Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Γεια σας, καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μου.

Είμαι η Αλίντα Κανάκη.

Στην εποχή μας όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ ανήσυχοι για το μέλλον και τα γεγονότα που θα επηρεάσουν την οικογενειακή τους ζωή, την υγεία, τις σχέσεις, και την οικονομική κατάσταση.

Οι παρακάτω αστρολογικές προβλέψεις περιλαμβάνουν παγκόσμιες αστρολογικές αναλύσεις και γεγονότα, με βάση τις διελεύσεις Ουρανού, Πλούτωνα, Ποσειδώνα, Κρόνου, τις κινήσεις του Ήλιου και Σελήνης των νέων αστερισμών (πλανήτες νάνοι - Έρις, Σέντα, Χαουμέια, Μακεμάκε, Δήμητρα, Παλλάς κ.λ.π) και ολόκληρου του Ηλιακού μας συστήματος.

«Η τέχνη της αστρολογίας και ο περίπλοκος υπολογισμός του ωροσκοπίου απαιτούν την εργώδη έρευνα ενός ειδικού.»

Αλδέλμος, περίπου 700 μ.χ

Έτη: 2011, 1999, 1987, 1975, 1963, 1951, 1939, 1927, 1915

Οι σεμνοί και χαμηλών τόνων Λαγοί θα έχουν ένα θριαμβευτικό έτος του Σκύλου! Αυτό θα γίνει εφικτό, επειδή ο άρχοντας του 2018, ο Κίτρινος Σκύλος, είναι θετικά διακείμενος έναντι του ζωδίου σας και θα σας ευνοήσει σκανδαλωδώς! Ο Σκύλος απεχθάνεται και πολεμά με όλες του τις δυνάμεις την αδικία και δεν πρόκειται να ανεχτεί την κακομεταχείριση που σας επιφυλάσσει συνήθως η κοινωνία. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, δεν θα είναι δύσκολο για τους Λαγούς να καταφέρουν πολλά και σημαντικά μέσα στην χρονιά που ξεκινάει!

Ήδη από τις πρώτες μέρες του κινέζικου νέου έτους θα επιδείξετε αγωνιστική διάθεση, κάτι που θα είναι εξαιρετικά σημαντικό, γιατί θα πλησιάζετε βήμα-βήμα προς την κατάκτηση των στόχων σας. Όσα ονειρευτήκατε για τη ζωή σας, όσα ελπίσατε να κατακτήσετε, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να πιστέψετε στις δυνάμεις και τις δυνατότητες σας! Από την άποψη αυτή, η χρονιά του Σκύλου θα είναι σωτήρια, γιατί θα ανακαλύψετε τις κρυφές σας δυνάμεις.

Θα σας πάρει κάποιο καιρό στις αρχές του χρόνου αυτού για να κατανοήσετε το πόσο σημαντικά είναι τα επιτεύγματα σας. Θα προηγηθούν κάποιες μικρές νίκες σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, πριν συνειδητοποιήσετε τι μπορείτε πραγματικά να καταφέρετε. Από αυτή τη στιγμή και μετά, ο κόσμος σας θα πάρει διαφορετική μορφή! Θα πάψετε πλέον να παρατηρείτε από μια γωνία, καθώς άλλοι κανονίζουν την πορεία της προσωπικής ή επαγγελματική σας ζωής! Γίνεστε πλέον κυρίαρχοι της ζωής σας!

Και στην προσωπική σας ζωή, όντας αποφασιστικοί και δυναμικοί, θα πάρετε την τύχη της σχέσης στα χέρια σας. Μέχρι αυτή τη χρονική στιγμή, τα ινία της σχέσης τα είχε το ταίρι σας και καθόριζε τον βηματισμό σας.  Την αρχική έκπληξη από την πλευρά του συντρόφου σας θα διαδεχτεί μια βαθιά δυσαρέσκεια. Θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, και μέσα στο διάστημα αυτό θα υπάρχουν προστριβές και έριδες.  Κάτω όμως από το άγρυπνο βλέμμα του Σκύλου θα πάψετε πλέον να είστε ο σκλάβος στην σχέση, και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα!

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας, με την νεοαποκτηθείσα μείξη δυναμισμού και γλυκύτητας θα προκαλούν σκάνδαλα στο πέρασμα τους. Υπάρχει το ενδεχόμενο να εμπλακείτε με ένα άτομο που είναι ήδη σε σχέση και να ταράξετε τα νερά! Αυτό θα τονώσει βέβαια την αυτοπεποίθηση σας, ταυτόχρονα όμως θα ωφελήσει και το ζευγάρι , γιατί θα ανακαλύψουν μέσα από την διαδικασία αυτή την κρυμμένη δυναμική της σχέσης τους. Θα παραμερίσουν τα εμπόδια που τους χωρίζουν και εξ αιτίας σας θα ισορροπήσουν τη σχέση τους. Οπότε δεν χρειάζεται να έχετε τύψεις…

Δεν είναι μόνο οι νίκες όμως στην προσωπική και αισθηματική ζωή που σας περιμένουν κατά το 2018! Και στην επαγγελματική σφαίρα αναμένεται να θριαμβεύσετε! Όσοι μεταξύ σας έχετε δική σας επιχείρηση ή κάνετε τα πρώτα βήματα μια επιχειρηματικής δράσης, θα έχετε πολύ μεγάλες επιτυχίες τη χρονιά αυτή. Ακούστε και ακολουθήστε τις συμβουλές πιο έμπειρων ανθρώπων, αναφορικά με τον χειρισμό προβλημάτων ή την στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Ακόμη καλύτερα θα ήταν, εάν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, να συνεταιριστείτε με ένα πολύ πιο έμπειρο από σας επιχειρηματία, ώστε να κερδίσετε από την εμπειρία του. Εάν δε είναι φίλος ή συγγενής σας, ακόμη καλύτερα!

Ξεπερνώντας κάποια από τα άπειρα κόμπλεξ που χαρακτηρίζει τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, βλέπετε ότι μπορείτε να καταφέρετε θαύματα μέσα στο 2018. Και αυτό βέβαια θα έχει θετικές επιπτώσεις στο πορτοφόλι σας. Όσο όμως η οικονομική σας ευμάρεια θα αυξάνετε, τόσο περισσότερο θα προβληματίζεστε… Το πρόβλημα σας πια θα είναι, πώς να τοποθετήσετε επικερδώς τα αποθέματα σας. Θα βρείτε την απάντηση από μόνοι σας, χάρη στην αυτοπεποίθηση σας, και θα είναι μια τοποθέτηση ασυνήθιστη και εξαιρετικά ελπιδοφόρα!

 

Καλό και δημιουργικό 2018!

Αλίντα Κανάκη

Μήτρας Δημήτρης

 

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Gemini
Sun in Gemini
25 degrees
Virgo
Moon in Virgo
1 degree
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
5 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ