Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Talisman

 

Η λέξη Talisman προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη «τέλεσμα» ή από το ρήμα «τελείν», που σημαίνει «μετέχω στα μυστήρια» και χρησιμοποιήθηκε αρχικά από τους Άραβες. Είναι ο όρος που έχει επικρατήσει στην σύγχρονη εποχή για τα φυλαχτά, τα αντικείμενα δηλαδή που φέρουν υπερφυσικές δυνάμεις και αποσκοπούν στην προστασία του κατόχου του.

 

Η προσέλκυση της τύχης αποτελεί ευσεβή πόθο για τους ανθρώπους από την καταβολή του κόσμου. Σε όλες τις εποχές χρησιμοποιούσαν και χρησιμοποιούν κάθε δυνατό τρόπο για να εξευμενίσουν την θεά τύχη και να την πάρουν με το μέρος της. Φυλαχτά απαντώνται σε όλο τον κόσμο, σε κάθε θρησκευτικό δόγμα, σε κάθε γεωγραφικό μήκος και πλάτος και σε όλους τους μέχρι σήμερα πολιτισμούς της ιστορίας.

Αιγυπτιακή cartoucheαπό τον Τάφο του Τουτανχαμόν

 

Τι είναι όμως τα Talisman;

 

Τα Talismanείναι θεία δώρα, δώρα από τον ουρανό, με παράξενη αιθέρια δύναμη! Διαφέρουν από τα κοινά φυλαχτά που μπορεί να αγοράσει κανείς από τα καταστήματα, γιατί είναι ευλογημένα, είναι δηλαδή ενεργειακά φορτισμένα. Είναι ιδιαίτερα ισχυρά και μπορούν να προσφέρουν στον κάτοχό τους προστασία από κακόβουλες ενέργειες, τύχη αλλά και ευημερία. Τα Talismanγίνονται ένα με τον κάτοχό τους, γι αυτό δεν πρέπει να τα αποχωρίζονται ποτέ. Ο κάτοχος ενός Talismanοφείλει να πιστέψει στην δύναμη του αντικειμένου που φέρει επάνω του. Πρέπει να θυμάται ότι από την στιγμή που το αποκτά παύει να είναι μόνος του. Έχει μαζί του τον ισχυρότερο προστάτη που θα μπορούσε να φανταστεί.

Περσικό Talismanγια προσέλκυση της αγάπης

 

Είναι φυλαχτά που είναι φτιαγμένα από ενεργειακά αγώγιμα υλικά, υλικά δηλαδή που μπορούν να προσλάβουν ενέργειες και να τις αποθηκεύσουν. Ως γνωστόν, ένα αντικείμενο που φορτίζεται με ενεργειακό φορτίο, αποτελεί ενεργειακό συσσωρευτή, συγκρατεί με άλλα λόγια την ενέργεια της ευχής που δέχεται και μεταβάλλεται σε ενεργειακό αναμεταδότη, εκπέμποντας την ενέργεια στον κάτοχό του. Ενσωματώνουν στην μνήμη τους την προσευχή και οδηγούν τον ιδιοκτήτη τους μέσα από αυτήν στον επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Τα Talismanμπορεί να είναι αντικείμενα που αναπαριστούν στοιχεία του φυσικού ή του ζωικού βασιλείου, μπορεί να αποτελούνται από κρυστάλλους, μέταλλα, χαρτί ή κοχύλια, να φέρουν επιγραφές από ιερά κείμενα, ιερά σύμβολα και εικόνες ή να εμπεριέχουν προσευχές σε χαρτί. Σε κάθε εποχή και ανάλογα με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, παίρνουν διαφορετική μορφή.

Ινδικό χρυσό Yantraγια την εκπλήρωση κάθε πιθανής επιθυμίας 

 

Σε γενικές γραμμές μπορούν να διαχωριστούν σε προσωπικά ή ατομικά φυλαχτά και γενικά. Τα προσωπικά φυλαχτά είναι εκείνα που προστατεύουν τον άνθρωπο από τις αρρώστιες, την γλωσσοφαγιά ή γενικότερα τις πάσης φύσης εξωτερικές επιρροές. Είναι αυτά που θα του φέρουν τύχη στις επιχειρήσεις, την αγάπη που ποθεί, την οικογενειακή ευτυχία. Φοριούνται απευθείας στο δέρμα ή έρχονται σε επαφή με το μέρος του σώματος που καλούνται να προστατέψουν, εάν μιλάμε για ατομική προστασία, ή τοποθετούνται στον χώρο που θέλουμε να διαποτίσουμε με θετική και ευεργετική ενέργεια.

Αραβικό Πλανητικό Talisman

 

Υπάρχουν ακόμη φυλαχτά που έχουν αστρολογικό χαρακτήρα και εκφράζουν την επίδραση ή την δύναμη των Πλανητών. Αυτά αποσκοπούν στο να εξουδετερώσουν τις αρνητικές Πλανητικές επιρροές σε ένα γενέθλιο χάρτη.  Πέρα από το υλικό κατασκευής τους, που είναι το ενδεδειγμένο στην κάθε περίπτωση, είναι κατασκευασμένα με τελετουργικό τρόπο σε μια χρονική στιγμή που οι Πλανητικές επιδράσεις είναι ευνοϊκές, ώστε να ενσωματώσουν την μέγιστη θετική ενέργεια των Πλανητών.

 

Γιαπωνέζικο Omamoriγια την προσέλκυση της τύχης

 

Ακόμη και αν είναι δύσπιστος κανείς ως προς την μαγεία, την δύναμη των προσευχών ή τις Πλανητικές και Συμπαντικές δυνάμεις, τα φυλαχτά έχουν την δύναμη να επιδράσουν με θετικό τρόπο επάνω του. Είναι από την φύση τους ευεργετικά, δεν βλάπτουν κανέναν από την στιγμή που ευλογήθηκαν με αγάπη, και αποβλέπουν στο να εξασφαλίσουν σιγουριά και προστασία. Πλουτίζουν τις υπάρξεις των ανθρώπων και ικανοποιούν παράλληλα την φυσική επιθυμία του ανθρώπου να περιβάλλεται ή να κατέχει όμορφα αντικείμενα.

Κινέζικο Talismanγια την προστασία των παιδιών

 

Η ιστορία των Talismanείναι τόσο παλιά όσο και η παρουσία του ανθρώπου επάνω σ΄ αυτό τον Πλανήτη. Το ίδιο παλιά είναι και η αναζήτηση της τύχης.

Γιατί όπως έλεγαν στους αρχαίου πολιτισμούς της Μεσογείου:

 

Χωρίς την θεά τύχη δεν μπορείς να γίνεις πλούσιος!

 

Χωρίς την θεά τύχη δεν μπορείς να αγαπηθείς!

 

Χωρίς την θεά τύχη δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος!

 

Εάν θέλεις να κερδίσεις, και μάλιστα πολλά, άφησε την θεά τύχη να σε πάρει από το χέρι και να σε οδηγήσει σε κέρδη που δεν φαντάστηκες ποτέ.

 

Αποκτώντας το δικό σου φυλαχτό, επιτρέπεις τον εαυτό σου να βιώσει ξανά τις χαρές της ζωής, της αγάπης και της ευτυχίας. Η ζωή όλων μας μπορεί να ξαναγίνει γλυκιά, αρκεί να επιτρέψουμε στην θεά τύχη να μας καθοδηγήσει.

 

Και όταν έχει κανείς την τύχη στο πλευρό του, ο κόσμος όλος του χαμογελά!


 

Αλίντα Κανάκη

 

Αγαπητοί μου αναγνώστες σας ενημερώνουμε ότι σύντομα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα  θα είναι πλήρης οργανωμένο στην πώληση ειδών και σπάνιων προϊόντων όπως : ερωτικά φίλτρα, ενεργειακά κεριά, βότανα, λειτουργικά έλαια, απόκρυφα φίλτρα, κρύσταλλα, ενεργοποιημένα φυλαχτά, θυμίαμα και πολλά άλλα σε μια τεράστια ποικιλία φερμένα από τα βάθη της Ανατολής, του Θιβέτ, της Κίνας και Ινδίας όπου οι μύστες συνεργάτες μας εργάζονται σκληρά γιά τη συλλογή,  ενεργοποίηση και κατασκευή τους.

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ