Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες Προβλέψεις 2017

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2017

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Είναι κοινή πεποίθηση όλων, ότι ο κόσμος όπως τον ξέραμε έχει εξαντλήσει την δυναμική του και ότι μεγάλης κλίμακας αλλαγές βρίσκονται στο κατώφλι της ανθρωπότητας. Ήδη τα τελευταία χρόνια ζούμε ανατροπές, τόσο οικονομικής όσο και κοινωνικής φύσης, από την μία μέχρι την άλλη άκρη του πλανήτη. Το μοντέλο της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής οργάνωσης των κοινωνιών μας, που σταδιακά εξελίχθηκε και αποκρυσταλλώθηκε στην παρούσα μορφή του, γίνεται όλο και περισσότερο φανερό, ότι όχι μόνο δεν μπορεί να στηρίξει πλέον την ζωή μας στην γη, αλλά δημιούργησε και πρωτόγνωρα αδιέξοδα με τον στρεβλό οικονομικό μοντέλο ανάπτυξης, την καταδυνάστευση και εξαθλίωση μεγάλων μαζών συνανθρώπων μας, την μόλυνση του περιβάλλοντος και τον αφανισμό της βιοποικιλότητας ενός τόσο προικισμένου πλανήτη.

 

Αισθανόμαστε το τέλος ενός κόσμου να πλησιάζει και από κεκτημένη ταχύτητα και από τον φόβο του άγνωστου, προσπαθούμε με κάθε δυνατό τρόπο να τον κρατήσουμε στην ζωή. Αυτό που μας συμβαίνει, αγαπητοί μου φίλοι, είναι ότι βρισκόμαστε στο σκαλί μιας νέας πραγματικότητας, που ακόμη δεν μπορούμε επακριβώς να αντιληφθούμε το μέγεθος και την σπουδαιότητα της. Ο πλανήτης μας βρίσκεται σε φάση μετάλλαξης, και μαζί με αυτόν και εμείς, περνώντας τα τελευταία χρόνια από την τρίτη στην τέταρτη διάσταση και πλέον σταθεροποιείται στην πέμπτη.  Οι δονήσεις του έχουν ανέβει, προσαρμοζόμενος σταδιακά στην νέα πραγματικότητα, και χωρίς να το συνειδητοποιούμε εξελισσόμαστε και εμείς ή τουλάχιστον θα έπρεπε να εξελισσόμαστε, για να προσαρμοστούμε στο νέο μας ρόλο. 

 

Και οι δικές μας δονήσεις έχουν ανέβει, ακολουθώντας την εξελικτική πορεία του πλανήτη που μας φιλοξενεί, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην αισθανόμαστε πια ικανοποιημένοι με την πραγματικότητα που σε καθημερινή βάση βιώνουμε, να δυσανασχετούμε και να αποζητούμε αλλαγές και αναπροσαρμογές, μη γνωρίζοντας όμως προς πια κατεύθυνση να πορευτούμε. Και είναι φυσικό να μην αισθανόμαστε καλά, μια και ζούμε μια τριτοδιάστατη ζωή όπου κυριαρχεί η ύλη, σε ένα σώμα που αυτορυθμίζεται με βάση άλλες προτεραιότητες, πέρα από τον υλικό κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα: ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 - ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Sagittarius
Sun in Sagittarius
21 degrees
Libra
Moon in Libra
28 degrees
Waning Crescent Moon
Waning Crescent Moon
24 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ