Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Γεια σας, καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μου.

Είμαι η Αλίντα Κανάκη.

Στην εποχή μας όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ ανήσυχοι για το μέλλον και τα γεγονότα που θα επηρεάσουν την οικογενειακή τους ζωή, την υγεία, τις σχέσεις, και την οικονομική κατάσταση.

Οι παρακάτω αστρολογικές προβλέψεις περιλαμβάνουν παγκόσμιες αστρολογικές αναλύσεις και γεγονότα, με βάση τις διελεύσεις Ουρανού, Πλούτωνα, Ποσειδώνα, Κρόνου, τις κινήσεις του Ήλιου και Σελήνης των νέων αστερισμών (πλανήτες νάνοι - Έρις, Σέντα, Χαουμέια, Μακεμάκε, Δήμητρα, Παλλάς κ.λ.π) και ολόκληρου του Ηλιακού μας συστήματος.

«Η τέχνη της αστρολογίας και ο περίπλοκος υπολογισμός του ωροσκοπίου απαιτούν την εργώδη έρευνα ενός ειδικού.»

Αλδέλμος, περίπου 700 μ.χ

ΤΡΙΤΗ 1.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αρκετές οι δυσκολίες της ημέρας και σεις πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για να πετύχετε τους στόχους σας. Μην σας παίρνουν από κάτω οι αντιξοότητες και τα προβλήματα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 2.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Και μετά τα συναισθηματικά σας, τα οικογενειακά θέματα παίρνουν σειρά σήμερα! Θα προκύψουν κάποια πολύ σημαντικά θέματα που θα απαιτήσουν τον προσεκτικό χειρισμό τους.

ΠΕΜΠΤΗ 3.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μια θετική μέρα για τα αισθηματικά σας, καθώς το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις ομαλοποίηση των σχέσεων και την εύρεση σημείων επαφής και ισορροπίας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οικονομικά θέματα ενδεχομένως να σας ταράξουν, μια συνάντηση όμως με αγαπητό σας άτομο μπορεί να εξισορροπήσει την κατάσταση, να σας χαλαρώσει και να αντλήσετε δύναμη για την συνέχεια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 5.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με ψυχραιμία, διπλωματία και ένα καλά μελετημένο σχέδιο μπορείτε να βρεθείτε μπροστά από τους ανταγωνιστές σας και να κερδίσετε μια μάχη πριν ακόμη δοθεί…

ΚΥΡΙΑΚΗ 6.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Για να έχετε τα αποτελέσματα που προσδοκάτε, θα πρέπει να δείξετε μεγάλη ευστροφία και εφευρετικότητα σήμερα! Τα θετικά αποτελέσματα της προσπάθειας σας θα γίνουν σύντομα αισθητά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 7.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ -  ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιες απρόβλεπτες αλλαγές ή ανατροπές μπορεί να συμβούν σήμερα που θα σας δημιουργήσουν ένταση και θα σας φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων. Ψυχραιμία….

ΤΡΙΤΗ 8.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Λίγη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις κινήσεις σας γιατί η μέρα είναι λίγο επικίνδυνη για τραυματισμούς. Καλό θα ήταν να αποφύγετε γενικά την σωματική άσκηση.

ΤΕΤΑΡΤΗ  9.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις σήμερα, γι αυτό προσοχή στις πράξεις και τα λεγόμενα σας. Θέματα σπιτιού και οικογένειας απαιτούν την προσοχή σας.

ΠΕΜΠΤΗ 10.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θέματα σπιτιού και οικογένειας βρίσκονται στο επίκεντρο. Μην τα βλέπετε όμως όλα μόνο από την υλική τους πλευρά, γιατί πάντοτε υπάρχει και η πνευματική διάσταση που θα πρέπει να λάβετε υπόψη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΚΡΙΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην ξανοίγεστε σε αχαλίνωτες καταναλωτικές δαπάνες, γιατί η περίοδος αυτή δεν προσφέρεται για αλόγιστα έξοδα. Στις διαπροσωπικές σας σχέσεις φροντίστε να είστε ευέλικτοι.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θέλει προσοχή στις μετακινήσεις σας, γιατί υπάρχει αυξημένη πιθανότητα ατυχημάτων. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αν δεν καταφέρετε να χαλαρώσετε και να εξετάσετε την κάθε πιθανή όψη των θεμάτων που σας απασχολούν.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΤΑΥΡΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Απαιτούν προσεκτικό χειρισμό και εγρήγορση θέματα συναισθηματικής φύσης, για να μην τα επιτρέψετε να εκτραχυνθούν…

ΔΕΥΤΕΡΑ 14.11.2016 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΤΑΥΡΟ)

Η οικογένεια σας, σας υποστηρίζει. Εκμεταλλευτεί το  και προχωρήστε σε ξεκαθαρίσματα στις οικονομικές σας υποχρεώσεις-εκκρεμότητες.

ΤΡΙΤΗ 15.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια θέματα βρίσκουν την λύση τους σήμερα, καθώς η μέρα διάκειται ευνοϊκά απέναντι σας! Εκμεταλλευτείτε μια θετική μέρα για να διευθετήσετε εκκρεμότητες.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η αβεβαιότητα σας δημιουργεί εκνευρισμό και έχετε έντονη την τάση να κλειστείτε στον εαυτό σας. Αυτό όμως δεν μπορεί να σας βγάλει από τα αδιέξοδα. Πρέπει να παλέψετε με σθένος και δύναμη.

ΠΕΜΠΤΗ 17.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην φοβόσαστε τις αντιπαραθέσεις, που εκ των πραγμάτων κάποιες φορές δεν μπορείτε να αποφύγετε. Μέσα από την σύγκρουση μπορεί να βγει και η αλήθεια στην επιφάνεια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έντονος ο ανταγωνισμός στα επαγγελματικά σας την σημερινή μέρα και θα σας γεμίσει με άγχος, αλλά η μέρα μπορεί να τελειώσει με ευχάριστη φιλική παρέα, που θα σας κάνει να χαλαρώσετε και να ξεχαστείτε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

(ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΕ ΟΡΘΗ ΦΟΡΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 16.6 ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ)

Χρειάζεται προσοχή σήμερα στις κινήσεις σας και στα λεγόμενα σας, γιατί χωρίς να το καταλάβετε, το κλίμα μπορεί να αντιστραφεί και να αποτελέσετε το μαύρο πρόβατο και το εξιλαστήριο θύμα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ιδιοκτησιακά θέματα δεν αποκλείεται να βρεθούν στον δρόμο σας σήμερα. Χειριστείτε όμως τις καταστάσεις με διαλλακτικότητα και διπλωματία, γιατί έτσι θα έχετε να κερδίσετε περισσότερα από όσα θα περιμένατε…

ΔΕΥΤΕΡΑ 21.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα αισθανθείτε την ανάγκη να κατεβάσετε λίγο τους ξέφρενους ρυθμούς σας σήμερα και να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον εαυτό σας και το σπίτι ή με θέματα της οικογένειας.

ΤΡΙΤΗ 22.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ξαναβρίσκετε την αυτοκυριαρχία σας σήμερα και ρίχνεστε στην μάχη. Η μέρα από μόνη της μπορεί να σας δώσει τις λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν και να σας δείξει νέους δρόμους…                               

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν τoκλίμα συνεχίσει και σήμερα να είναι τεταμένο στα αισθηματικά σας, αυτό σημαίνει ότι η σύγκρουση δεν μπορεί να αποφευχθεί, και ίσως να είναι και καλύτερα, γιατί θα φέρει ένα ξεκαθάρισμα.

ΠΕΜΠΤΗ 24.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επικρατεί ένταση και πολύ τρέξιμο σήμερα. Φροντίστε να χαλαρώσετε και να αφιερώσετε χρόνο στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Οι άνθρωποι που σας αγαπάνε νιώθουν παραμελημένοι.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σας απασχολούν θέματα διαχείρισης των οικονομικών σας σήμερα. Δεν είστε ευτυχείς που θα πρέπει να κάνετε κάποιες δαπάνες, μην ξεχνάτε όμως ότι κάποια έξοδα είναι πολλές φορές όχι μόνο αναπόφευκτα, αλλά και αναγκαία.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάτι φαίνεται να αλλάζει στον τομέα της καριέρας σας. Οι διαφαινόμενες αλλαγές όμως υποκινούνται από τρίτους, οπότε φροντίστε να παραμείνετε καβάλα στο κύμα, για να αποφύγετε δυσάρεστες εξελίξεις.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια ιδιαίτερα ερωτική μέρα για σας είναι σημερινή και προσφέρεται για τρυφερές στιγμές με τον σύντροφο σας. Προσοχή όμως στις άκαιρες παρατηρήσεις ή στις βιαστικές αποφάσεις που μπορούν να ανατρέψουν ξαφνικά μία αρμονική ατμόσφαιρα. 

ΔΕΥΤΕΡΑ 28.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα κρύβει ένταση και παγίδες και δεν θα ήταν άσχημη η ιδέα να κινηθείτε με προσοχή και σύνεση, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό χώρο.

ΤΡΙΤΗ 29.11.2016 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΤΟΞΟΤΗ)

Έχετε μια θετική στάση σήμερα, κάτι που θα σας βοηθήσει να φέρετε τα καθήκοντα σας με επιτυχία σε πέρας. Επαφές με το εξωτερικό δεν πρέπει να αποκλείονται.

ΤΕΤΑΡΤΗ 30.11.2016 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Την σημερινή μέρα θα μπορούσατε να την αφιερώσετε στην διασκέδαση σας, μια και το πλανητικό σκηνικό βοηθάει να χαλαρώσετε μέσα από δράσεις με φίλους.


Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Pisces
Sun in Pisces
1 degree
Taurus
Moon in Taurus
23 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
5 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ