Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Ιλαρίων – 13-20 Οκτωβρίου 2013 διαμέσου MarleneSwetlishoff

Μετάφραση: ConTanidis

Πρωτότυπο: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/10/13/hilarion-october-13-20-2013/

 

Αγαπημένοι Μας,

 

Οι ουρανοί χαμογελούν πάνω απ’ τη Γη καθώς αυτή κινείται σε σύμπτωση με τη μοίρα της. Ειδομένο από τα υψηλότερα βασίλεια, το θαύμα αυτής της κίνησης κρίνεται ανεκτίμητο. Οι ουράνιες κινήσεις που συντελούνται, και που θα συνεχιστούν, φέρνουν ύψιστης αξίας μετασχηματισμούς.  Οι παλιοί τρόποι μετατρέπονται γρήγορα σε ένα όνειρο και ωριμάζουν οι νέες αρχές με τις προοπτικές τους. Μιλούσανε για τους καιρούς αυτούς για αιώνες και τώρα επιτέλους είναι εδώ. Το ξεκίνημα γίνεται αρχικά από τα αιθερικά ενεργειακά πεδία  και οδεύει προς κάθε έκφανση της ζωής επάνω στον πλανήτη. Βαθιές αλλαγές και μετασχηματισμοί ενσωματώνονται μέσα σε κάθε κύτταρο της ύπαρξης και η Γη προετοιμάζεται για τη μεγάλη γιορτή.

 

Όλο το χάος εκείνο που βρίθει και φαίνεται να ξεσπά δεν είναι παρά το κυνηγητό των σκιών καθώς αυτές τρέπονται σε φυγή. Από πίσω τους εμφανίζεται κάτι θαυμαστό, κάτι υπέροχο, κάτι που η ανθρωπότητα οραματίζονταν μέσα στην καρδιά των καρδιών της. Η νέα αυτή πραγματικότητα βρίσκεται υπό εγκατάσταση και η μετακίνησή της μέσα στις ζωές σας γίνεται ήσυχα και με χάρη, γεμάτη ήρεμη χαρά και ικανοποίηση. Γι’ αυτούς που περίμεναν επί τόσο καιρό τις στιγμές αυτές, οι στιγμές της συχνότητας της ευδαιμονίας και της έκστασης γίνονται ακόμα περισσότερες και καθίστανται πλέον κοινότυπες. Συντονιστείτε και κουρδιστείτε, Αγαπημένοι Μας, γιατί αυτή είναι μόνο η αρχή. Η κάθε μία ψυχή ανακαλύπτει πραγματικά πως ό,τι χρειάζονταν το είχε μέσα της και πως η ίδια είναι αυτή που κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν μέσα στην εξώτερη πραγματικότητά της. Οι πυκνότερες ενέργειες αναχωρούν γοργά, αφήνοντας πίσω την ανυπομονησία του καινούργιου.

 

Η ζωή ταυτόχρονα επιταχύνει και επιβραδύνεται, γιατί καθώς κινήστε σε μεγαλύτερη σύμπτωση με τον ίδιο σας τον Άγιο κατά Χριστό Εαυτό, εναρμονίζεστε με τον κρυστάλλινο πυρήνα σας που δονείται χαρμόσυνα μέσα στο νέο κρυστάλλινο πλέγμα, και μετά οργάνων τραγουδάει εύθυμους σκοπούς  μέσα στην ατμόσφαιρα και έξω προς το Σύμπαν.  Τα βασίλεια της χάρης ξεπλένουν τον πλανήτη και κάθε ψήγμα της ζωής διαπερνάται από τη λαμπρή τους ουσία, που είναι η φλογερή αγάπη της καρδιάς του Δημιουργού. Η Αγάπη ΕΙΝΑΙ η μεγαλύτερη δύναμη μέσα στο Σύμπαν και ξανοίγει όλες τις καρδιές ώστε να χτυπούν με έναν χτύπο, καθώς αφυπνίζονται αυτοί που τις κατέχουν και ξαναθυμούνται την ίδια τους τη μεγαλοσύνη.

 

Εσείς, Αγαπημένοι Μας, είσαστε οι καταλύτες, αυτοί που δημιούργησαν το μνημειώδες αυτό εγχείρημα που διαγράφεται με δριμύτητα μπροστά σας. Και οι ενέργειες προσπίπτουν επάνω στον καθένα σας και πάνω στην υπόλοιπη ανθρωπότητα σαν ευλογία. Ο δρόμος προς τα μπρος περνάει από την πύλη της καρδιάς σας. Η σύνδεση πρέπει να επιτευχθεί μέσα στην καρδιά σας. Αναπνεύστε με και μέσω της καρδιάς σας, μάθετε την ανάσα της καρδιάς. Μεταμορφωθείτε στους ευλογημένους εκείνους που είναι δίχως σκιά και που περπατούν τη Γη ευλογώντας τους πάντες και τα πάντα πάνω στην επιφάνειά της και από κάτω. Κάντε συνεχές απόφευμά σας τη φράση «ας είμαι ευλογία, ας είμαι ευλογία». Εσείς που υπομείνατε πολλές δοκιμασίες και βάσανα είσαστε αυτοί που έχετε το χρίσμα,  και περάσατε πολλές εξαντλητικές εξετάσεις για να φτάσετε σ’ αυτή την κρίση. Είσαστε έτοιμοι και ξέρετε τι πρέπει να γίνει όταν θα έρθει η στιγμή.

 

Το Φως εξαπλώνεται εκθετικά επάνω στην επιφάνεια του πλανήτη σας και είναι ασταμάτητο. ΕΣΕΙΣ είσαστε το Φως αυτό, εσείς κρατάτε το όραμα, την προοπτική μέσα στις όμορφες καρδιές σας και ανέρχεστε στους ουρανούς με φτερά αγγελικά. Έτσι  αγκιστρώνεται ο παράδεισος πάνω στη Γη και αυτό ξεκινάει πράγματι στα σοβαρά. Όλοι οι ανθρώπινοι άγγελοι ενώνουν τώρα τις προσπάθειές τους για να φέρουν τον παράδεισο πάνω στη Γη. Η καλοσύνη γεννάει καλοσύνη και η μαγεία αποτελεί την αξία της κάθε ημέρας. Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε με την καρδιά σας. Απλώστε τα φτερά σας και πετάξτε, τέκνα του Φωτός! Χαρείτε και αφήστε τις καρδιές σας να’ ναι γαλήνιες.

 

Μέχρι την άλλη εβδομάδα…

ΕΙΜΑΙ Ο Ιλαρίων

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
0 degrees
Sagittarius
Moon in Sagittarius
12 degrees
Waxing Gibbous Moon
Waxing Gibbous Moon
10 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ