Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

13 Οκτωβρίου 2013 διαμέσου Marilyn Raffaele

Μετάφραση: Con Tanidis

Πρωτότυπο: http://oraclesandhealers.wordpress.com/2013/10/13/the-arcturian-group-marilyn-raffaele/

Αγαπημένε κόσμε του περίφημου πλανήτη Γη σας χαιρετούμε και χαιρόμαστε μαζί σας καθώς βλέπουμε το Φως να ρέει μπρος από εσάς και σε εσάς την ώρα αυτή. Η Γη κινείται γοργά προς μια νέα συμπαντική ενέργεια που αυξάνει με τον κάθε άνθρωπο που ανοίγει την καρδιά και το μυαλό του σε νέους και υψηλότερους τρόπους θέασης των πραγμάτων. Παρατηρούμε τον κόσμο παντού πάνω στη γη να ρωτάει και να προβληματίζεται αν πράγματι αληθεύουν τα όσα λένε αυτοί που έχουν τον έλεγχο. Ο προβληματισμός υποδηλώνει προσωπική και συμπαντική δεκτικότητα προς την αλήθεια που με τη σειρά της φέρνει την προσοχή και την αλλαγή σε μυριάδες τύπους αδυναμίας, που τόσοι πολλοί ακόμα βιώνουν. Έτσι επιτελείται η αλλαγή.

Η νέα δεκτικότητα της ατομικής συνείδησης φέρνει την επίγνωση πως ο άνθρωπος είναι πολλά περισσότερα από ένας απλά δούλος σε εκείνους που κρατάνε την παγκόσμια εξουσία. Η ψευδαίσθηση διαλύεται ολοένα και περισσότερο με κάθε ψυχή που ακούει και δίνει προσοχή στην εσωτερική της φωνή και αρχίζει έτσι να αφυπνίζεται προς την αλήθεια του ποιά πραγματικά είναι. Ο περισσότερος κόσμος ακόμα δεν αντιλαμβάνεται την πνευματική φύση των ενεργειακών αλλαγών που επιτελούνται. Επιθυμούν την αλλαγή, γιατί η ζωή με τον τρόπο που την ξέρουν και την αποδέχονται δεν αντηχεί πλέον μέσα τους και ανακαλύπτουν με την εσωτερική τους φωνή νέο κουράγιο και νέα δύναμη για νέους τρόπους στην επικοινωνία  και τη διαβίωσή τους. 

 

Φτάνετε ραγδαία στο σημείο όπου ακόμα περισσότεροι θα προβληματίζεστε με το κατεστημένο, πράγμα που αποτελεί σίγουρο σημάδι για την αλλαγή συνείδησης. Μην περιμένετε η αλλαγή να συμβεί σε μια στιγμή, μα να ξέρετε πως η εξέλιξη σε μια κλίμακα τέτοιου μεγέθους θα πρέπει να’ ναι μια διαδικασία σταδιακή. Έχετε ζήσει πολλές ζωές μέσα στη τρισδιάστατη ενέργεια που πάντοτε αντικατοπτρίζει τα ζεύγη των αντιθέτων και οι οποίες είναι εμπειρίες που έχουν χαραχθεί βαθιά μέσα σας φυσικά, συναισθηματικά και πνευματικά.  Η τακτική αυτή, είναι αυτή που τώρα αλλάζει με την κάθαρση και την απαλλαγή, και είναι αυτή που φέρνει τις αλλαγές που επιτελούνται μέσα σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να χειριστείτε υψηλότερες συχνότητες που ποτέ πριν δεν ήταν παρούσες επάνω στη γη. Να έχετε υπομονή, αγαπημένοι μου, και να ξέρετε πως από τη στιγμή που δώσατε τη συγκατάθεσή σας να αναληφθείτε, ο Ανώτερός σας Εαυτός ξεκίνησε τη διαδικασία. Δε χρειάζεται να κάνετε κάτι για να συμβεί, γιατί ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, καθώς αυτή είναι η Πραγματικότητά σας.

 

Είναι η ώρα για κάθε σοβαρό πνευματικό αναζητητή να σταματήσει να ψάχνει έξω από τον εαυτό του για να του έρθει το Φως, σε οποιαδήποτε τυχόν μορφή, και να συνειδητοποιήσει πως «Εγώ είμαι το Φως». Για να βγείτε από τον παλιό τρισδιάστατο τρόπο κατανόησης του κόσμου θα πρέπει να κάνετε το παραπάνω βήμα. «Είμαι ο δρόμος, η αλήθεια και το φως», και είναι λόγια που δεν ειπώθηκαν απλά από τον Χριστό για τον εαυτό του, αλλά που ειπώθηκαν από αυτόν προκειμένου να εξηγήσει σ’ αυτούς που τον άκουγαν πως το «Εγώ» δεν ήταν ένα προσωπικό «Εγώ», παρά το «Εγώ» που είναι το Θείο, και μοναδικό «Εγώ», και που αποτελεί την αληθινή σας ταυτότητα. Και αφού το Θείο είναι το μόνο που υπάρχει, θα πρέπει να είναι ταυτόχρονα και ο ίδιος ο πραγματικός σας Εαυτός, πώς αλλιώς θα μπορούσατε να υπάρχετε; 

 

Το «Εγώ» είναι το όνομα του Θείου και τα λόγια «Εγώ ΕΙΜΑΙ» δεν αναφέρονται σε κάποιο ανθρώπινο ον, αλλά στην πραγματική ουσία της κάθε ύπαρξης. Το «Εγώ» είναι μια ιερή λέξη. Δια μέσω των αιώνων, αλλά ακόμα και τώρα, υπήρχαν αυτοί που με χυδαία άγνοια και εγωισμό, παρεξήγησαν αυτήν την αλήθεια αποδίδοντάς της το νόημα ότι οι ίδιοι ήταν Θεοί μέσα σε ανθρώπινο σαρκίο. Έχοντας αυτή την ψευδή θεώρηση του εαυτού τους καθόριζαν νόμους και διδαχές για τους άλλους, με έσχατες συνέπειες σε περίπτωση που αυτοί δε συμμορφώνονταν. Οι ανίδεοι πνευματικοί ακόλουθοί τους βιώνουν στην πλειονότητά τους κατά μία έννοια φριχτές συνέπειες, επειδή με την επιλογή τους αυτή παραδίδουν στους ψευδοπροφήτες αυτούς οικιοθελώς τη δύναμή τους.

 

Πολλοί στο παρελθόν αναζήτησαν και ακόμα αποζητούν να βρουν επιφώτιση μέσα από συγκεκριμένες πρακτικές, εκκλησίες, διδαχές, σύμβολα κλπ.  που όλες τους αναμφίβολα βοηθούν στην επίτευξη κάποιου βαθμού επιφώτισης.  Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει και κάποιο σημείο στο οποίο θα πρέπει ο πνευματικός μαθητής να εγκαταλείψει τα εργαλεία αυτά, και να αναλάβει τη δική του δύναμη και ταυτότητα, γιατί αλλιώς θα παραμείνει αιώνια μαθητής της αλήθειας, δίχως ποτέ να συνειδητοποιεί την αλήθεια αυτή ή να τη βιώνει.

 

Για εσάς που έχετε ασχοληθεί αρκετά ώστε να καταλαβαίνετε το μήνυμα αυτό, ήρθε η ώρα να σταματήσετε να είσαστε μαθητές που ακολουθούν κάποιο μονοπάτι, και να συνειδητοποιήσετε πως ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ, ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. Τα εργαλεία είναι χρήσιμα ως ένα βαθμό, αλλά μετατρέπονται σε εμπόδια όταν εξαρτάστε από αυτά πέρα από το διάστημα που ήσαν χρήσιμα. Το παιδί πρέπει να γίνει ενήλικας κάποτε, άσχετα με το πόσο άνετα μπορεί να νιώθει όταν του λένε τι να πιστέψει και τι να κάνει.

 

ΔΕ σας λέμε να παρατήσετε τις πνευματικές σας ομάδες ή τα βιβλία και τις τάξεις που ακόμα έχουν πράγματα για να σας πουν, ή οποιαδήποτε από τις πνευματικές σας δραστηριότητες. Σας λέμε πως έρχεται ο καιρός όπου ο μαθητής θα πρέπει να αρχίσει να βλέπει τα εργαλεία όπως αυτά πραγματικά είναι, απλά εργαλεία. Τα εργαλεία σας βοήθησαν να φτάσετε εδώ που είσαστε, στο να καταλάβετε πως ΕΙΣΑΣΤΕ ΗΔΗ πλήρεις, και ακέραιοι, με αφθονία, και τελειότητα, κλπ. Καταλάβετε πως δεν υπάρχει τίποτε που να μπορεί να σας κάνει κάτι περισσότερο από αυτό που ΗΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ, είτε αυτό είναι ένα άτομο, ένα βιβλίο, μια σχέση, ένας δρόμος, τα ναρκωτικά, η δουλειά κλπ. Πολλοί ανακαλύπτετε πως τα περισσότερα βιβλία δε σας μιλάνε πια με τον τρόπο που έκαναν κάποτε.  Τιμήστε το αυτό. Αυτό σημαίνει πως πλέον μπορείτε να δεχθείτε την εσωτερική σας διδασκαλία. Εάν το διασκεδάζετε να πηγαίνετε στην εκκλησία κάθε βδομάδα, τότε ωραία, αλλά εγκαταλείψτε την πίστη πως εάν χάσετε ένα εκκλησίασμα ή αν ακόμα σταματήσετε να πηγαίνετε στην εκκλησία θα είσαστε κάτι λιγότερο. Η εκκλησία είναι μέσα σας, το καταλαβαίνετε αυτό;

 

Οι κρύσταλλοι κουβαλούν τη δική τους όμορφη ενέργεια, όμως η ενέργεια αυτή δε μπορεί να εκδηλωθεί πιο ψηλά από το άτομο που τον δουλεύει και η αλήθεια αυτή ισχύει και για τα έλαια, τα χρώματα, τις δονήσεις κλπ. Τα εργαλεία αυτά στα χέρια πολύ εξελιγμένων ατόμων μπορούν να φέρουν αλλαγές προς το καλύτερο, αλλά στα χέρια άλλων με άσχημες προθέσεις, μπορούν να φέρουν τα αντίθετα, αναπαριστώντας τη δυαδικότητα και το διαχωρισμό που απαρτίζουν την ενέργεια της τρίτης διάστασης.  Το επίπεδο της συνειδητότητας είναι αυτό που καθορίζει το πώς θα χρησιμοποιηθούν, γι’ αυτό απαλλαχθείτε από την ενέργεια που έχετε προσδώσει σε τόσα πολλά εργαλεία. Όταν κάποιος αγοράζει έναν κρύσταλλο που εγγυημένα τάχα θα του φέρει αφθονία, θεραπεία ή οτιδήποτε άλλο, αλλά που εντούτοις συνεχίζει να ζει μέσα σε μια συνειδητότητα έλλειψης και περιορισμών, η εγγενής ενέργεια του κρυστάλλου αυτού περιορίζεται από τη δυνατότητα που έχει το άτομο αυτό στο να μπορεί να τη διαυλίσει. Αυτή είναι η αλλαγή από τη μεταφυσική προς το μυστικισμό. Ο μυστικισμός είναι η συνειδητοποίηση πως ήδη περιέχετε μέσα σας την πραγματική σας ουσία: την Πανταχού παρουσία, την Παντοδυναμία και την Παντογνωσία. Στο παρελθόν οι Θείες αυτές αξίες ερμηνεύονταν από την πλειοψηφία του κόσμου διαμέσου του πρίσματος της τρισδιάστατης σκέψης - πάντοτε εμφανίζονταν ξέχωρα από εκεί που χρειάζονταν - και έτσι προέκυπτε η ανάγκη για εργαλεία όπως οι γκουρού, τα βιβλία, οι τάξεις, οι τελετές κλπ. Τα πράγματα αυτά εξυπηρετούν στην ανάταση του ατόμου προς τις υψηλότερες ενέργειες και βοηθούν τους πρωτάρηδες αλλά - ΕΣΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

 

Επαναφέρεις την ενέργειά σου τη στιγμή που συνειδητοποιείς πως Εγώ ήδη είμαι. Αυτό είναι το βήμα στο οποίο οι περισσότεροι είσαστε πλέον έτοιμοι και αυτή είναι η διαφορά μεταξύ της μεταφυσικής και του μυστικισμού. Η μεταφυσική εργάζεται για να αλλάξει μια εικόνα από άσχημη σε όμορφη. Ο μυστικισμός δε βλέπει τίποτε που να χρειάζεται επιδιόρθωση γιατί γνωρίζει πως οι όμορφες και οι άσχημες παρουσίες είναι και οι δυό τους υλοποιήσεις της πίστης στη δυαδικότητα και το διαχωρισμό, δηλαδή τα δύο άκρα της ίδιας ράβδου.

 

Είμαστε η Ομάδα του Αρκτούρου

 

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Cancer
Sun in Cancer
26 degrees
Libra
Moon in Libra
22 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ