσωπικότητα σε εξέχουσα θέση. Αυτή η γυναικεία παρουσία θα μπορούσε να είναι μια νέα πνευματική ή πολιτική ηγέτιδα ή και τα δύο, που θα συμβάλει σημαντικά στην μελλοντική ισορροπία της οικονομικής και πνευματικής κατήφειας που θα επικρατεί ανά την υφήλιο.

Προς το τέλος της χρονιάς, μια παγκόσμια πνευματική αφύπνιση θα χαρακτηρίσει το 2012, μια χρονιά σταθμό, που είναι πιο πιθανό να συμβεί στις 21 Δεκεμβρίου 2012. Ένα σπάνιο πλανητικό τρίγωνο που ονομάζεται "Yod" ή "δάκτυλο του Θεού" εμφανίζεται μεταξύ Πλούτωνα, Κρόνου και Δία. Αυτό συνήθως οδηγεί σε μια τραγωδία ή σε μεγάλη ζημία, που εξαναγκάζει κατά κάποιο τρόπο όλους σε ένα εγερτήριο κάλεσμα αναγκαστικής αλλαγής, έτσι ώστε να μην επιτραπεί ποτέ ξανά ένα τέτοιο είδος καταστροφής. Καθώς ο Κρόνος και ο Δίας είναι οι πλανήτες που θα φέρουν στη ανθρωπότητα γεγονότα, η κρίση θα δημιουργηθεί από μια κυβέρνηση, κάπου σε αυτόν τον κόσμο, με σοβαρό άμεσο αντίκτυπο για όλους μας. Τα καλά νέα είναι ότι η ενέργεια του Πλούτωνα θα μας αναγκάσει να αλλάξουμε τις επιζήμιες συμπεριφορές μας και θα συμβάλουμε με αυτό τον τρόπο στην καλυτέρευση ολόκληρου του πλανήτη.

Το 2012 θα σημάνει την εποχή των μεγάλων αλλαγών, προκειμένου να ενωθούμε όλοι μαζί, σαν μια μεγάλη οικογένεια Φωτός, με νέα επίπεδα συνείδησης, η οποία θα φέρει την ειρήνη και την αγάπη μέσα σε κάθε καρδιά, σε κάθε γωνιά της γης, για ένα καλύτερο μέλλον.

Θα δρομολογηθούν με αυτό τον τρόπο οι αλλαγές στην Γη, οι οποίες θα ανοίξουν τον δρόμο για την σταδιακή μετάβαση στην Χρυσή εποχή, την εποχή του Υδροχόου, για την μετεξέλιξη του κόσμου και της κοινωνίας στην οποία όλοι ζούμε.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ
ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
3 degrees
Aries
Moon in Aries
6 degrees
Full Moon
Full Moon
14 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ