Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Έτη: 2013, 2001, 1989, 1977, 1965, 1953, 1941, 1929, 1917

Οι γεννημένοι στο έτος του Φιδιού θα περάσουν τους επόμενους μήνες προσέχοντας τι λένε και σκέφτονται οι γύρω τους. Το Φίδι και ο Σκύλος δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις, οπότε από τη στιγμή που θα αναλάβει τα ηνία ο Σκύλος και για ένα χρόνο, το Φίδι θα βρεθεί στη γωνιά… Ο Σκύλος απαιτεί ακραία ειλικρίνεια με τον εαυτό μας και με τους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε. Όσοι είναι γεννημένοι στο έτος του Φιδιού δεν χαρακτηρίζονται συνήθως από τέτοιες αρετές! Είναι πολύ πιο βολικό γι αυτούς να προωθούν τους στόχους τους με υπόγεια μέσα, χειραγωγώντας τους γύρω τους… Ήδη από τις πρώτες μέρες της κινέζικης πρωτοχρονιάς θα γίνει σαφές, ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές κατά το 2018, οπότε θα είναι αναγκασμένοι να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, για να μην πάθουν μεγάλες ζημιές.

Το πρώτο δείγμα θα είναι η άμεση επιδείνωση των σχέσεων τους με όλους τους άλλους γύρω τους. Θα είναι σαν να ξυπνούν όλοι γύρω τους από ένα βαθύ ύπνο και να συνειδητοποιούν το ποιόν του χαρακτήρα τους. Και μόλις αρχίσουν να σκέφτονται οι άλλοι καθαρά, θα αρχίσουν να εισπράττουν τις πρώτες αρνήσεις από παντού. Εκείνη τη χρονική στιγμή θα πρέπει να ξεκινήσουν οι αλλαγές σε εσωτερικό επίπεδο, αλλαγές που θα μεταμορφώσουν τον τρόπο που σκέφτεστε, ενεργείτε και αντιμετωπίζετε τον κόσμο γύρω σας. Ίσως βρεθείτε για λίγο απομονωμένοι κοινωνικά και προσωπικά, αλλά θα είναι για το καλό σας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι εσείς οι ίδιοι και η συμπεριφορά σας, σας κρατούσαν μακριά από την ευτυχία. Με τον καιρό ο εγωισμός σας θα υποχωρήσει, όπως και η υπέρμετρη φιλοδοξία και η φιλαρέσκεια σας, μεταμορφώσεις που θα γίνουν αισθητές στους γύρω σας.

Την χρονιά του Σκύλου θα αλλάξει σημαντικά η προσωπική σας ζωή. Ο γάμος ή μια σχέσεις που έχει αρχίσει κα καταρρέει, θα σας τραβήξει την προσοχή και θα αναλύσετε τα αίτια. Εκ φύσεως έχετε την ικανότητα να διαισθάνεστε τις προθέσεις και τις σκέψεις των ατόμων γύρω σας. Θα αφουγκραστείτε με προσοχή τι είναι αυτό που θέλει το ταίρι σας, σε τι ελπίζει και τι προσδοκά από σας και θα κινηθείτε προς την σωστή κατεύθυνση. Έτσι θα αποτρέψετε, έστω και στην τελευταία στιγμή, ένα χωρισμό ή ένα διαζύγιο. Μετά από αυτό αναμένεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην συναισθηματική σας ζωή και στην κοινή πορεία σας με το ταίρι σας, εμβαθύνοντας τη σχέση και πιθανόν αποφασίζοντας να μεγαλώσετε την οικογένεια σας, αποκτώντας παιδιά.

Πολλά αναμένεται να αλλάξουν στην ζωή σας κατά το 2018! Έχοντας συνειδητοποιήσει ότι η τακτική σας «ήρθα, είδα και κατέκτησα» δεν πρόκειται να σας βγάλει πλέον πουθενά, θα ακολουθήσετε άλλη γραμμή στις σχέσεις σας με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Θα μάθετε να ακούτε και να μαντεύετε τις επιθυμίες τους, προσφέροντας τους αυτό που θέλουν. Κατά το έτος του Σκύλου, πολλοί από εσάς θα ενδιαφέρονται για περισσότερο από ένα άτομο τη φορά. Η πρώτη σχέση που θα συνάψετε δεν πρόκειται να διαρκέσει περισσότερο από μερικές βδομάδες, καθώς θα είστε σε αναγνωριστική φάση του νέου εαυτού σας. Η επόμενη θα έχει σημαντικές πιθανότητες μακροβιότητας, και είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε το άτομο που θα τραβήξει την προσοχή στην εργασίας σας ή κάποια στιγμή που θα είστε απασχολημένοι με κάτι. Και θα πρόκειται για άτομο με πολλές αρετές και χαρίσματα!

Αναφορικά με τα εργασιακά σας, δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές, ούτε πολλές εύνοιες. Οι περισσότεροι από σας περιμένουν να βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία, να σας ευνοήσει κάποιος υπεύθυνος, που έτυχε να εκτιμήσει τις ικανότητες σας. Μέσα στο 2018 τέτοια θαύματα δεν πρόκειται να συμβούν. Και καθώς δεν είστε συνηθισμένοι να δουλεύετε μέχρι τελικής πτώσεως, δεν αναμένεται να καταφέρετε να προωθήσετε τους στόχους σας. Εάν σκεφτείτε το πόσα θα μπορούσατε να είχατε επιτύχει, αλλά δεν κάνατε τις κινήσεις που έπρεπε, μόνο τότε ίσως αλλάξετε εργασιακή συμπεριφορά και ήθος, και ίσως να υπάρξουν περιθώρια να πετύχετε κάποιες μικρές νίκες.

Και στον οικονομικό τομέα η χρονιά του Σκύλου δεν θα φέρει μεγάλες μεταβολές, τουλάχιστον προς το καλύτερο. Θα έχετε ένα σταθερό με τα προηγούμενα έτη εισόδημα, αλλά θα πρέπει να περιορίσετε τις σπατάλες και τα αλόγιστα έξοδα. Το εισόδημα σας ίσως να αρχίσει να βελτιώνεται προς το τέλος της χρονιάς αυτής, ή τουλάχιστον αυτή θα είναι η αίσθηση που θα έχετε, γιατί θα έχετε κόψει τελείως τις σπατάλες. Το κεφάλαιο που μπορεί να δημιουργήσετε, θα αποτελέσει μια επένδυση για το μέλλον σας!

 

Καλό και δημιουργικό 2018!

Αλίντα Κανάκη

Μήτρας Δημήτρης

 

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Leo
Sun in Leo
0 degrees
Sagittarius
Moon in Sagittarius
12 degrees
Waxing Gibbous Moon
Waxing Gibbous Moon
10 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ