Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Γεια σας, καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μου.

Είμαι η Αλίντα Κανάκη.

Στην εποχή μας όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ ανήσυχοι για το μέλλον και τα γεγονότα που θα επηρεάσουν την οικογενειακή τους ζωή, την υγεία, τις σχέσεις, και την οικονομική κατάσταση.

Οι παρακάτω αστρολογικές προβλέψεις περιλαμβάνουν παγκόσμιες αστρολογικές αναλύσεις και γεγονότα, με βάση τις διελεύσεις Ουρανού, Πλούτωνα, Ποσειδώνα, Κρόνου, τις κινήσεις του Ήλιου και Σελήνης των νέων αστερισμών (πλανήτες νάνοι - Έρις, Σέντα, Χαουμέια, Μακεμάκε, Δήμητρα, Παλλάς κ.λ.π) και ολόκληρου του Ηλιακού μας συστήματος.

«Η τέχνη της αστρολογίας και ο περίπλοκος υπολογισμός του ωροσκοπίου απαιτούν την εργώδη έρευνα ενός ειδικού.»

Αλδέλμος, περίπου 700 μ.χ

Gay Ιχθείς - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις 2015

Γενικά

Το 2016 ο Δίας θα βρίσκεται στην Παρθένο, θέση που ευνοεί κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους τις συναισθηματικές σας σχέσεις! Τον Αύγουστο του 2016 ο Δίας περνά στον 8ο οίκο σας, των οικονομικών του συντρόφου σας, και είναι το καλλίτερο διάστημα για ξεκούραση, κάποιο ταξίδι ή διακοπές. Ο Κρόνος επηρεάζει τον τομέα της καριέρας, με αποτέλεσμα να σας περιμένει σκληρή δουλειά για να εισπράξετε μελλοντικά ανταμοιβές. Με αρκετή περισυλλογή και κινήσεις συντηρητικές θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από κάποια οικονομικά προβλήματα που φέρνετε από το παρελθόν. Αυτό θα σας δώσει δύναμη για να αναπτύξετε τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια πολύ πιο γρήγορα. Επιπλέον, θα επιτύχετε ανανέωση των σχέσεων σας, που την τελευταία διετία έχουν βυθιστεί στη στασιμότητα.

Από τους πρώτους μήνες του έτους θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε τυχόν έκτακτα γεγονότα στον επαγγελματικό τομέα. Η αναβλητικότητα μπορεί να σας κάνει να πληρώσετε ένα μεγάλο τίμημα, που θα επηρεάσει τον τομέα των σχέσεων. Το τετράγωνο Κρόνου - Ποσειδώνα στα μέσα του έτους θα μπορούσε να σας δημιουργήσει προβλήματα με την φήμη και την αξιοπρέπεια σας. Κρατήστε μυστικά τα σχέδια σας από ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά και προσέξτε τις κινήσεις σας γενικότερα.

Ο Ποσειδώνας με την διέλευση του το 2016  ενισχύει τις ψυχικές σας ικανότητες, αλλά πολλοί από εσάς ενδεχόμενος να είναι ευάλωτοι σε απαγορευμένες ουσίες και αλκοόλ! Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στον τομέα αυτό.

Ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού εισέρχεται στον 2ο οίκο σας, αυτών των οικονομικών. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν ξαφνικά και είναι μια πάρα πολύ καλή χρονιά για να ξεκινήσετε κάτι νέο επαγγελματικά που θα απογειωθεί μελλοντικά. Όσοι από εσάς ασχολούνται με τον γραπτό λόγο και την επικοινωνία, είναι μια πολύ καλή περίοδος για να ξεκινήσετε κάτι νέο που θα σας αποφέρει πολλά μελλοντικά. Ο Πλούτωνας στην παρούσα θέση του μπορεί να επηρεάσει με δυσμενή τρόπο τα οικονομικά σας, αλλά να σας εκτινάξει μελλοντικά με απίστευτα κέρδη. Το τρέχον έτος βεβαιωθείτε ότι θα κάνετε τα πάντα με εποικοδομητικό τρόπο. Τόλμη και δράση είναι τα απαραίτητα όπλα της επιτυχίας σας. Το 2016 είναι μια ιδανική χρονιά για να εξελίχθητε και να αποκτήσετε χρήματα.


Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πορεία της σταδιοδρομίας σας θα αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της ρουτίνας που θα σας απασχολεί. Αλλά η επαγγελματική σας ζωή θα σημειώσει θετική μεταστροφή, χωρίς πολλή προσπάθεια και κόπο. Το 2016 οι πλανητικές όψεις θα φέρνουν μια εξαιρετικά ευνοϊκή περίοδο για την έναρξη νέων συνεργασιών και βελτίωσης των σχέσεων με τους συναδέλφους. Θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τις ιδέες και τα έργα σας προς τη σωστή κατεύθυνση, αξιοποιώντας το ομαδικό πνεύμα και τη δύναμη του χαρακτήρα σας.

Ο Άρης σε συνδυασμό με το πλανητικό σκηνικό Δία – Κρόνου ευνοούν μακροχρόνιες συνεργασίες που θα αποδώσουν θεαματικά στο μέλλον. Τα έσοδα θα είναι τακτικά  και θα υπάρξει πιθανότητα να συνάψετε συμβάσεις και να κάνετε μεγάλες αγορές. Η Αφροδίτη  από το όγδοο οίκο σας, συμμετέχει στην πλανητική δραστηριότητα και ευνοεί θέματα χρεών και κληρονομικά. Την άνοιξη του 2016 ο Ουρανός θα είναι σε στάση, σε τετράγωνο ακριβείας Δία –Κρόνου στον δωδέκατο οίκο σας, του ασυνειδήτου. Μην εκπλαγείτε, αν απρόβλεπτα πρόσωπα  προσπαθήσουν να εμποδίσουν την οικονομική σας ανάπτυξη.

Με την νέα θέση των πλανητών η επιτυχία σας θα είναι στο ζενίθ της. Τα έσοδα θα είναι τακτικά  και θα υπάρξει πιθανότητα να συνάψετε συμβάσεις και να κάνετε μεγάλες αγορές. Τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του 2016 όμως αποφύγετε ανεπιθύμητες δαπάνες που μπορούν να επιβαρύνουν την τσέπη σας. 


Αισθηματικά – Οικογενειακά

Το 2016 το πλανητικό σκηνικό δεν ευνοεί ιδιαίτερα νέες ρομαντικές γνωριμίες! Ούτε ο 11ος  οίκος σας, της φιλίας ούτε ο 7ος οίκος σας, του έρωτα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όσοι από εσάς βρίσκονται σε σχέση, θα ήταν σκόπιμο να θέσουν τα πράγματα επί τάπητος για την επίλυση μεγάλων προβλημάτων που σας ταλαιπωρούν από το παρελθόν. Από τις 13 Ιουλίου και μετά τα πράγματα θα είναι καλύτερα με τον Δία να κινείται στον 5ο οίκο σας, των ερωτικών σας, εγκαινιάζοντας επιτέλους για σας μια νέα περίοδο διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Πολλοί από εσάς θα πάρετε προς τα τέλη του έτους μια σοβαρή απόφαση αναφορικά με τη σχέση σας, που θα την οδηγήσει στο επόμενο σημαντικό επίπεδο. Ανάλογα με το στάδιο που βρίσκεστε, αυτό θα μπορούσε να είναι μια συμβίωση, ένα σύμφωνο συμβίωσης ή ακόμη και η απόκτηση κοινών περιουσιακών στοιχείων.

Για τους ελεύθερους του ζωδίου, ένας νέος έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα σας, και μερικοί από εσάς μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα με την πρώτη ματιά. Από τις αρχές του έτους θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε νέες σχέσεις και γνωριμίες στο εξωτερικό. Μην δώσετε όμως από τη πρώτη στιγμή γη και ύδωρ, γιατί μπορεί να πλανηθείτε από την αρχική εικόνα. Δώστε χρόνο στη σχέση να ωριμάσει και να αποκαλύψει κάποιες σημαντικές πτυχές της, πριν αρχίσετε να κάνετε σχέδια για κοινή συμβίωση, πόσο μάλλον για μετακόμιση στο εξωτερικό.


Υγεία

Το 2016 η θέση των πλανητών που κυριαρχούν στον έναστρο ουρανό, υπόσχεται καλή υγεία! Θα σας γεμίσει με πολύ ενέργεια, δράση και εποικοδομητικά έργα. Λόγω της θέσης των πλανητών η σωματική σας δραστηριότητα θα αυξηθεί. Άσκηση και καλή διατροφή είναι το μυστικό για να διατηρήσετε την ευεξία και τη φόρμα σας.


Καλή μας Χρονιά !!!

Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Pisces
Sun in Pisces
1 degree
Taurus
Moon in Taurus
23 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
5 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ