Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Καθώς μπαίνουμε στο 2014, ο Κρόνος θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο Σκορπιό, όπου και θα παραμείνει μέχρι την 17η Σεπτεμβρίου 2015. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, τα θέματα του σεξ και της αναπαραγωγής, αλλά κυρίως των οικονομικών θα βρίσκονται στο επίκεντρο. Η θέση αυτή του Κρόνου μας διδάσκει ότι θα πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι και συνεπείς,αν ακολουθήσουμε μια συνετή πορεία, ο Κρόνος θα μας φέρει  και πάλι στο προσκήνιο. H θέση αυτή του Κρόνου επιβάλει με τον τρόπο τις νέες καταστάσεις, που αντανακλούν τις αλλαγές που συμβαίνουν στην κοινωνία, και οι οποίες  συντελούνται μέσα από μια αργή διαδικασία, με έντονο το στοιχείο της αναγκαιότητας και πραγματοποιούνται μετά από ώριμο στοχασμό.


Ο Ουρανός θα παραμείνει στον Κριό και θα δώσει ώθηση την φαντασία, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα για το διάστημα από τώρα μέχρι το 2019.

Ο Πλούτωνας θα συνεχίσει να επηρεάζει τη σχέση μας με το χρήμα από την παρουσία του στον Αιγόκερω μέχρι το 2026.
 
Κατά το 2014 οι διελεύσεις του Πλούτωνα - Ουρανού ενδεχομένως να προκαλέσουν μια σειρά απρόβλεπτων εξελίξεων. Το κλίμα έντασης σε διάφορα σημεία του πλανήτη που ξεκίνησε το 2012 με την έναρξη της παρούσας όψης θα συνεχιστεί, οι εντάσεις και οι τριβές μεταξύ πλούσιων και φτωχών χωρών θα είναι έντονες, οι αντιπαραθέσεις των κοινωνιών με την πολιτική και οικονομική εξουσία θα είναι συχνές και πολλές φορές βίαιες και το αίτημα για διαφάνεια και δικαιοσύνη όλο και πιο επιτακτικό!  Οι διελεύσεις των Ουρανού - Πλούτωνα θα πραγματοποιηθούν στις 21 Απριλίου, στις 15 Δεκεμβρίου 2014, και 16 Μαρτίου 2015, όπου και αναμένεται να υπάρξει κορύφωση γεγονότων.

Ο Ουρανός κυβερνά τις ριζοσπαστικές ιδέες και το μέλλον, καθώς και τις δημοκρατίες και τον κοινό άνθρωπο. Ο Πλούτωνας κυβερνά τους πλουτοκράτες, το κεφάλαιο, τις μεγάλες επιχειρήσεις, τις κυβερνήσεις και την άρχουσα τάξη. Ο Ουρανός σχετίζεται με την φιλελεύθερη σκέψη και ο Πλούτωνας με την συντηρητική. Έχουν ήδη αρχίσει να δίνουν ενδείξεις για το τι θα μας φέρουν αυτοί οι δύο πλανήτες, γιατί ο Πλούτωνας και ο Ουρανός σχηματίζουν την όψη αυτή από τα τέλη Ιουνίου του  2012.
 
Οι επιλογές της κοινωνίας έχουν σαν γνώμονα την προστασία των κεκτημένων, αλλά η αποστολή του Ουρανού και του Πλούτωνα είναι να αναδείξουν τις κραυγαλέες ανισότητες που πρέπει να τεθούν προς συζήτηση και να αρθούν, και απαιτούν αυτό να γίνει με ταχύς ρυθμούς.

Την τελευταία φορά που οι δύο πλανήτες συναντήθηκαν ήταν την περίοδο 1964 - 1966. Ανάμεσα στα γεγονότα της περιόδου αυτής είναι η πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα, η εκδίωξη των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, η Ίδρυση της Οργάνωσης για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης, η Υπογραφή της Πράξης Πολιτικών Δικαιωμάτων στις Η.Π.Α. και η κατάργηση των διακρίσεων σε βάρος των Αφροαμερικανών, η έναρξη της Πολιτιστικής Επανάστασης στην Κίνα του Μάο, η γέννηση του κινήματος των hippies, αλλά και η κορύφωση του Πολέμου του Βιετνάμ και του Ψυχρού Πολέμου.

Η διέλευση αυτή είχε πραγματοποιηθεί και κατά την περίοδο 1929 – 1930 και είχε σαν συνέπεια την κατάρρευση των χρηματιστηρίων, την παγκόσμια οικονομική κρίση που ακολούθησε και τις πτωχεύσεις αρκετών κρατών.

Η διέλευση Πλούτωνα - Ουρανού επιτείνει τα προβλήματα που έχουν σχέση με το περιβάλλον και το κλίμα, όπως είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη, οι ξηρασίες, οι πλημμύρες και η καταστροφή των καλλιεργειών λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, με συνεπακόλουθο την εξάπλωση της πείνας σε ευρύτερες περιοχές του πλανήτη, την συρρίκνωση του παγκόσμιου εμπορίου, την εμφάνιση νέων ασθενειών και την εξάντληση των αποθεμάτων νερού. Σεισμοί, εκρήξεις ηφαιστείων και παλιρροιακά κύματα θα αποτελούν συχνές ειδήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να καταγραφεί αυξημένη ηλιακή δραστηριότητα και ηλιακές καταιγίδες.

Επειδή όμως ουδέν κακό αμιγές καλού, η επιτακτική ανάγκη θα φέρει νέες  
επιστημονικές ανακαλύψεις και εφευρέσεις που θα αποσκοπούν στην ανακούφιση των δοκιμαζόμενων πολιτών, ενώ η κρίσιμη κατάσταση θα αναγκάσει την παγκόσμια κοινότητα να καθίσει γύρω από ένα τραπέζι και να αναζητήσει με σοβαρότητα ελπίζουμε αυτή την φορά καινοτόμες λύσεις αναφορικά με την υπερθέρμανση του πλανήτη και την κλιματική αλλαγή, την εξάντληση των φυσικών πόρων αλλά και τον έλεγχο της πυρηνικής τρομοκρατίας.  

ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′- Κινητά 2,69/ 3υρώ1′ με Φ.Π.Α
& Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. A

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ  200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Libra
Sun in Libra
4 degrees
Aries
Moon in Aries
18 degrees
Full Moon
Full Moon
15 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ