Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Γεια σας, καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μου.

Είμαι η Αλίντα Κανάκη.

Στην εποχή μας όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ ανήσυχοι για το μέλλον και τα γεγονότα που θα επηρεάσουν την οικογενειακή τους ζωή, την υγεία, τις σχέσεις, και την οικονομική κατάσταση.

Οι παρακάτω αστρολογικές προβλέψεις περιλαμβάνουν παγκόσμιες αστρολογικές αναλύσεις και γεγονότα, με βάση τις διελεύσεις Ουρανού, Πλούτωνα, Ποσειδώνα, Κρόνου, τις κινήσεις του Ήλιου και Σελήνης των νέων αστερισμών (πλανήτες νάνοι - Έρις, Σέντα, Χαουμέια, Μακεμάκε, Δήμητρα, Παλλάς κ.λ.π) και ολόκληρου του Ηλιακού μας συστήματος.

«Η τέχνη της αστρολογίας και ο περίπλοκος υπολογισμός του ωροσκοπίου απαιτούν την εργώδη έρευνα ενός ειδικού.»

Αλδέλμος, περίπου 700 μ.χ

GAY ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο Ιανουάριος θα είναι ένας μοναδικός μήνας, φίλοι Αιγόκεροι, καθώς πλήθος πλανητών θα διέρχεται από το ζώδιο σας, φέρνοντας σας άπειρες δυνατότητες επιτυχίας των στόχων σας. Ο Ήλιος θα σας προικίσει με σθένος και κύρος, η Αφροδίτη με τύχη, συνεργασίες και χρήσιμες επαφές και συμμαχίες, ο Ερμής με ταχεία αντίδραση, ιδέες και την ελευθερία στις κινήσεις σας, ο Κρόνος, ο κυβερνήτης σας, την τέλεια στρατηγική και καλό συντονισμό, ενώ ο Πλούτωνας την φιλοδοξία και επικέντρωση στους στόχους. Με όλη αυτή την πανστρατιά των πλανητών στο πλευρό σας, μπορείτε να πετύχετε κυριολεκτικά  τα πάντα!

Οικονομικά δεν θα είναι πολύ εύκολα, δεν θα είναι όμως και τόσο άσχημα τα πράγματα. Φροντίστε να τακτοποιήσετε κατά το δυνατόν εκκρεμότητες σας που έχουν σχέση με το δημόσιο ή τις τράπεζες, ρυθμίστε χρέη και γενικά βάλτε σε μια τάξη τα οικονομικά σας. Υπάρχει ωστόσο εύνοια κατά το τελευταίο δεκαήμερο! Χειριστείτε τα οικονομικά σας όμως με προσοχή για να μην ξεφύγετε τελείως από τον προϋπολογισμό σας!

Με την φλογερή Αφροδίτη στο ζώδιο σας, ο μήνας αυτός χαρακτηρίζεται από ερωτισμό, αρμονία, ηρεμία και πνεύμα κατανόησης μεταξύ των συντρόφων. Με την όψη Άρη-Δία στον 11ο οίκο σας, η επαφές σας με ευρύτερες κοινωνικές ομάδες θα είναι πάρα πολλές και οι έξοδοι εξαιρετικά συχνές, οπότε υπάρχουν πάρα πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες και ερωτικές επαφές εκτός σχέσης…

Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί ιδιαίτερα τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, που μπορούν να πετύχουν τα πάντα, αναφορικά με την ερωτική και συναισθηματική τους ζωή! Κάντε καλή χρήση των συμπαντικών δώρων, καθώς είναι μοναδικές οι ευκαιρίες που θα έχετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, εάν είναι αυτό που επιθυμείτε.


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
24 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
14 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
6 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ