Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

ASTROLOJI BASKANLIGI HATIP ISTABUL

 

 

Με το φίλτρο gül ( وارتفع) κερδίστε την αγάπη κάποιου που φαντάζει αδύνατο

 

Συστατικά:

 • ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, 
 • ένα λευκό τριαντάφυλλο, 
 • ένα κόκκινο κερί,
 • ένα λευκό κερί,
 • 3 λευκά κεριά διαφόρων μεγεθών,
 • καθαρό νερό,
 • φίλτρο gül ( وارتفع).

 

Διαδικασία:

Σε Πανσέληνο τοποθετούμε τα τρία λευκά κεριά των διαφόρων μεγεθών σε ένα μικρό, ρηχό μπολ με καθαρό εμφιαλωμένο νερό, σχηματίζοντας ένα τρίγωνο και δίπλα στο μπολ εναποθέτουμε τα τριαντάφυλλα σαν πρόσφορο. Επαλείφουμε το κόκκινο και το λευκό κερί με το φίλτρο της αγάπης gül ( وارتفع) σύμφωνα με την διαδικασία που περιγράφουμε στο άρθρο μας «Η μαγεία των κεριών», τα τοποθετούμε στο κέντρο του τριγώνου και ανάβουμε όλα τα κεριά. Είμαστε έτοιμοι να εκφωνήσουμε την παρακάτω φράση του τελετουργικού:

 


«Εσένα ρωτώ, τον ανώτερο μου εαυτό, άκουσε τη φωνή μου με οδηγό την καρδιά μου στο φως της αγάπης, …» και λέτε την επιθυμία μας. 

 

Τότε πρέπει να σβήσουμε τα κεριά με το νερό, ξεκινώντας με φορά από τα αριστερά προς τα δεξιά. Στη συνέχεια, παίρνουμε τα τριαντάφυλλα και τα θάβουμε σε ένα κήπο ή σε μια γλάστρα σε εξωτερικό χώρο, για να έρθουν σε επαφή με τη γη. Τα κεριά τα αποθηκεύουμε σε ασφαλές μέρος μέσα στο σπίτι μας, ώστε να μην χρησιμοποιηθούν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

 

Φίλτρο gül ( وارتفع) για να επιστέψει ένα αγαπημένο πρόσωπο που απομακρύνθηκε

 

Υλικά:

 • Ένα μπουκάλι ή δοχείο, το οποίο πρέπει να είναι μικρό και κρυστάλλινο,
 • 9 λευκά τριαντάφυλλα,
 • καθαρό νερό,
 • φίλτρο gül ( وارتفع)

 

Διαδικασία:

Μετά την έβδομη μέρα της Νέα Σελήνης πρέπει να πάρετε τους μίσχους από τα τριαντάφυλλα και να τα τοποθετήστε σε ένα μπολ με καθαρό νερό και αρκετό φίλτρο gül ( وارتفع),το οποίο θα πρέπει να τα καλύπτετε τελείως. Τότε θα πρέπει να πείτε δυνατά και καθαρά την επιθυμία σας. 

Ξεχάστε ό,τι κάθε τι που είναι προβληματικό ή δυσάρεστο και σκεφθείτε ότι αυτή η Σελήνη πρέπει να φέρει την αρμονία και την αγάπη στη ζωή σας, σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

 

Διαλογιστείτε και φωνάξτε δυνατά το όνομα του αγαπημένου σας, λέγοντας ότι ο τάδε τρέχει να έρθει κοντά μου, ποτέ δεν θα ξαναφύγει μακριά μου, επειδή έχουμε μια αμοιβαία αγάπη και έτσι θα γίνει.  

 

Το τελετουργικό θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον τέσσερις φορές την ημέρα επί μια εβδομάδα. Μόλις σουρουπώσει και πριν βραδιάσει, θα πρέπει να ρίχνετε όλα τα υλικά της μέρας στο χώμα, είτε είναι αυτό κήπος, είτε είναι γλάστρες. Όταν επιστρέψει το ταίρι σας, μην επαναλάβετε το ίδιο τελετουργικό, ελπίζοντας να τον δέσετε καλύτερα, διότι συγκεκριμένη τελετή μπορεί να φέρει ευνοϊκά αποτελέσματα μόνο μία φορά με το συγκεκριμένο άτομο.

 

 

► Για να ξεχνάμε μια αγάπη ή να απομακρύνετε έναν ανεπιθύμητο συνεργάτη

 

Συστατικά:

 • Φωτογραφία του συνεργάτη ή του/της πρώην συντρόφου σας (μεγέθους φωτογραφίας ταυτότητας, αλλιώς την κόβουμε σ αυτό το μέγεθος), 
 • Ένα γυάλινο μπουκάλι με καπάκι (μπορεί να είναι αυτά που περιέχουν παιδικές τροφές),
 • Καθαρό νερό, και
 • Βότανο της λησμονιάς

 

Προετοιμασία:

Βάλτε την φωτογραφία του/της πρώην σας ή του ανεπιθύμητου συνεργάτη στο μπουκάλι, γεμίστε το με νερό και κλείσετε το καλά με το καπάκι. Διατηρείτε τη φιάλη για 10 ημέρες σε έναν μέρος, μακριά από το βλέμμα των άλλων, έτσι ώστε η φωτογραφία να αλλοιωθεί. Μετά από 10 ημέρες, τοποθετήσει το μπουκάλι στον καταψύκτη του ψυγείου σας, ώστε το νερό να παγώσει. 

 

Παγώνοντας το νερό, παγώνετε και τα συναισθήματα σας για το άτομο αυτό και το απομακρύνετε από την ζωή σας. Το μπουκάλι θα παραμείνει στην κατάψυξη μέχρι να ξεχάσετε το άτομο αυτό. Όταν είστε σίγουροι ότι έχετε απαλλαγεί από το άτομο αυτό, πετάτε το μπουκάλι νωρίς το πρωί στη θάλασσα ή σε ένα ποτάμι. Την ημέρα που θα απαλλαγείτε από το μπουκάλι θα πρέπει να είναι η μέρα του ζωδίου σας (Δευτέρα για Καρκίνους, Τρίτη για Κριούς και Σκορπιούς, Τετάρτη για Διδύμους και Παρθένους, Πέμπτη για Τοξότες και Ιχθείς, Παρασκευή για Ταύρους και Ζυγούς, Σάββατο για Αιγόκερους και Υδροχόους και Κυριακή για Λέοντες).

 

Κατά την αρχαία ελληνική παράδοση, το βότανο της λησμονιάς ήταν γνωστό για τις θαυματουργές του ικανότητες. Ήταν βότανο που το έβρισκε κανείς αρχικά μόνο στον κάτω κόσμο και εκεί βρεχόταν από το νερό της λησμονιάς των ψυχών, μέχρι που ένας μυθολογικός ήρωας το έκλεψε και το έφερε στον πάνω κόσμο. Με το βότανο αυτό έκαναν οι θνητοί, όταν ήθελαν να ξεχάσουν, ένα αφέψημα και αφού το άφηναν τρία μερόνυχτα, έπιναν μερικές γουλιές και το υπόλοιπο το έριχναν στο χώμα, σπονδή στην θεά Εκάτη, μια από τις θεότητες του κάτω κόσμου. Σε κάποιες περιπτώσεις ζύμωναν και ψωμί με το αφέψημα αυτό και το έδιναν στο πρόσωπο που ήθελαν να το κάνουν να χάσει την μνήμη του.

 

Και αφού ξεχάσετε την αγάπη που σας ταλαιπώρησε,  ανάψτε ένα κόκκινο κερί, αφού το επαλείψετε με το φίλτρο της αγάπης gül ( وارتفع), ζητήστε την νέα αγάπη στη ζωή σας και θα σας βρει…

 

Αποκτήστε τώρα το το φίλτρο της αγάπης gül ( وارتفع), φορέστε το και ζητήστε την νέα αγάπη  τον έρωτα και τη χαρά στη ζωή σας …στην τιμή των 120 €

(δωρεάν μεταφορικά - εξοδα συσκευασίας / free P&P)

 


Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

Αγαπητοί μου αναγνώστες σας ενημερώνουμε ότι σύντομα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα είναι πλήρης οργανωμένο στην πώληση ειδών και σπάνιων προϊόντων όπως :ερωτικά φίλτρα, ενεργειακά κεριά, βότανα, λειτουργικά έλαια, απόκρυφα φίλτρα,


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
25 degrees
Scorpio
Moon in Scorpio
27 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
7 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ