Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

H χρωματοθεραπεία είναι το χρώμα που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της σωματικής ασθένειας και της συναισθηματικής διαταραχής. Συγκεντρώνει συνεισφορές από την ψυχολογία, την ιατρική, την τέχνη και τη φυσική.

Τα χρώματα έχουν την ικανότητα να καταπραΰνουν, να εμπνεύσουν,να διεγείρουν, την ισορροπία ή να τροποποιήσουν τις αντιλήψεις μας.

Ο σωστός οδηγός των χρωμάτων θεωρείτε ως θεραπευτικό εργαλείο για τον εαυτό μας. 

Κάθε χρώμα εκπέμπει χαρακτηριστικές δονήσεις που προέρχονται από διαφορετικούς τρόπους και παράγουν διαφορετικά αποτελέσματα.

Το φως ασκεί πάντα ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην ανθρώπινη συμπεριφορά, τα συναισθήματα και την υγεία.

Στην χρωματοθεραπεία χρησιμοποιούνται οχτώ χρώματα:

Κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο, τιρκουάζ, μπλε, μοβ και φούξια.

Αν και για αρκετούς αιώνες η χρωματοθεραπεία είχε ξεχαστεί, στο δέκατο όγδοο αιώνα οι επιστήμονες και φιλόσοφοι ενδιαφέρθηκαν και στον εικοστό αιώνα άρχισε να χρησιμοποιείτε εκ νέου για θεραπευτικούς σκοπούς. Μια σημαντική συμβολή ήταν η δοκιμή στο χρώμα από τον Lush, ο οποίος μελέτησε την επίδραση των χρωμάτων σε διάφορα μέρη του αυτόνομου νευρικού συστήματος, του μεταβολισμού και των εκκρίσεων των αδένων. Η μελέτη έδειξε ότι το ηλιακό φάσμα αποτελείται από άπειρες αποχρώσεις του φωτός και του Νεύτωνα, που το 1666 υπέδειξε ότι το λευκό φως θα μπορούσε να χωριστεί σε επτά χρώματα που αντιλαμβανόμαστε μέσω της όρασης. Κάποιος μπορεί να πει ότι τα χρώματα είναι ορατά από τον άνθρωπο και την ηλιακή ακτινοβολία. Μεταξύ των μη ορατής ακτινοβολίας είναι η υπέρυθρη ακτινοβολία, η ηλεκτρική ενέργεια, η υπεριώδης ακτινοβολία, οι ακτίνες Χ, η πυρηνική ακτινοβολία, και ούτω καθεξής.

Η χρωματοθεραπεία είναι παρούσα στη φύση. Το υψόμετρο επηρεάζει την κατανομή του χρώματος. Ενώ σε σπηλιές και υπόγεια επικρατεί το μαύρο και το υπέρυθρο, στο επίπεδο της θάλασσας στην σαβάνα και σε πεδιάδες επικρατούν τα κόκκινα και πορτοκαλί .Στα οροπέδια και τα καλλιεργημένα χωράφια το κίτρινο, στους λόφους και τα βουνά, το πράσινο, στα ποτάμια το μπλε, στα ψηλά βουνά και στις βαθιές θάλασσες, το λουλακί, βιολετί και το λευκό στον ουρανό.

Διαβάστε περισσότερα: Χρωματοθεραπεία

ΚΡΙΟΣ:

Ο Άρης κυβερνά τον Κριό και σας ταιριάζουν όλα τα πορφυρά χρώματα, κόκκινο της φωτιάς, κίτρινο, πορτοκαλί και άσπρο.

ΤΑΥΡΟΣ:

Τον Ταύρο κυβερνά η Αφροδίτη και τα χρώματα που σας πηγαίνουν είναι όλα τα γήινα και παστέλ, άσπρο, ροζ, γαλάζιο και πράσινο.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Με κυβερνήτη σας τον επικοινωνιακό Ερμή τα χρώματα που σας αναδεικνύουν είναι: Ιριδίζον, κίτρινο, πορτοκαλί, απαλό κόκκινο, μαύρο και τυρκουάζ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η Σελήνη κυβερνά τον Καρκίνο και τα χρώματα που ταιριάζουν στα άτομα του ζωδίου είναι: Γκρι, ασημή, πράσινο, θαλασσί, άσπρο και καστανοκόκκινο.

Διαβάστε περισσότερα: Ποια χρώματα αντιστοιχούν στα ζώδια  ανάλογα με τους πλανήτες


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
24 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
14 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
6 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ