Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Γεια σας, καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα μου.

Είμαι η Αλίντα Κανάκη.

Στην εποχή μας όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ ανήσυχοι για το μέλλον και τα γεγονότα που θα επηρεάσουν την οικογενειακή τους ζωή, την υγεία, τις σχέσεις, και την οικονομική κατάσταση.

Οι παρακάτω αστρολογικές προβλέψεις περιλαμβάνουν παγκόσμιες αστρολογικές αναλύσεις και γεγονότα, με βάση τις διελεύσεις Ουρανού, Πλούτωνα, Ποσειδώνα, Κρόνου, τις κινήσεις του Ήλιου και Σελήνης των νέων αστερισμών (πλανήτες νάνοι - Έρις, Σέντα, Χαουμέια, Μακεμάκε, Δήμητρα, Παλλάς κ.λ.π) και ολόκληρου του Ηλιακού μας συστήματος.

«Η τέχνη της αστρολογίας και ο περίπλοκος υπολογισμός του ωροσκοπίου απαιτούν την εργώδη έρευνα ενός ειδικού.»

Αλδέλμος, περίπου 700 μ.χ

Έτη: 2017, 2005, 1993, 1981, 1969, 1957, 1945, 1933, 1921

Κατά την διάρκεια του έτους του Κίτρινου Σκύλου, όσοι γεννήθηκαν στο έτος του Κόκορα αναμένεται να ωφεληθούν τα μέγιστα! Και τα δύο ζώδια του κινέζικου ωροσκοπίου μοιράζονται αρκετά κοινά χαρακτηριστικά, όπως είναι η ανεξάρτητη φύση τους, είναι ακάματοι εργάτες, έχουν την ικανότητα να υπερασπίζονται τον εαυτό τους ή η σοβαρότητα τους όταν πρόκειται για σημαντικά ζητήματα. Το κυριότερο όμως είναι ότι είναι απόλυτα προσγειωμένοι! Το νέο έτος τους περιμένουν πολλές νέες ευκαιρίες και πολύ δουλειά!

Ο καλός και λεπτομερειακός προγραμματισμός των δράσεων σας είναι σημαντικό ζητούμενο για φέτος. Ο κυρίαρχος της χρονιάς θα σας φέρει αρκετές ευκαιρίες, δείχνοντας σας το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσατε, τα υπόλοιπα όμως θα πρέπει να τα καταφέρετε μόνοι σας. Μέσο στο 2018 εκείνο  που πρέπει να άνετε, είναι να τιθασεύσετε την παρόρμηση σας, να τα βάλετε με την παραμικρή αφορμή με τους γύρω σας. Θα πρέπει να αποφύγετε να χάνετε τον έλεγχο του εαυτού σας, να μάθετε να ελέγχετε την παρόρμηση σας και να διατηρείτε την ηρεμία σας.

Μια ακόμη σκληρή για σας αποστολή είναι, να κατανικήσετε την τάση σας να κυριαρχείται. Κατά τη διάρκεια του έτους του Σκύλου θα πρέπει να μάθετε να συνεργάζεστε, τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Και όταν λέμε να συνεργάζεστε, εννοούμε να συνυπάρχετε με τους γύρω σας με ισοτιμία και δημοκρατικό τρόπο, σεβόμενοι τους συνεργάτες, συναδέλφους ή το ταίρι σας. Η συνεργασίες θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σημαντικά επαγγελματικά επιτεύγματα. Για άλλους μπορεί αυτό να σημαίνει ότι θα δημιουργήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις, για άλλους ότι θα καταφέρουν να ανέβουν στην ιεραρχική κλίμακα της επιχείρηση που απασχολούντα και για άλλους πολύ ψηλότερα. Η υποστήριξη του κυρίαρχου του έτους, του Σκύλου, θα είναι σε κάθε περίπτωση δεδομένη! Ήδη από τα μισά του έτους, όσοι κάνουν γενναίες κινήσεις και κάνουν επιχειρηματικά ανοίγματα, θα καταφέρουν σημαντικά επιτεύγματα στον τομέα που δραστηριοποιούνται.

Δεν είναι απαραίτητο να ασχολείστε με πολλά πράγματα παράλληλα, απλά επιλέξτε το σημαντικότερο και επενδύστε χρόνο, ενέργεια και σκέψη. Θα είναι αρκετό να θέσετε τους στόχους σας. Μην ξεχνάτε όμως τις φάσεις ανάπαυσης, όταν θα έχετε φτάσει στο σημείο που επιθυμείτε. Είναι πολύ σημαντικό να ανακτάτε τις δυνάμεις σας, ώστε να είστε σε θέση να προχωρήσετε χωρίς προβλήματα παρακάτω. Και ο καλύτερος τρόπος να ξεκουράσετε μυαλό και σώμα, είναι οι αποδράσεις στη φύση! Απολαύστε την άνοιξη ή το καλοκαίρι στην εξοχή, θαυμάστε ένα ηλιοβασίλεμα, περπατήστε στη φύση και χαλαρώστε.

Ένας άλλος τρόπος να χαλαρώσετε είναι να περνάτε χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα, το ταίρι σας ή τους φίλους σας. Ο γάμος ή η σχέση σας είναι το θεμέλιο σας στη ζωή, και κατά τη χρονιά αυτή δεν απειλήστε από σκάνδαλα ή άλλες δύσκολες στιγμές. Την στιγμή όμως που το εισόδημα σας θα αυξηθεί σημαντικά, κάτι που αναμένεται μέσα στο φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2018, το ταίρι σας θα αρχίσει να έχει αρκετά περίεργες απαιτήσεις για πολυτελείς αγορές ή ακόμη και να σταματήσει προσωρινά να δουλεύει, ώστε να αφοσιωθεί σε κάποιους άλλους στόχους. Έγκειται σε σας πως θα υποδεχτείτε τα αιτήματα αυτά και πως θα αντιδράσετε.

Όσο για τους αδέσμευτους, θα βρεθείτε σε δύσκολες καταστάσεις αρκετές φορές μέσα στο έτος. Αιτία θα είναι η ακόλαστη ζωή σας και οι πολλές παράλληλες ερωτικές σας συντροφιές. Πολλές φορές θα βρεθείτε στην μέση μιας ίντριγκες και τα μαλώματα θα είναι καθημερινή σχεδόν κατάσταση. Από την μια θα τονώνει το «εγώ» σας, από την άλλη όμως θα σας κουράζει. Και κάπως έτσι θα κυλάει ο χρόνος, μέσα σε σκάνδαλα και αψιμαχίες,  μέχρι που κάπου μέσα στον Ιούλιο θα κάνετε μια γνωριμία με ένα άτομο που δεν το περιμένατε, με το οποίο θα κάνετε ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, ικανό να συμβιώσει και να ευτυχίσει για πολλές δεκαετίες! 

 

Καλό και δημιουργικό 2018!

Αλίντα Κανάκη

Μήτρας Δημήτρης

 

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Gemini
Sun in Gemini
25 degrees
Virgo
Moon in Virgo
1 degree
Waxing Crescent Moon
Waxing Crescent Moon
5 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ