Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

10 Οκτωβρίου 2013 διαμέσουRon Head

Μετάφραση : Con Tanidis

Πρωτότυπο: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/10/10/you-are-creators-be-good-at-it-channeled-by-ron-head/

 

 

Μιχαήλ

 

Συγχαίρουμε όσους ήταν και συνεχίζουνε να είναι αποκομμένοι από το χάος που σας περιτριγυρίζει τον καιρό αυτό. Ως συνήθως, τα πράγματα δεν είναι, όπως παρουσιάζονται να είναι από τη δική σας οπτική γωνία.

 

Στην πραγματικότητα, υπάρχει μεγάλος λόγος για να χαίρεστε, ακόμα και μέσα στα γεγονότα αυτά που κατακρατούν την προσοχή σας εάν τους το επιτρέψετε. Φυσικά συνιστούμε να μη τους δίνετε ιδιαίτερη σημασία. Εντούτοις, κατανοούμε τη δυσκολία μιας τέτοιας τακτικής. Γι’ αυτό επιτρέψτε μας να σας πούμε πως όσα φαίνονται να είναι τόσο τρομερά στην επιφάνεια, όπως προείπαμε πριν αυτά συμβούν, απλά ξεκαθαρίζουν το δρόμο για πολύ περισσότερα θετικά πράγματα.

 

Ήρθε η ώρα να δείτε τις καταστάσεις καθαρά ώστε να έρθουν αργότερα πολύ πιο ευεργετικές αλλαγές. Σα να λέμε, ήρθε η ώρα να καθαρίσει η ομίχλη. Έτσι σας φαίνεται πως όπου και να κοιτάξετε βλέπετε πράγματα ανεπιθύμητα. Η δήλωση αυτή δεν είναι και τόσο ψευδής, όμως έτσι σας φαίνονται τα πράγματα, δεν είναι έτσι;

 

Να σημειώσουμε, όπως έχει ειπωθεί, πως όλα αυτά τα πράγματα προκύπτουν προκειμένου να πετύχετε την κάθαρση στη συνείδηση και στον κόσμο σας.  Με την εμφάνισή τους, διεγείρουν ταυτόχρονα την επιθυμία σας για αντικατάστασή τους. Έτσι δουλεύει αυτό.

 

Απολέστε την αρνητικότητα και εστιάστε την πλήρη προσοχή και πρόθεσή σας πάνω σε θετικά αποτελέσματα. Έχετε αυτήν την πρόθεση για όλους, αγαπητοί μας. Αυτή είναι η ενέργεια με την οποία θα φέρετε το νέο κόσμο μέσα στην πραγματικότητά σας. Σα να λέμε «έτσι στρώνεται ο δρόμος». Και πιστέψτε μας πως εμείς «στρώνουμε» τόσο το δρόμο σας, όσο και εσείς, αν όχι παραπάνω. Αυτή είναι η δουλειά μας και η ευχαρίστησή μας.

 

Στη συνέχεια θα ήθελε και ο Γεσού να σας πει δύο πράγματα.

 

Γεσού

 

Καλή σας μέρα, αγαπητοί μου φίλοι.

 

Ο Μιχαήλ σας έχει μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για ενέργεια. Θα ήθελα να συμπληρώσω δυο λόγια, σε συνέχεια των παραπάνω.

 

Θα έχετε καταλάβει ως τώρα πως εμποτίζεστε από το υψηλότερο και πιο έντονο πεδίο θεϊκών ενεργειών που έχει ποτέ αγκαλιάσει τον πλανήτη σας. Ρέει δια μέσου σας πάντοτε, σε κάθε σας στιγμή. Έτσι λοιπόν όταν σας έρχονται αυτές οι ύψιστες προθέσεις και βρισκόσαστε στις ήσυχες στιγμές μέσα στις καρδιές σας, ψάξτε μέσα τους και αναζητήστε το αίσθημα και τη γνώση αυτών των ενεργειών, επιτρέποντάς τους να γεμίσουν εσάς και τις προθέσεις σας, και να τις ενεργοποιήσουν. Μετά απελευθερώστε την ενέργεια αυτή έξω προς τον κόσμο σας. Νιώστετηδύναμήτης. Γνωρίζετετοαποτέλεσμάτης. Βρίσκονταιεκείπροςχρήση, αγαπητοίμας. Χρησιμοποιήστετες. Μη ντρέπεστε.

 

Όπως σας λέμε διαρκώς, δημιουργείτε. Είσαστεδημιουργοί. Κάντετοκαλά. Στην πραγματικότητα είστε, και το ξέρετε. Όμως το μαθαίνετε πως είστε, και αυτό είναι υπέροχο.

 

Να έχετε μια όμορφη ημέρα, και θα τα ξαναπούμε σύντομα. Σας αγαπούμε.

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
0 degrees
Sagittarius
Moon in Sagittarius
12 degrees
Waxing Gibbous Moon
Waxing Gibbous Moon
10 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ