Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Γεια σας, καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μου.

Είμαι η Αλίντα Κανάκη.

Στην εποχή μας όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ ανήσυχοι για το μέλλον και τα γεγονότα που θα επηρεάσουν την οικογενειακή τους ζωή, την υγεία, τις σχέσεις, και την οικονομική κατάσταση.

Οι παρακάτω αστρολογικές προβλέψεις περιλαμβάνουν παγκόσμιες αστρολογικές αναλύσεις και γεγονότα, με βάση τις διελεύσεις Ουρανού, Πλούτωνα, Ποσειδώνα, Κρόνου, τις κινήσεις του Ήλιου και Σελήνης των νέων αστερισμών (πλανήτες νάνοι - Έρις, Σέντα, Χαουμέια, Μακεμάκε, Δήμητρα, Παλλάς κ.λ.π) και ολόκληρου του Ηλιακού μας συστήματος.

«Η τέχνη της αστρολογίας και ο περίπλοκος υπολογισμός του ωροσκοπίου απαιτούν την εργώδη έρευνα ενός ειδικού.»

Αλδέλμος, περίπου 700 μ.χ

GAY ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Στα εργασιακά θέματα οι πλανητικές θέσεις δεν σας θέτουν εμπόδια για μια ευθύγραμμη επαγγελματική πορεία. Προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί το τελευταίο χρονικά διάστημα φαίνεται να ξεπερνιούνται και ο δρόμος για την ανοδική πορεία είναι ανοιχτός. Κατανοήστε τα προσόντα σας και επιδιώξτε την επαγγελματική σας εξέλιξη ανάλογα με αυτά! Αυτή τη χρονική στιγμή φαίνεται να κατακτάτε την αναγνώριση στο χώρο σας και μια προαγωγή είναι πολύ πιθανή! Μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας έχετε, μένοντας στην ίδια δουλειά, αλλά εάν αλλάξετε αντικείμενο ή εργασιακή στέγη τώρα, ίσως να μην φανεί άμεσα η επιτυχία σας, θα θέσετε όμως τις βάσεις, ώστε αυτή να έρθει μελλοντικά.

Θα πρέπει να αποφύγετε να δημιουργήσετε νέες οικονομικές υποχρεώσεις κατά την περίοδο αυτή, καθώς και να χειριστείτε συνετά το πορτοφόλι σας, αποφεύγοντας καταναλωτικές δαπάνες που δεν είναι απόλυτα απαραίτητες. Η επαγγελματική σας άνοδος παρόλα αυτά εγγυάται τουλάχιστον ικανοποιητικά κέρδη, καθώς ο Ουρανός από τον Κριό και τον 4ο οίκο σας φέρνει ξαφνικές αλλαγές προς τα καλύτερο.

Στον αισθηματικό τομέα ο Αύγουστος μπορεί να οδηγήσει στην επανεκτίμηση των αισθηματικών σας σχέσεων, για όσους έχουν δεσμό και αντιμετωπίζουν μακροχρόνια προβλήματα. Θα υπάρξει από την πλευρά σας διάθεση συμβιβασμού και μια υποχωρητικότητα, υπάρχει όμως το ενδεχόμενο, να εκλάβει το ταίρι σας την κίνηση σας αυτή σαν αδυναμία… Ένα συναισθηματικό μπλοκάρισμα που θα φέρει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού και τον 12ο οίκο σας, θα σας εμποδίσει προσωρινά να λειτουργήσετε ξεκάθαρα! Από τις 26.8 και μετά, που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και στον 8ο οίκο σας, η ερωτική σας διάθεση εκτοξεύεται, και μπορεί να φέρει μια περίοδο ανακωχής στη σχέση σας, εάν την διοχετεύσετε στο ταίρι σας…

Ο συναισθηματικός τομέας για τους ελεύθερους του ζωδίου θα παρουσιάσει μια απρόσμενη μεταστροφή, με την εμφάνιση ενός νέου προσώπου στην ζωή σας που θα σας συνεπάρει ερωτικά! Απολαύστε το, προσοχή όμως μην επενδύσετε πολλά σε πολύ αρχικό στάδιο… Προς το τέλος του μήνα, με τη λίμπιντό σας στα ύψη, ίσως και να αλλάξετε γνώμη και να θελήσετε να απολαύσετε τη ζωή και την ελευθερία σας…


Αλίντα Κανάκη
Φοίβος Χρυσοσπάθης

 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
24 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
14 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
6 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ