Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Γεια σας, καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μου.

Είμαι η Αλίντα Κανάκη.

Στην εποχή μας όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ ανήσυχοι για το μέλλον και τα γεγονότα που θα επηρεάσουν την οικογενειακή τους ζωή, την υγεία, τις σχέσεις, και την οικονομική κατάσταση.

Οι παρακάτω αστρολογικές προβλέψεις περιλαμβάνουν παγκόσμιες αστρολογικές αναλύσεις και γεγονότα, με βάση τις διελεύσεις Ουρανού, Πλούτωνα, Ποσειδώνα, Κρόνου, τις κινήσεις του Ήλιου και Σελήνης των νέων αστερισμών (πλανήτες νάνοι - Έρις, Σέντα, Χαουμέια, Μακεμάκε, Δήμητρα, Παλλάς κ.λ.π) και ολόκληρου του Ηλιακού μας συστήματος.

«Η τέχνη της αστρολογίας και ο περίπλοκος υπολογισμός του ωροσκοπίου απαιτούν την εργώδη έρευνα ενός ειδικού.»

Αλδέλμος, περίπου 700 μ.χ

 

ΚΡΙΟ: 

Αυτόν τον μήνα να μην είστε επιθετικοί με τους άλλους γιατί κινδυνεύετε να πληγώσετε τον εαυτό σας. Διοχετεύστε τις ανησυχίες σας στα επαγγελματικά σας πάντα με ήπιους τόνους. Στην σχέσεις σας ψάξτε για την αρμονία που της λείπει.

ΤΑΥΡΟ:

Όσον αφορά τη σωματική υγεία δεν πρέπει να παραμελήσετε τον εαυτό σας. Κινδυνεύετε εσείς οι ίδιοι να επηρεάσετε αρνητικά την ψυχολογία σας. Θα υπάρξει κάποια τάση απομόνωσης και αυτό ίσως προκαλέσει παρεξηγήσεις. Ξεπεράστε το πρόβλημα της επικοινωνίας που σχετίζονται με την καχυποψία!

ΔΙΔΥΜΟ:

Υπάρχει μια τάση προς κατάθλιψη… Προχωρήστε με θάρρος στα επαγγελματικά αλλά προσοχή, άθελα σας επιδεικνύεται τα προσόντα σας και αυτό γίνεται κουραστικό. Πρέπει να ξεπεράσετε  την τάση σας να προβάλετε το «εγώ» σας.

ΚΑΡΚΙΝΟ:

Τα οικονομικά σας ενδεχομένως να παρουσιάσουν σκαμπανεβάσματα. Έχετε πολύ δημιουργικότητα, αν βρίσκεστε σε θέση κύρους. Προσέξτε μην κάνετε κατάχρηση εξουσίας. Επίσης ο έντονος ερωτισμός μπορεί να σας οδηγήσει σε ερωτικά μπλεξίματα, αν μπερδέψετε έρωτα και εργασία.

ΛΕΟΝΤΑ:

Κρίσιμες στιγμές με τους συναδέλφους και συνεργάτες. Επιθετικότητα και καυγάδες που θα οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις και αυτό δεν σας συμφέρει. Δώστε χώρο και χρόνο και στους άλλους και βάλτε λίγο τον εγωισμό σας στην άκρη.

ΠΑΡΘΕΝΟ:

Μην γίνεστε σκληροί με τον εαυτό σας. Θέματα επαγγελματικής συνεργασίας θα σας απασχολήσουν. Προσέξτε μην εξαντληθείτε σε διαμάχες για εξουσία. Ερωτικά παιχνίδια θα σας προκαλέσουν… Η σταθερή σχέση ίσως κινδυνεύσει.

ΖΥΓΟ:

Η ψυχολογία σας παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα. Αποφύγετε την κριτική στις σχέσεις σας αυτό τον μήνα, γιατί ίσως οδηγηθείτε σε διαφωνίες. Περίοδος ολοκλήρωσης εκκρεμοτήτων. Επαγγελματικά μπορείτε να θέσετε νέες βάσεις, αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟ:

Κρατήστε το ηθικό σας ψηλά. Οι καθυστερήσεις στα οικονομικά σας τελειώνουν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είστε συντηρητικοί, για να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗ: 

Αποφύγετε εντάσεις. Οι σταθεροί δεσμοί σας απειλούνται από την τάση σας να φλερτάρετε. Προσοχή στις παρεξηγήσεις και στις βιαστικές και απερίσκεπτες ενέργειες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩ:

Η εναλλακτική και ομαδική θεραπεία ίσως να σας βοηθούσε αρκετά. Ο μήνας χαρακτηρίζεται από μια δίνη συναισθημάτων, που μπορεί ακόμα να οδηγήσει και στην συναισθηματική εξάρτηση. Χαλαρώστε, ερωτευθείτε και απολαύστε το!!!

ΥΔΡΟΧΟΟ:

Θέματα παιδιών και οικογένειας ίσως σας απασχολήσουν αρκετά. Το οικοδόμημα που ανεγείρετε μπορεί να διαλυθεί, καθώς εσείς κατευθύνεστε προς μια νέα περιπέτεια χωρίς συμβιβασμούς. Ισορροπείστε στε τεντωμένο σκοινί…. Μπορείτε!!

ΙΧΘΥ:

Ασχοληθείτε σοβαρά με τα προβλήματα του συντρόφου σας. Μην χάνεστε στα συναισθήματα σας και στις ευαισθησίες σας, σας φθείρει! Χωρίς να κλείνεστε στον εαυτό σας και χωρίς να διαφωνείτε, παρά δείχνοντας εμπιστοσύνη, δώστε ευκαιρία στους άλλους να σας καταθέσουν την αγάπη τους.


 

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

 

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα Κανάκη

Τηλ.

Χρέωση: Σταθερά 2,29€ /1'- Κινητά 2,48 € / 1' με Φ.Π.Α

Γραμμή παραπόνων 2108119914

http://www.alindakanaki.gr    

http://www.zodia-astrologia-taro.gr                

http://www.astroblock.blogspot.com/

για περισσότερα :

Χρέωση:1,23 /SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
24 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
14 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
6 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ