Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Ο τελευταίος μήνας του 2017 μας επιφυλάσσει αρκετές συγκινήσεις! Τέσσερις πλανήτες διέρχονται την περίοδο αυτή το ζώδιο του Τοξότη, ένα ζώδιο της φωτιάς, ενώ ο επεκτατικός Δίας συναντά στις 9/12 τον πολεμιστή Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού! Ο Δεκέμβρης είναι λοιπόν ένας μήνας γεμάτος δυναμισμό, ορμή και αχαλίνωτες ενέργειες. Το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα προσθέτει ωστόσο μια πιο ιδεαλιστική διάσταση και αρκετό ρομαντισμό, πλην όμως και ουτοπία…

Με το πλανητικό σκηνικό που μόλις περιγράψαμε, είναι βέβαιο ότι θα επικρατεί ένα διάχυτος ενθουσιασμός, η αίσθηση της παντοδυναμίας και ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, ότι τα πάντα είναι δυνατά. Αυτό όμως μπορεί να μας οδηγήσει σε απροσεξίες, σε υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων μας και σε λανθασμένες κινήσεις που θα τις πληρώσουμε. Πριν από την λήψη κάποιας σοβαρής απόφασης, θα ήταν καλό να αναλύσουμε πολύ προσεκτικά κάθε δυνατή λεπτομέρεια και, εί δυνατό, να ζητήσουμε την συμβουλή ατόμων που εμπιστευόμαστε, ώστε να ωφεληθούμε από τις θετικές επιρροές και να εξουδετερώσουμε τις αρνητικές.

Μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου θα είναι ενεργή η αντίθεση Άρη-Ουρανού που μπορεί να φέρει στη ζωή μας τεχνικές δυσλειτουργίες, συγκρούσεις, αντιθέσεις και αντιπαλότητες, αυτοκαταστροφικές τάσεις, ακραίες ενέργειες, ατυχή γεγονότα αλλά και φυσικές καταστροφές.  Κατά την περίοδο αυτή είναι επίσης αυξημένος ο κίνδυνος ατυχημάτων, οπότε συνιστάται μεγαλύτερη προσοχή στις κινήσεις μας!

Κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου επιβάλλεται να έχουμε κατά νου ότι είναι ανάδρομος ο Ερμής (3-23/12), οπότε κάποια πράγματα θα μπορούσαν να καθυστερήσουν, να περιπλακούν ή να αναβληθούν, ενώ κάποια πράγματα δεν είναι ακριβώς αυτό που δείχνουν… Η καλή οργάνωση, οι προσεκτικοί χειρισμοί και η έμφαση στην λεπτομέρεια μπορούν να μας γλυτώσουν από κόπο και ταλαιπωρία.  Και επειδή στο Σύμπαν δεν συμβαίνει τίποτε χωρίς λόγο, ο Ερμής μπορεί να μας ωθήσει μέσα από την προσεκτική παρατήρηση και ανάλυση στις κρυφές αλήθειες και σε όσα θα πρέπει να γνωρίζουμε, πριν κάνουμε ένα σημαντικό για την ζωή και την εξελικτική μας πορεία βήμα! Κάποιες φορές ο ανάδρομος Ερμής φέρνει άλυτες υποθέσεις στην επικαιρότητα, με σκοπό να τις επιλύσουμε και να απαλλαγούμε από τα βαρίδια του παρελθόντος. Ας επωφεληθούμε λοιπόν από την ευκαιρία αυτή!

Ο Ερμής διελαύνει αυτή τη περίοδο της ανάδρομης κίνησης του το ζώδιο του Τοξότη, ένα ζώδιο καθόλα εχθρικό, με αποτέλεσμα τα πράγματα να είναι λίγο πιο απρόβλεπτα, από ότι σε ανάλογες ανάδρομες πορείες του. Καλό θα ήταν να αφήσουμε κάθε σημαντική επαφή και ενέργεια για μετά τις 23 Δεκεμβρίου, για να είμαστε σίγουροι ότι δεν ρισκάραμε υπέρμετρα.

Η θετική όψη που θα επηρεάσει τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα είναι αυτή του Ήλιου και της Αφροδίτης, που θα φέρει καλοσύνη και αισιοδοξία στην καθημερινότητα μας. Θα ευνοήσει σχέσεις κάθε μορφής, ερωτικές, φιλικές, κοινωνικές ή εργασιακές! Το σημαντικότερο όμως γεγονός του Δεκεμβρίου είναι το πέρασμα του Κρόνου στις 19/12 στο ζώδιο του Αιγόκερου, όπου και θα παραμείνει, εκτός από ένα σύντομο διάλειμμα επιστροφής του στον Τοξότη, για σχεδόν τρία χρόνια! Αυτό όμως θα αποτελέσει θέμα ενός ξεχωριστού άρθρου, που θα ακολουθήσει σύντομα.

Καλό μας μήνα λοιπόν, και προσοχή στις κινήσεις μας!

 

Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Pisces
Sun in Pisces
1 degree
Taurus
Moon in Taurus
23 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
5 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ