Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΤΣΑΚΡΑΣ - CHAKRAS

Θέλετε να είστε καλύτερα με τον εαυτό σας;  Αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν ξέρετε τι φταίει;  Η ισορροπία σώματος και μυαλού είναι το κυριότερο πράγμα, σύμφωνα με τις πανάρχαιες φιλοσοφίες της Ανατολής, οι οποίες για την επίτευξη αυτού του σκοπού δημιούργησαν τις τεχνικές ενεργοποίησης των τσάρκας.  

Τι είναι τα τσάκρα;

Ο ορισμός Τσάκρα προέρχεται από μια λέξη της σανσκριτικής γλώσσας, μιας γλώσσας που έχει τις ρίζες της στους αυτόχθονες πληθυσμούς της Ασίας και σημαίνει «τροχός» ή «δίνη» . Αυτό μας επιτρέπει να τα φανταστούμε τα τσάκρας σαν περιστρεφόμενες ρόδες που εστιάζουν ενέργειες στο σώμα μας. Είναι ζωτικής σημασίας δυνάμεις στο αυρικό πεδίο μας, μεταξύ του αιθερικού και του φυσικού σώματος. 


Όλοι οι άνθρωποι δεχόμαστε διακυμάνσεις επιρροών στον τομέα της ενέργειας, παρόμοιες με το ουράνιο τόξο. Αυτό το πεδίο είναι η αύρα μας, η οποία επικοινωνεί μέσω δονήσεων με τις ενέργειες του σύμπαντος. Η αύρα που επικεντρώνεται στα τσάκρα συσσωρεύει το φως στο σώμα, έτσι ώστε να συνδέει τον αιθερικό κόσμο με τα γήινα. 


Αυτά τα κέντρα έχουν σαν πρωταρχικό ρόλο τη συσσώρευση της ενέργειας από το σύμπαν και τη διανομή της στο σώμα μας, με τη μορφή ακτινών που διαπερνούν το φυσικό σώμα, επηρεάζοντας την ψυχική και σωματική υγεία μέσα από την σωματική, συναισθηματική και πνευματική αρμονία. Από την αρχαιότητα θεωρούνται μεγάλης σημασίας και έπαιζαν σημαντικό ρόλο για τις μεθόδους θεραπείας διάφορων παθήσεων. Τα τσάκρας σχετίζονται με τα διάφορα όργανα του σώματος και το ενδοκρινικό σύστημα, το κεντρικό νευρικό σύστημα και τη σπονδυλική στήλη.

 

 Τα επτά κύρια chakras

Σύμφωνα με την Ινδουιστική παράδοση (και όχι μόνο), τα επτά κύρια τσάκρας διανέμονται κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης από το κάτω μέρος, όπου είναι η έδρα της Κουνταλίνι (η κουλουριασμένη ενέργεια με τη μορφή ενός φιδιού) μέχρι το υψηλότερο μέρος της κεφαλής, το στέμμα (το αυρικό φωτοστέφανο, που εναρμονίζει όλα τα chakras του σώματος). 

{modal href="/index2.php?option=com_content&view=article&id=3714" rel="{handler:'iframe',size:{x:600,y:460}}" } Δείτε εδώ τον πίνακα των τσάκρας{/modal} 

 

1.    Τσάκρα Muladhara – Το τσάκρα της Βάσης (Ο Ιερός Όφις).

Το τσάκρα της βάσης βρίσκεται στη βάση της σπονδυλικής στήλης, το χρώμα του είναι βαθύ κόκκινο, συμβολίζεται από ένα λωτό με τέσσερα πέταλα και είναι το τσάκρα της σταθερότητας και της αξιοπιστίας.

Εδράζει σ΄ αυτό η πρωτόγονη δύναμη της ζωής, συνδέεται με την αίσθηση της όσφρησης, στοιχείο του είναι η γη και συναισθηματικά κυβερνά το πρωτόγονο συναίσθημα, το ένστικτο δηλαδή της επιβίωσης. Έχει υπό τον έλεγχό του κάθε στέρεο κομμάτι του σώματός μας, όπως την σπονδυλική στήλη, τα οστά, τα δόντια και τα νύχια, καθώς και τα όργανα απέκκρισης και τα επινεφρίδια.

Το Muladhara σχετίζεται με το ένστικτο, την ασφάλεια, την επιβίωση, αλλά και με τις βασικές ανθρώπινες δυνατότητες. Το κέντρο αυτό βρίσκεται στο περίνεο, που είναι η περιοχή μεταξύ των γεννητικών οργάνων και του πρωκτού. Υπάρχει ένας μυς που βρίσκεται σε αυτή την περιοχή που ελέγχει την εκσπερμάτωση κατά την σεξουαλική πράξη των αρσενικών. 

Σωματικά, το Muladhara διέπει τη σεξουαλικότητα, διανοητικά ρυθμίζει τη σταθερότητα, συναισθηματικά διέπει τον αισθησιασμό, και πνευματικά την αίσθηση ασφάλειας

 

2.    Τσάκρα Svadisthana – Ιερό Τσάκρα ( Το σπληνικό πλέγμα, στην περιοχή της σπλήνας ή γενετήσιο πλέγμα, που εδρεύει κάτω από τον ομφαλό).

Το Ιερό Τσάκρα βρίσκεται 3 δάκτυλα κάτω απ’ τον ομφαλό, το χρώμα του είναι πορτοκαλί, συμβολίζεται με ένα λωτό με έξι πέταλα και μια ημισέληνο στο κέντρο του και κυβερνά τη σεξουαλικότητα. Ελέγχει τα γεννητικά όργανα, τα νεφρά, την ουροδόχο κύστη και όλα τα υγρά του σώματος όπως αίμα, λέμφους, πεπτικά υγρά και σπέρμα. Στοιχείο του είναι το νερό, συνδέεται με την αίσθηση της γεύσης και συναισθηματικά κυβερνά την αυτό-αποδοχή, το συναίσθημα και την σεξουαλική ορμή.

 

Το Ιερό Τσάκρα θεωρείται ότι αντιστοιχεί στο όρχεις ή τις ωοθήκες που παράγουν οι διάφορες σεξουαλικές ορμόνες που εμπλέκονται στον κύκλο αναπαραγωγής.

 

Τα βασικά θέματα που αφορούν το Swadisthana είναι οι σχέσεις, η βία, οι εξαρτήσεις, οι βασικές συναισθηματικές ανάγκες και η ευχαρίστηση. 

 

Σωματικά, το Swadisthana κυβερνά την αναπαραγωγή, διανοητικά ρυθμίζει τη δημιουργικότητα, συναισθηματικά διέπει τη χαρά και πνευματικά τον ενθουσιασμό. 

 

3.    Τσάκρα Manipura – Το Τσάκρα του Ηλιακού Πλέγματος (Το ηλιακό πλέγμα, στην περιοχή του ομφαλού).

Το τρίτο τσάκρα βρίσκεται την περιοχή του στομάχου, ανάμεσα στον ομφαλό και το διάφραγμα, το χρώμα του είναι κίτρινο, συμβολίζεται από ένα λωτό με δέκα φύλλα και ένα τρίγωνο στην μέση με την κορυφή του προς τα κάτω και αντιπροσωπεύει τη δύναμη και τη θέληση. Τα όργανα που ελέγχει είναι το πάγκρεας, το συκώτι, το στομάχι και το νευρικό σύστημα. Εκεί εδράζει η αίσθηση της όρασης, στοιχείο του είναι η φωτιά, και διοικεί συναισθηματικά την θέληση, την πνευματική οξύτητα και την αίσθηση της ταυτότητας.

 

Βασικά θέματα που διέπονται από το Manipura είναι θέματα προσωπικής δύναμης, ο φόβος, το άγχος, ο σχηματισμός της γνώμης, η εσωστρέφεια και η μετάβαση από τα απλά στα πιο σύνθετα συναισθήματα.

 

Σωματικά το Manipura διέπει την πέψη, διανοητικά την προσωπική δύναμη, συναισθηματικά την διαχυτικότητα και πνευματικά όλα τα θέματα της ανάπτυξης.

 

 

4. Τσάκρα Anahata –Τσάκρα  της καρδιάς (Το καρδιακό πλέγμα,  στην περιοχή της καρδιάς).

Το 4ο τσάκρα βρίσκεται στη μέση του θώρακα, το χρώμα του είναι πράσινο, συμβολίζεται με ένα κυκλικό λουλούδι με δώδεκα πέταλα και στο κέντρο του υπάρχουν δύο διασταυρούμενα τρίγωνα που σχηματίζουν ένα εξάγραμμο. Τα όργανα που ελέγχει είναι η καρδιά, οι πνεύμονες και ο θύμος αδένας, είναι η έδρα της αγάπης, συνδέεται με την αίσθηση της αφής και στοιχείο του είναι ο αέρας. Εδώ εδράζει η καλοσύνη, η αγάπη και η θεραπεία.

 

Βασικά θέματα που αφορούν το Anahata συνεπάγονται πολύπλοκα συναισθήματα, την συμπόνια, την τρυφερότητα, την άνευ όρων αγάπη, την ισορροπία, την απόρριψη και την ευημερία. 

 

Σωματικά το Anahata διέπει την κυκλοφορία, συναισθηματικά ρυθμίζει την άνευ όρων αγάπη για τον εαυτό μας και τους άλλους, διανοητικά κυβερνά το πάθος και πνευματικά την αφοσίωση. 

 

5.    Τσάκρα Vishuddha- τσάκρα του λαιμού (Το λαρυγγικό πλέγμα, στον θυρεοειδή αδένα)

Βρίσκεται στη θέση του λαιμού, έχει χρώμα μπλε και απεικονίζεται ως μια ασημένια ημισέληνος μέσα σε ένα λευκό κύκλο με 16 ανοιχτά μπλε ή τιρκουάζ  πέταλα . Τα όργανα που ελέγχει είναι ο θυρεοειδής αδένας και οι φωνητικές χορδές, συνδέεται με την αίσθηση της ακοής, στοιχείο του είναι ο αιθέρας, είναι η φυσική διοίκηση της έκφρασης του λόγου και εδράζει εδώ η δημιουργική έκφραση και η επικοινωνία.

 

Αυτό το τσάκρα βρίσκεται παράλληλα με το θυρεοειδή, έναν αδένα που είναι στο λαιμό και παράγει τις ομώνυμες ορμόνες, που είναι υπεύθυνες για την ανάπτυξη και ωρίμανση. 

 

Σωματικά, το Vishuddha διέπει την επικοινωνία, συναισθηματικά ρυθμίζει την ανεξαρτησία, διανοητικά την διαύγεια της σκέψης, και πνευματικά την αίσθηση ασφάλειας.

 

6.    Τσάκρα Ajna – Το Τρίτο Μάτι (Το μετωπικό πλέγμα, λίγο ψηλότερα από τα μάτια στην υπόφυση).

 

Το 6ο τσάκρα βρίσκεται στο κέντρο του μετώπου μας, συμβολίζεται με έναν λωτό με δύο πέταλα, και αντιστοιχεί σε βιολετί χρώμα, μοβ ή βαθύ μπλε και κυβερνά τη διαίσθηση, τη φαντασία και τη διόραση. Το όργανο το οποίο ελέγχει είναι η υπόφυση του εγκεφάλου, στοιχείο του είναι ο χρόνος, συνδέεται με την έκτη αίσθηση ή αλλιώς τον υψηλότερο νου και διοικεί συναισθηματικά την διαίσθηση πέραν των αισθήσεων.

 

Ο συμβολισμός του αποδίδει το τέλος της δυαδικότητας και την συνένωση των πλευρικών καναλιών ροής ενέργειας, των Nadis Ida και Pingala με το κεντρικό κανάλι  Sushumna.

 

Το Ajna συνδέεται με την επίφυση που μπορεί να δημιουργήσει ένα μοντέλο οραματισμού. Ο κωνοειδής αδένας είναι ένας ευαίσθητο στο φως αδένας που παράγει την ορμόνη μελατονίνη, η οποία ρυθμίζει τον ύπνο και το ξύπνημα. 

 

Βασικά ζητήματα που αφορούν το Ajna είναι η εξισορρόπηση των υψηλότερων και κατώτερων πεδίων του εαυτού μας και η εμπιστοσύνη στην εσωτερική καθοδήγηση, αποτελεί με άλλα λόγια την πρόσβαση στη διαίσθηση. 

 

Διανοητικά το Ajna ασχολείται με την οπτική συνείδηση, συναισθηματικά ασχολείται με την σαφήνεια σε ένα διαισθητικό επίπεδο.

 

7.    Τσάκρα Sahasrara – Το Τσάκρα της κορωνίδας  (Το κεφαλικό πλέγμα, πάω από το κεφάλι).

 

Το 7o τσάκρα βρίσκεται στην κορυφή του κρανίου, έχει χρώμα λευκό και έχει σχέση με το θρησκευτικό συναίσθημα. Συμβολίζεται από έναν λωτό με χίλια πολύχρωμα πέταλα, βρίσκεται είτε στην κορυφή του κεφαλιού, ή πάνω από την κορυφή. Το Sahasrara αντιπροσωπεύεται από το λευκό χρώμα και περιλαμβάνει θέματα όπως την εσωτερική σοφία και τον θάνατο του υλικού σώματος.

 

Στοιχείο του είναι ο χώρος, αποτελεί έδρα της αιώνιας ευδαιμονίας, της εξουσίας και της απελευθέρωσης,  διοικεί την επίφυση και συναισθηματικά την ειρήνη και την φώτιση.

 

Ο ρόλος που διαδραματίζει η επίφυση είναι παρόμοιος με αυτόν του αδένα της υπόφυσης. Εκκρίνει ορμόνες για να επικοινωνούν με το υπόλοιπο του ενδοκρινικού συστήματος και, επίσης, συνδέεται με το κεντρικό νευρικό σύστημα μέσω του υποθαλάμου.

 

Είναι το τσάκρα εκείνο που μας επιτρέπει να ερχόμαστε σε επαφή με ανώτερα επίπεδα πνευματικής συνειδητότητας, με τον αιθερικό κόσμο και τις συμπαντικές δονήσεις. Είναι το τσάκρα που μας κάνει ικανούς να κατανοήσουμε τις θεϊκές και συμπαντικές ιδέες, να συνειδητοποιήσουμε ότι πέρα από τον υλικό υπάρχει και ο πνευματικός και ψυχικός κόσμος.

 

Εσωτερική πτυχή του Sahasrara ασχολείται με την απελευθέρωση του κάρμα , η φυσική δράση με το διαλογισμό, την ψυχική ενέργεια με την καθολική συνείδηση ​​και την ενότητα, και η συναισθηματική δράση με τη ύπαρξη.

 

Πέρα από τα επτά κύρια τσάκρας, θεωρείται ότι υπάρχουν δεκάδες άλλα δευτερεύοντα, διασκορπισμένα έτσι ώστε να καλύπτουν κάθε επιφάνεια του ανθρώπινου σώματος, και μαζί με τα επτά κύρια να αποτελούν ένα εκτεταμένο δίκτυο διοχέτευσης ζωτικής ενέργειας σε κάθε τμήμα του φυσικού μας σώματος.

 
Μεσημβρινοί

Τα chakras συνδέονται με τα ενεργειακά κανάλια που ονομάζονται μεσημβρινοί ή nadis. Σύμφωνα με τις βασικές αρχές της γιόγκα, υπάρχουν 72.000 nadis που συνδέουν την αύρα και τα τσάκρας με το φυσικό σώμα, εκ των οποίων τρία θεωρούνται οι κύρια: Το  Sushumna, το Ida και το Pingala.

Τα κανάλια  Ida και Pingala συνδέονται με τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου. Το Pingala είναι εξωστρεφές, ενεργητικό, ηλιακό, και αφορά την δεξιά πλευρά του σώματος και την αριστερή του εγκεφάλου. Είναι θετικής πολώτητας και συνδέεται με την αρσενική φύση, το Yang της κινέζικης φιλοσοφίας.

Το κανάλι Ida είναι το εσωστρεφές, σεληνιακό, και αφορά την αριστερά πλευρά του σώματος και το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου. Η σεληνιακή περιδίνηση Ida είναι αρνητικής πολώτητας και συνδέεται με την θηλυκή φύση, το Yin των Κινέζων.

Το Sushumna  Nadi είναι το κεντρικό κανάλι, που συνδέεται με τη σπονδυλική στήλη και το κεντρικό νευρικό σύστημα.

Τα Ida και Pingala και Sushumna Nadi διασταυρώνονται στα επτά σημεία των κύριων τσάκρας, δημιουργώντας ένα ενεργειακό σπιράλ, που κυκλοφορεί το Prana ή αλλιώς την ζωτική ενέργεια, σε όλο το σώμα. 

  

Τα χρώματα των τσάκρα

Κάθε τσάκρα έχει ένα απαλό χρώμα του αυρικού πεδίου, η ενέργεια του οποίου εισέρχεται στο ανθρώπινο σώμα με μια σπειροειδή κίνηση. Έτσι, το σώμα μας ακτινοβολείται και ακτινοβολεί ένα ελαφρύ χρώμα που απορρέει από την αύρα του καθενός μας. 

 

Το χρώμα των τσάκρα, ανάλογα με την θέση τους, ακολουθούν την κλίμακα χρωμάτων του ηλιακού φάσματος. Ξεκινώντας από τη βάση, το τσάκρα της ρίζας, με το κόκκινο χρώμα, φτάνει στο αποκορύφωμα, στην κορωνίδα και στο λευκό, το οποίο μετατρέπεται σε φως, σε διαύγεια.

Όσο υψηλότερο είναι το τσάκρα τόσο περισσότερο τείνει προς την ζώνη φωτός που ονομάζεται βραχέα κύματα.

 

Η ακτινοβολία των τσάκρα εξαρτάται από την προσωπική εξέλιξη του καθένα μας. Είναι αχνές φωτεινές πηγές σε όσους επιλέγουν να προσηλωθούν στον υλικό κόσμο και φτάνουν να γίνονται πολύ πιο φωτεινά, ακτινοβόλα, σε αυτούς που έχουν δώσει έμφαση στην πνευματική σφαίρα.

 

Το μπλοκάρισμα των τσάκρας και οι συνέπειες τους 

Τα τσάκρας πρέπει να τα φανταστούμε σαν ενεργειακά κέντρα με έντονο παλμό ζωής. Η ενέργεια που διαχειρίζονται δεν είναι στατική, αλλά βρίσκεται σε συνεχή ροή. Τα τσάκρα όχι μόνο ανοίγουν και επεκτείνονται αλλά μπορούν να κλείσουν, να υποχωρήσουν ή να υπολειτουργήσουν.

 

Όταν ένα τσάκρα επεκτείνεται, τα όρια του από το γειτονικό τσάκρα γίνονται ασαφή και τα χρώματα αναμειγνύονται και δημιουργούν χρωματικές μείξης ανάλογες του καλειδοσκοπίου. Όταν για παράδειγμα το ιερό και το ριζικό τσάκρα επεκτείνονται και αλληλεπιδρούν, εμφανίζουν ένα λαμπρό πορτοκαλοκόκκινο χρώμα. Παρομοίως, όταν τα τσάκρα της καρδιάς και του λαιμού επεκταθούν και αλληλεπιδράσουν, ακτινοβολούν πρασινογάλαζες αποχρώσεις.

Όταν ένα τσάκρα είναι για οποιοδήποτε λόγο κλειστό ή υπολειτουργεί, ένα πιο υγιές γειτονικό τσάκρα θα επεκταθεί για να καλύψει και να αντισταθμίσει την μείωση του συνολικού ενεργειακού συστήματος του σώματος. Παρόλα αυτά, 

κάτι τέτοιο δεν μπορεί να διαρκέσει για μεγάλα χρονικά διαστήματα, γιατί καταπονείται ολόκληρο το σύστημα. Στην περίπτωση που τα τσάκρα δεν λειτουργούν ως ένα υγιές σύνολο, εκδηλώνονται ασθένειες στον οργανισμό μας ή στον ψυχικό μας κόσμο.

 

Για παράδειγμα, όταν μπλοκάρει το ριζικό τσάκρα, το άτομο μπορεί να αισθάνεται φοβισμένο, αγχωμένο, ανασφαλές και απογοητευμένο. Μπορεί να εκδηλωθούν ακόμη οργανικά προβλήματα όπως η παχυσαρκία ή η νευρική ανορεξία.

 

Όταν το τσάκρα της καρδιάς βρίσκεται εκτός ισορροπίας, κάποιος μπορεί να αισθανθεί λύπη για τον εαυτό του, να είναι αναποφάσιστος, φοβισμένος ή να αισθάνεται ανάξιος της αγάπης. Το μπλοκάρισμα του τσάκρα αυτού συνδέεται με ασθένειες όπως η καρδιακή προσβολή, η υψηλή αρτηριακή πίεση, οι αϋπνίες και οι δυσκολίες στην αναπνοή.

 

Ένα αποτέλεσμα της μη ομαλής ενεργειακής ροής μεταξύ των τσάκρα είναι η σχεδόν συνεχής αίσθηση της δυσαρέσκειας και του ανεκπλήρωτου. Τίποτε δεν είναι αρκετό, τίποτε δεν είναι ικανό να μας χαρίσει γαλήνη και ηρεμία. Χάνουμε την επαφή με τα συναισθήματα μας και τις αισθήσεις μας και αναζητούμε μάταια λύσεις πέρα και έξω από τον ναό της ψυχής μας, το φυσικό μας σώμα.

 

Εξισορρόπηση της λειτουργίας του δικτύου των τσάκρα 

Μια που η θεωρία των τσάκρα προέρχεται από τις ανατολικές παραδόσεις και αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του ινδουιστικού και βουδιστικού δόγματος, οι περισσότερες πρακτικές εξισορρόπησης προέρχονται από τον χώρο αυτό.

 

Οι πιο αποτελεσματικές είναι ο διαλογισμός και η γιόγκα, απαιτούν όμως μακροχρόνια προσπάθεια με την καθοδήγηση εμπνευσμένου και έμπειρου δασκάλου για να φτάσει κανείς στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Παράλληλα έχουν αναπτυχθεί τεχνικές όπως ο βελονισμός, το σιάτσου, το Tai Chi και το Chi Kung ή τα Mandras που βοηθούν στην εξισορρόπηση των ενεργειακών καναλιών, των Nadis, για την καλύτερη ροή ενέργειας στο φυσικό μας σώμα.

 

Και στην δύση όμως έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες δεκαετίες αρκετές πρακτικές που αποβλέπουν στο ίδιο αποτέλεσμα. Μερικές από αυτές, οι πιο διαδεδομένες, είναι το Reiki, η αρωματοθεραπεία, τα ανθοϊάματα Bach, η κρυσταλλοθεραπεία και η χρωματοθεραπεία.

 

Πρακτικές για την εξισορρόπηση των ενεργειακών μας κέντρων υπάρχουν πλέον πολλές και προσιτές για όλους μας. Εναπόκειται στο χέρι του καθενός και στην προσωπική του θέληση να κάνει χρήση κάποιας ή κάποιων από αυτές, που θα βελτιώσουν τόσο την ψυχική όσο και την σωματική του υγεία. Θα του επιτρέψουν να πάρει την απόσταση που πρέπει από τη καθημερινότητα και να αφιερώσει το χρόνο και την φροντίδα που ενδείκνυται και αρμόζει για την επανάκτηση της ισορροπίας μεταξύ ύλης και πνεύματος, μεταξύ σάρκας και ψυχής, μεταξύ θνητού και αθανάτου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ρητό των σοφών αρχαίων μας προγόνων:

«Νους υγιής εν σώματι υγιεί»

 


 

Οι προβλέψεις είναι από την Αστρολόγο Αλίντα  Κανάκη. Τηλ.        

Χρέωση: Σταθερά 2,29€ /1'- Κινητά 2,48 € / 1' με Φ.Π.Α

http://www.alindakanaki.gr    

http://www.zodia-astrologia-taro.gr        

http://www.astroblock.blogspot.com/

για περισσότερα : &

Χρέωση:1,23/SMS με Φ. Π. Α - ΚΗΦΙΣΙΑΣ 10-12/15125 ΜΑΡΟΥΣΙ

                   

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ