Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

Έτη: 2014, 2002, 1990, 1978, 1966, 1954, 1942, 1930, 1918

Η αρχοντιά και η ευπρέπεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των ατόμων που γεννήθηκαν το έτους του Αλόγου, και είναι χαρακτηριστικά που αγαπά και υποστηρίζει ο Σκύλος. Δεν υπάρχει ίσως κανένα άλλο κινέζικο ζώδιο που να απολαμβάνει σε τόσο μεγάλο βαθμό την προστασία και την εύνοια του Σκύλου κατά το 2018! Μέσα στους δώδεκα μήνες που ακολουθούν, οι εκπρόσωποι του ζωδίου αυτού θα καταφέρουν τόσα, όσα χρειάζονται άλλοι του ζωδιακού κύκλου χρόνια ολόκληρα για να πετύχουν! Παρ όλη όμως την εύνοια και την προστασία που θα έχουν, πολλά θα εξαρτηθούν από τους ίδιους!

Ποτέ δεν σας φόβισε η πολύ δουλεία και εργάζεστε συνήθως ανεξάρτητοι. Οι επιτυχίες σας έρχονται κυρίως μετά από σκληρή δουλειά και αφοσίωση στο έργο . Κατά την διάρκεια της χρονιάς του Σκύλου, κανείς δεν θα είναι σε θέση να σας βλάψει, να ορθώσει εμπόδια στο δρόμο σας ή να ακυρώσει τις προσπάθειες σας. Όλα θα κυλούν ήρεμα και ομαλά, σαν από θαύμα. Για να καταφέρετε όμως να πετύχετε όσο μπορείτε περισσότερα, θα πρέπει να έχετε επεξεργαστεί τα επαγγελματικά σας πλάνα με προσοχή. Για σας η καριέρα και τα χρήματα δεν παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο, όσο οι ανθρώπινες σχέσεις, και κατά τη διάρκεια της χρονιάς αυτής θα βρεθείτε σε δίλημμα, καθώς θα πρέπει να κάνετε κάποιες επιλογές.

Η συναισθηματική ζωή των δεσμευμένων δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα οποιασδήποτε μορφής, μικρότερα ή μεγαλύτερα. Προσοχή μόνο σε πιθανές λογομαχίες και διαφωνίες, που θα υπάρξουν με μακρινούς συγγενείς, με αφορμή μια ανέλπιστη κληρονομιά, που θα μπορούσαν να ταράξουν την ηρεμία σας. Θα βρείτε όμως τον τρόπο να λύσετε το πρόβλημα, έτσι ώστε να κλείσει ευνοϊκά για σας το θέμα, και να μην καταστρέψετε τις σχέσεις σας.

Η κληρονομιά θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποια οικονομικά προβλήματα. Εν τούτοις θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας μέσα από τη δική σας προσπάθεια. Η έκταση της οικονομικής ευμάρειας που μπορείτε να πετύχετε θα εξαρτηθεί από την προθυμία σας να φύγετε σε επαγγελματικά ταξίδια για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, απομακρυσμένοι από την οικογένεια σας. Στην λήψη της όποιας απόφασης σας αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο και ο σύντροφός σας.

Και στην αισθηματική ζωή των αδέσμευτων αναμένεται να πάρει τα ηνία ο Σκύλος και να αποφασίσει, ποιο είναι το ταιριαστό ταίρι για σας, ώστε να σας το φέρει στην πόρτα σας. Αν και δεν πιστεύετε εύκολα στα θαύματα, φέτος θα βιώσετε ένα! Το άτομο που θα κλέψει την καρδιά σας θα είναι εμφανίσιμο, ταλαντούχο, με καλό χαρακτήρα και τρόπους! Θα αισθανθείτε κάτι σαν ήρωες παραμυθιού, που στο τέλος κερδίζουν την καρδιά του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας!

Πολλά πράγματα θα εξαρτηθούν στην χρονιά του Σκύλου από τις προσωπικές σας φιλοδοξίες ή επιθυμίες, όχι μόνο σε προσωπικό – συναισθηματικό επίπεδο, αλλά και σε επαγγελματικό! Εάν δεν έχετε πρόβλημα να απομακρυνθείτε για λίγο από την οικογένεια ή από το ταίρι σας και να εξορμήσετε σε επαγγελματικής φύσης ταξίδια, η καριέρα σας θα εκτοξευθεί! Εάν πάλι δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε μια τέτοια μεγάλη θυσία, και πάλι δεν θα έχετε κάνει λανθασμένους χειρισμούς. Απλά θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να φτάσετε στην κορυφή του επαγγέλματος σας. Γιατί γι αυτό μιλάμε! Καθώς προχωρά ο χρόνος, θα διαπιστώσετε ότι πετυχαίνετε πολλά, ακόμη και εσείς που είστε υπάλληλοι. Η πρόοδος και στην δική σας περίπτωση θα είναι εμφανής! Για δε τους ελευθέρους επαγγελματίες, τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της χρονιάς του Σκύλου θα είναι ένα καινούργιο project, σε συνεργασία με μια πολύ μεγαλύτερη από τη δική σας επιχείρηση. Αυτή η συνεργασία θα ανοίξει πολλές πόρτες και θα φέρει πολλές ευκαιρίες για σας, που θα γίνουν πλέον εμφανείς μέσα στο 2019!

 

Καλό και δημιουργικό 2018!

Αλίντα Κανάκη

Μήτρας Δημήτρης

 

 


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Pisces
Sun in Pisces
1 degree
Taurus
Moon in Taurus
23 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
5 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ