Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Υποδεχθείτε το βράδυ της πρωτοχρονιάς με τα παρακάτω τυπικά:


Σταφύλια:  Το βράδυ της πρωτοχρονιάς τρώμε 12 ρόγες σταφυλιών μία για κάθε μήνα του νέου έτους για καλοτυχία.
Σκούπα: Σκουπίζουμε εσωτερικά και εξωτερικά το σπίτι  για να εξαλείψουμε την κακή ενέργεια και τα προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του έτους.
Δεντρολίβανο: απολυμαίνουμε το σπίτι,σφουγγαρίζουμε καλά με νερό που έχουμε βράσει δενδρολίβανο.
Χρήματα: Τυπώνουμε χρήματα διαφόρων χωρών και τα κρατάμε στα στα χέρια για την οικονομική ευημερία όλου του έτους.
Σαμπάνια: Λούσιμο με σαμπάνια ή ένα ποτό με ένα δαχτυλίδι μέσα στο κύπελλο. Αν είστε παντρεμένοι ή έχετε σύντροφο ,τοποθετήστε το δαχτυλίδι στο ποτήρι του ζευγαριού για να διασφαλιστεί η σταθερότητα της σχέσης όλο το χρόνο.
Εσώρουχα ρούχα: Φοράμε ένα κίτρινο ρούχο για να έχουμε ευημερία και ευτυχία. Μπορείτε να φορέσετε ένα κόκκινο, για να βρείτε την αγάπη η φορέστε την παραμονή της πρωτοχρονιάς ένα ρούχο από την ανάποδη και μετά την αλλαγή τα μεσάνυχτα φορέστε το κανονικά, ώστε να έχετε πολλά νέα ρούχα όλη τη χρονιά.
Φακές: Τρώμε μερικές φακές για να εξασφαλίσουμε αφθονία με το νέο έτος.
Ανάβουμε κεριά στα χρώματα: Μπλε για την ειρήνη, κίτρινο για την αφθονία, κόκκινο για το πάθος πράσινο για την υγεία,λευκό για την ειρήνη και τη σαφήνεια, πορτοκαλί για την ευφυΐα.
Πλένουμε τα χέρια με σαμπάνια και ζάχαρη: Για να έχουμε πλούτο και  χρήματα,βάζουμε τα χέρια σε ένα μπολ με ζάχαρη. Στη συνέχεια τα πλένουμε με σαμπάνια.
Καμένο χαρτί: Για να εξαλείψουμε τα αρνητικά πράγματα του παρελθόντος, όλα τα κακά και θλιβερά είναι γραμμένα σε χαρτί για να τα κάψουμε με την άφιξη της νέας χρονιάς, με την ελπίδα ότι δεν θα επαναληφθούν το νέο έτος.


Εύχομαι σε όλους ευτυχισμένο το νέο έτος 2014

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!
ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

★ &
www.alindakanaki-shop.gr
http://www.wholesale-alindakanaki.com

Ιλαρίων – 13-20 Οκτωβρίου 2013 διαμέσου MarleneSwetlishoff

Μετάφραση: ConTanidis

Πρωτότυπο: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/10/13/hilarion-october-13-20-2013/

 

Αγαπημένοι Μας,

 

Οι ουρανοί χαμογελούν πάνω απ’ τη Γη καθώς αυτή κινείται σε σύμπτωση με τη μοίρα της. Ειδομένο από τα υψηλότερα βασίλεια, το θαύμα αυτής της κίνησης κρίνεται ανεκτίμητο. Οι ουράνιες κινήσεις που συντελούνται, και που θα συνεχιστούν, φέρνουν ύψιστης αξίας μετασχηματισμούς.  Οι παλιοί τρόποι μετατρέπονται γρήγορα σε ένα όνειρο και ωριμάζουν οι νέες αρχές με τις προοπτικές τους. Μιλούσανε για τους καιρούς αυτούς για αιώνες και τώρα επιτέλους είναι εδώ. Το ξεκίνημα γίνεται αρχικά από τα αιθερικά ενεργειακά πεδία  και οδεύει προς κάθε έκφανση της ζωής επάνω στον πλανήτη. Βαθιές αλλαγές και μετασχηματισμοί ενσωματώνονται μέσα σε κάθε κύτταρο της ύπαρξης και η Γη προετοιμάζεται για τη μεγάλη γιορτή.

 

Όλο το χάος εκείνο που βρίθει και φαίνεται να ξεσπά δεν είναι παρά το κυνηγητό των σκιών καθώς αυτές τρέπονται σε φυγή. Από πίσω τους εμφανίζεται κάτι θαυμαστό, κάτι υπέροχο, κάτι που η ανθρωπότητα οραματίζονταν μέσα στην καρδιά των καρδιών της. Η νέα αυτή πραγματικότητα βρίσκεται υπό εγκατάσταση και η μετακίνησή της μέσα στις ζωές σας γίνεται ήσυχα και με χάρη, γεμάτη ήρεμη χαρά και ικανοποίηση. Γι’ αυτούς που περίμεναν επί τόσο καιρό τις στιγμές αυτές, οι στιγμές της συχνότητας της ευδαιμονίας και της έκστασης γίνονται ακόμα περισσότερες και καθίστανται πλέον κοινότυπες. Συντονιστείτε και κουρδιστείτε, Αγαπημένοι Μας, γιατί αυτή είναι μόνο η αρχή. Η κάθε μία ψυχή ανακαλύπτει πραγματικά πως ό,τι χρειάζονταν το είχε μέσα της και πως η ίδια είναι αυτή που κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν μέσα στην εξώτερη πραγματικότητά της. Οι πυκνότερες ενέργειες αναχωρούν γοργά, αφήνοντας πίσω την ανυπομονησία του καινούργιου.

Διαβάστε περισσότερα: Μήνυμα από τον Ιλαρίωνα

SaLuSa, 15 Οκτωβρίου 2013

Βλέπουμε τη γρήγορη ανάτασή σας και την ετοιμότητά σας να φτάσετε στα καινούργια, γιατί η κλήση της ύψιστης πραγματικότητάς σας είναι πολύ δυνατή και με την εστίασή σας σε αυτήν, οι προθέσεις σας γίνονται ακόμα ισχυρότερες από ποτέ πριν. Είναι σημαντικό να ακούτε τώρα το ίδιο σας το σώμα και να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε, γιατί οι φυσικές αλλαγές συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της τρέχουσας πραγματικότητάς σας. Παρότι ακόμα επιταχύνονται, οι αλλαγές αυτές δε μπορούν να συμβούν με μιας, γιατί ακόμη χρειάζεται να είστε και τμήματα της παλαιάς πραγματικότητας και να μοιράζεστε το αυξανόμενο Φως σας με τους άλλους. Σας διαβεβαιώνουμε όμως πως αυτές δεν είναι καθόλου αργές, και ξέρουμε πως αισθάνεστε ότι αλλάζετε με τη κάθε μέρα που περνάει. Να έχετε την επίγνωση πως συντελούνται με την ακριβή ταχύτητα που αρμόζει στον καθένα σας και όσοι είναι να μπουν πρώτοι στη νέα πραγματικότητα το ξέρουν αυτό με σιγουριά, γιατί κατευθύνονται ολοταχώς προς την εκπλήρωση του σκοπού της ζωής τους δίχως σταματημό και με απαγκίστρωση από τα παλιά, γιατί απλά δε νιώθουν καμία έλξη προς αυτά.

Διαβάστε περισσότερα: Μήνυμα από SaLuSa

10 Οκτωβρίου 2013 διαμέσουRon Head

Μετάφραση : Con Tanidis

Πρωτότυπο: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/10/10/you-are-creators-be-good-at-it-channeled-by-ron-head/

 

 

Μιχαήλ

 

Συγχαίρουμε όσους ήταν και συνεχίζουνε να είναι αποκομμένοι από το χάος που σας περιτριγυρίζει τον καιρό αυτό. Ως συνήθως, τα πράγματα δεν είναι, όπως παρουσιάζονται να είναι από τη δική σας οπτική γωνία.

 

Στην πραγματικότητα, υπάρχει μεγάλος λόγος για να χαίρεστε, ακόμα και μέσα στα γεγονότα αυτά που κατακρατούν την προσοχή σας εάν τους το επιτρέψετε. Φυσικά συνιστούμε να μη τους δίνετε ιδιαίτερη σημασία. Εντούτοις, κατανοούμε τη δυσκολία μιας τέτοιας τακτικής. Γι’ αυτό επιτρέψτε μας να σας πούμε πως όσα φαίνονται να είναι τόσο τρομερά στην επιφάνεια, όπως προείπαμε πριν αυτά συμβούν, απλά ξεκαθαρίζουν το δρόμο για πολύ περισσότερα θετικά πράγματα.

 

Ήρθε η ώρα να δείτε τις καταστάσεις καθαρά ώστε να έρθουν αργότερα πολύ πιο ευεργετικές αλλαγές. Σα να λέμε, ήρθε η ώρα να καθαρίσει η ομίχλη. Έτσι σας φαίνεται πως όπου και να κοιτάξετε βλέπετε πράγματα ανεπιθύμητα. Η δήλωση αυτή δεν είναι και τόσο ψευδής, όμως έτσι σας φαίνονται τα πράγματα, δεν είναι έτσι;

Διαβάστε περισσότερα: Είσαστε δημιουργοί. Κάντε το καλά.


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
24 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
14 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
6 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ