Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

13 Οκτωβρίου 2013 διαμέσου Ron Head

Μετάφραση: Con Tanidis

Πρωτότυπο : http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/10/13/it-is-the-function-and-joy-of-your-angels-to-help-you-channeled-by-ron-head/

 

Μιχαήλ

 

Θα θέλαμε σήμερα να σας ενημερώσουμε για την πανίσχυρη ροή ενεργειών μέσα στις οποίες βρισκόσαστε. Το γεγονός αυτό το είχαν προαναγγείλει και επεξηγήσει άλλες πηγές. Σας έχουν αποσταλεί με θεία φρόνηση, θα έχετε παρατηρήσει όμως πως το άστρο σας, καθώς και άλλα μεγάλα ουράνια σώματα, πως παίζουν και αυτά το ρόλο τους.

 

Αυτά, βλέπετε, επιδεικνύουν το φυσικό κομμάτι. Καταλάβετε όμως πως το κυρίως τμήμα αυτού, για το οποίο σας μιλάμε, δε βρίσκεται τριγύρω σας με  μορφή που μπορεί να μετρηθεί, τουλάχιστον όχι ακόμα. Είναι κάτι που μπορείτε εντούτοις να το διαισθανθείτε, ακόμα και να το νιώσετε.

 

Σας διαβεβαιώνουμε πως αυτά δεν αποτελούν καμία αμφιβολία μέσα στο μυαλό εκείνων που έχουν το χάρισμα. Αισθάνονται, επίσης, πάρα πολλές αλλαγές στην ύπαρξή τους, και βλέπουν αντίστοιχα και πολλές αλλαγές μέσα στις ζωές τους. Διαφέρουν τόσο πολύ;

 

Η διαφορετικότητά τους έγκειται στο ότι έχουν δει και έχουν αποδεχθεί όσα έχουν δοθεί. Όλοι σας, αγαπημένη μας οικογένεια, είσαστε ίσοι σε πολλούς τομείς. Όμως δεν ενεργείτε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Δεν κατηγορούμε κανέναν. Μοναχά σας ζητάμε, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, να ανοιχτείτε πλήρως στις προοπτικές αυτές και να τις αποδεχθείτε, έχοντας πλήρη κατανόηση πως αξίζετε και πως είσαστε πολυαγαπημένοι.

 

Η αλήθεια είναι πως θα ξεκινήσετε από το σημείο που βρίσκεστε. Δε μπορεί να γίνει αλλιώς. Η ανύψωσή σας όμως θα φανεί ακόμα περισσότερο συνταρακτική και χαρωπή εάν το σημείο από το οποίο βρισκόσαστε δεν είναι ενδεχομένως και το πιο θαυμαστό, έτσι δεν είναι;

 

Να μην έχετε πολύ περηφάνια, αλλά ούτε και τόση ταπεινότητα, καθώς και όχι πολύ φόβο ή ενοχή ζητώντας βοήθεια. Είναι δουλειά και χαρά για τους αγγέλους να σας βοηθούν και σας παρακαλούμε γι’ αυτό. Είναι χαρά όλων μας, από αυτή τη πλευρά που βρισκόμαστε, να κάνουμε οτιδήποτε μπορούμε προς εξυπηρέτησή σας. Και υπάρχει επίσης τριγύρω και μέσα σας, πάντοτε, η άμετρη αγάπη και η ενέργεια του Δημιουργού σας. Είναιδιαθέσιμηόποτετηχρειαστείτε. Καλέστετην.  

 

Δε σας μιλάμε, αγαπημένοι μας, για ικεσία. Εννοούμε να χρησιμοποιείστε δικαιωματικά τα πράγματα από τα οποία είσαστε φτιαγμένοι και τα οποία αποτελούν τη σύστασή σας. Αυτό εννοούμε και όταν σας λέμε «Ανακαλύψτε ποιοι είσαστε». Η ανακάλυψη του τι είσαστε ικανοί να πράξετε θα είναι και ο καλύτερός σας δάσκαλος. Αποτελεί το μονοπάτι στο οποίο, ως οικογένεια, πατήσατε το πόδι σας. Περπατήστε το με χαρά σαν οικογένεια πια.

 

Είμαστε μαζί σας σε κάθε σας στιγμή και μέχρι να ξαναμιλήσουμε. Καλή σας μέρα, αγαπημένοι μας. 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
26 degrees
Libra
Moon in Libra
22 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ