Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Γεια σας, καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μου.

Είμαι η Αλίντα Κανάκη.

Στην εποχή μας όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ ανήσυχοι για το μέλλον και τα γεγονότα που θα επηρεάσουν την οικογενειακή τους ζωή, την υγεία, τις σχέσεις, και την οικονομική κατάσταση.

Οι παρακάτω αστρολογικές προβλέψεις περιλαμβάνουν παγκόσμιες αστρολογικές αναλύσεις και γεγονότα, με βάση τις διελεύσεις Ουρανού, Πλούτωνα, Ποσειδώνα, Κρόνου, τις κινήσεις του Ήλιου και Σελήνης των νέων αστερισμών (πλανήτες νάνοι - Έρις, Σέντα, Χαουμέια, Μακεμάκε, Δήμητρα, Παλλάς κ.λ.π) και ολόκληρου του Ηλιακού μας συστήματος.

«Η τέχνη της αστρολογίας και ο περίπλοκος υπολογισμός του ωροσκοπίου απαιτούν την εργώδη έρευνα ενός ειδικού.»

Αλδέλμος, περίπου 700 μ.χ

Ο Απρίλιος θα είναι μακράν ο πιο αγχωτικός και δύσκολος μήνας του χρόνου για σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Με κίνητρο σας την επιθυμία να ξεχωρίσετε από τη σωρό και να κατακτήσετε ένα μερίδιο από τη πίτα της εξουσίας μπορεί να σας φέρει σε έντονη αντιπαράθεση ακόμη και σε σύγκρουση με συνεργάτες, συναδέλφους ή προϊσταμένους. Αποφύγετε μια συγκρουσιακή λογική και επικεντρώστε τις προσπάθειες σας για την εύρεση της κατάλληλης στρατηγικής που θα σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σας. ‘Άρης, Κρόνος και Πλούτωνας βρίσκονται στο ζώδιο σας, ένας συνδυασμός σκληρός, αποφασιστικός και αδίστακτος! Ευτυχώς για εσάς η σκληρή αυτή επιρροή θα μετριάζεται από την Αφροδίτη, τον ηγέτη του οίκου της καριέρας σας, και τον Δία, που θα αφήσουν κάποια περιθώρια για επιτυχία των προσπαθειών σας και μια υπόσχεση για την επιτυχή έκβαση των υποθέσεων σας.    

 

Τα χρήματα αναμένεται να βρουν το δρόμο τους προς το πορτοφόλι τους πολύ πιο εύκολα μετά τα μέσα του μήνα και μέχρι τότε θα ήταν σκόπιμο να κάνετε κράτη στα περιττά έξοδα.

 

Τα συναισθηματικά σας καθορίζονται από την ευεργετική παρουσία που της Αφροδίτης στον οίκο του ερωτισμού σας. Αναμένεται ότι η σχέση σας θα ζήσει εξαιρετικές στιγμές συναισθηματικής πληρότητας, ηρεμίας και θα υπάρχει ένα διάχυτο κλίμα αγάπης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Η περίοδος αυτή προσφέρεται για μικρές αποδράσεις ή ταξιδάκια, που θα σας βοηθούσαν να απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα και να αναζωογονηθείτε. Με τον τρόπο αυτό θα εξουδετερώσετε επίσης την πολύ ενοχλητική παρουσία των Κρόνου και Πλούτωνα, που υπό διαφορετικές συνθήκες θα σας δημιουργήσουν άγχη και στρες.

 

Ως προς τους αδέσμευτους, θα υπάρξουν πολλές και εξαιρετικά δελεαστικές γνωριμίες που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον, μια όμως είναι αυτή που θα κλέψει τη καρδιά σας και θα σας οδηγήσει σε μια νέα εποχή στην προσωπική σας ζωή, γεμάτη έρωτα και συναισθηματική πληρότητα.


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
24 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
14 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
6 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ