Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες Προβλέψεις 2017

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2017

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Αντιμέτωποι με μια μόνον σκέψη.

 

« Ο κόσμος βρίσκεται σε μια περίοδο οικονομικής συρρίκνωσης… Η ζωή είναι δύσκολη…. Τα πράγματα δεν πάνε καλά…»

Πόσες φορές την ημέρα, πόσα χρόνια ακούμε και βλέπουμε αυτά τα σλόγκαν; αυτές τις φράσεις που γεμίζουν τη ζωή μας απαισιοδοξία, θλίψη, άγχος, μας δηλώνουν ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και μας ρίχνουν την αυτοεκτίμηση;

Προφανώς γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε μέσα σ’αυτές.

Γιατί όταν είμαστε χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, χαμογελαστοί και μας «πάνε όλα καλά» δεν το πιστεύουμε; Γιατί όταν βλέπουμε ανθρώπους γύρω μας νάναι γεμάτοι ζωντάνια, χαρούμενοι, γελαστοί τους θεωρούμε «κάπως»;Γιατί όταν έχουμε απέναντί μας έναν συνομιλητή που είναι ήρεμος, δεν θυμώνει, δεν αγχώνεται, δεν μπαίνει στη διαδικασία να μαλώσει, να βρίσει, να κριτικάρει πράγματα και ανθρώπους, του βάζουμε την ταμπέλα του αδιάφορου για τα «προβλήματα της ζωής», του χαζοχαρούμενου;

Απλά έτσι έχουμε μάθει.

Έτσι μεγάλωσαν οι γονείς μας, έτσι μας μεγάλωσαν, έτσι στην πλειοψηφία μας μεγαλώνουμε και εμείς τα παιδιά μας.

Να πιστεύουν περισσότερο στο δύσκολο, στο άσχημο, να είναι δύσπιστα και κριτικά απέναντι στο απλό, στο όμορφο.

«Αποκλείεται νάναι τόσο απλό τόσο εύκολο. Σίγουρα κάτι κρύβεται από πίσω».Απορρίπτουμε αμέσως κάτι απλό, γιατί σε δευτερόλεπτα το μυαλό μας αναλύει αυτά που έχει μάθει και φτιάχνει τα ανάλογα σενάρια.

Προς Θεού, δεν λέμε να φτάσουμε στο άλλο άκρο. Να πιστεύουμε αφελώς ότι λέγεται, μια που πάντα θα υπάρχουν καταστάσεις και άνθρωποι που εκμεταλλεύονται. Μπορούμε όμως να κάνουμε πραγματικότητα το γεγονός να ξυπνάμε ήρεμοι, με ζωντάνια, γεμάτοι από ενέργεια και όρεξη να ξεκινήσουμε την μέρα μας; Μπορούμε να είμαστε όλη την ημέρα, κάθε ημέρα, καλά με τον εαυτό μας πρώτα από όλα, και με όλον τον κόσμο; Να μπορούμε να βελτιώνουμε την διάθεσή μας, να μην αγχωνόμαστε για ότι θέμα μας απασχολεί, μικρό και μεγάλο (παιδιά, προθεσμίες, χρέη), να μην νευριάζουμε με το παραμικρό, να μην ξεσπάμε όπου νάναι; Να είμαστε χαλαροί, άσχετα με τις συνθήκες, με πιο πολύ πίστη στον εαυτό μας, ότι όλα γίνονται, ότι όλα μπορούν και πάνε καλά; Το πιο προφανές είναι ότι αν όχι όλοι, οι περισσότεροι που διαβάζετε αυτές τις γραμμές, απαντήσατε αυτόματα ένα μεγάλο ΟΧΙ. Οταν ακούμε, βλέπουμε η διαβάζουμε κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει, από αυτό που μας έπεισαν ότι είναι πραγματικότητα, το πιο λογικό είναι να το απορρίψουμε αυτόματα, χωρίς καν να μπούμε στον κόπο να σκεφτούμε, η περνάνε από το μυαλό μας τα προβλήματα, τα εμπόδια που συναντάμε καθημερινά και το απορρίπτουμε και πάλι.

Ευτυχώς όμως, όλο και περισσότερο, τα τελευταία χρόνια μπαίνει στη ζωή μας και η άλλη οπτική. Ότι πράγματι υπάρχει η περίπτωση αυτό που γαλουχηθήκαμε, να μπορεί να αλλάξει.

Υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που έκαναν πραγματικότητα αυτή την διαφορετική οπτική και άλλαξαν το ρου της ζωής τους.

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ!!!!

Γνωρίζουμε ότι είμαστε ενέργεια. Εκπέμπουμε και δεχόμαστε ενέργεια. Κάθε λέξη, κάθε σκέψη, κάθε συναίσθημα εκπέμπει ενέργεια. Είμαστε όλοι μας υπεύθυνοι 100% για τις εμπειρίες μας.Όλα μα όλα ξεκινούν από μια σκέψη!! Πριν εκφράσουμε μια λέξη, έχουμε μια σκέψη. Πριν νοιώσουμε ένα συναίσθημα κάνουμε μια σκέψη. Μια και μόνο σκέψη δημιουργεί την μελλοντική μας εμπειρία, αρνητική η θετική. Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε!! Είμαστε λοιπόν αντιμέτωποι μόνον με μια σκέψη, και αυτή μπορεί να αλλάξει. Προσέξτε τι σκέψη κάνετε αυτή τη στιγμή. Τι είδους ενέργεια στέλνετε. Ότι ενέργεια στέλνετε στο απέραντο σύμπαν, ακριβώς ίδια θα σας έρθει πίσω σε μορφή είτε προβλημάτων και δυσκολιών, είτε ικανοποίησης και χαράς Προσέξτε τι σκέψη κάνετε αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να την αλλάξετε. Δοκιμάστε τουλάχιστον. Για κάθε τι καινούργιο που μαθαίνουμε χρειάζεται και η ανάλογη πρακτική εξάσκηση. Το ίδιο και εδώ, αν θέλουμε να κάνουμε μέρος της ζωής μας το καλύτερο. Οι αλλαγές αρχίζουν την κατάλληλη στιγμή στο σωστό χώρο και χρόνο για τον καθένα. Λέγεται ότι ο άνθρωπος παίρνει αποφάσεις για τη ζωή του σε ορισμένες στιγμές.

- Στην εφηβεία,

- Όταν του συμβεί ένα τραγικό γεγονός(θάνατος αγαπημένου προσώπου, απώλεια περιουσίας …)

- Κ όταν συνειδητά μέσα από τις εμπειρίες της ζωής του φτάσει στο σημείο να θέλει να αλλάξει.

Η διαδικασία της μάθησης είναι ίδια για όποιο θέμα. Οδήγηση λέγεται, σπουδές, νέα εργασία, υπολογιστές η αλλαγή νοοτροπίας, σκέψεων, πεποιθήσεων.

Κάθε αλλαγή ξεκινά με μια σκέψη.

Κάθε σκέψη που τοποθετεί με την θέληση του κάθε άνθρωπος στο μυαλό του, αν αναμιχθεί με την κατάλληλη λέξη και το κατάλληλο συναίσθημα, αποτελεί την κινητήρια δύναμη που θα κατευθύνει, θα ελέγχει κάθε κίνηση, πράξη, έργο.

« Αν ένα παιδί παραιτηθεί από την προσπάθεια με το πρώτο πέσιμο, δεν θα μάθει ποτέ να περπατάει.»

Άσχετα αν όλα αυτά τα βλέπετε με διάθεση κριτικής, άρνησης,

η είστε δεκτικοί στο διαφορετικό μπείτε σ ένα παιγνίδι. Στο παιγνίδι να κάνετε λίγο καλύτερη την καθημερινότητά σας.

Προσέξτε τι σκέψη κάνετε αυτή τη στιγμή. Προσέξτε τι σκέψεις κάνετε στη διάρκεια της μέρας. Θα ανακαλύψετε ότι το 98% των σκέψεων σας είναι αρνητικές. Μπορείτε να το αλλάξετε. Μετατρέψτε την αρνητική σκέψη, σε θετική. Χιλιάδες σκέψεις κάθε μέρα περνούν από το μυαλό σας. Πως θα μπορούσατε όλες τις σκέψεις να τις αλλάξετε; Σιγά-σιγά.

Δοκιμάστε. Ξεκινήστε.

Κάθε μέρα και λίγο. Κάθε μέρα και ένα βήμα.

Σε ένα μήνα θα δείτε ότι το ποσοστό των αρνητικών σκέψεων θα μειωθεί και θα μεγαλώσει το ποσοστό των θετικών σκέψεων. Και μαζί με το ποσοστό θα αρχίσουν να μεγαλώνουν και τα όμορφα μέσα στην καθημερινότητά σας.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας, δίνοντας της την ομορφιά που της αξίζει είναι τώρα, είναι εδώ. Μπορείτε να το κάνετε, γιατί απλά το αξίζετε, το αξίζουμε.

Συγγραφέας Φαίδρα


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
28 degrees
Leo
Moon in Leo
24 degrees
New Moon
New Moon
29 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ