Home

Get Adobe Flash player

Online Αγορές

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 
 
 

 

Astrologie Online Magazine

Από την Αλίντα Κανάκη

Κινέζικο Ωροσκόπιο

 


Προγράμματα
Αστρολογίας

ΓΕΝΙΚΑ

Με την καινούργια χρονιά θα γίνεται όλο και πιο σαφές ότι οι συνθήκες που θα διαμορφώνονται σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας, θα χρειάζονται όλο και πιο προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις. Θα υπάρξουν διαφορετικές προτεραιότητες και το πλαίσιο που θα κινείστε θα απαιτούνται σύνθετοι χειρισμοί. Αυτό θα οφείλεται κατά κύριο λόγο στην νέα θέση του Κρόνου, που από τις 20 Δεκεμβρίου έχει περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου και θα αρχίσει σταδιακά να διαμορφώνει το καινούργιο περιβάλλον σε διάφορους τομείς της ζωής σας.

 

Οι γεννημένοι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα είστε οι πρώτοι που θα βιώσετε την επίδραση του Κρόνου από τον Αιγόκερω. Το πώς και σε πιο βαθμό θα επηρεάσει τον καθένα σας, εξαρτάται τόσο από το προσωπικό του ωροσκόπιο, όσο και από τις συνθήκες που με το πέρασμα του χρόνου έχει διαμορφώσει ο καθένας στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή. Το δεδομένο είναι ότι θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές, στις οποίες δεν θα πρέπει να αντιταχθείτε, καθώς θα αποσκοπούν στην βελτίωση της ζωή σας.

 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Πρόκειται για μια μεταβατική περίοδο στις πάσης φύσης σχέσεις σας, που θα κρίνει την ποιότητα και την βιωσιμότητα τους κυρίως κατά τη διάρκεια του 2018, αλλά και κατά την διάρκεια του 2019, αν και σε μικρότερη έκταση. Συμπράξεις, συνεταιρισμοί, φιλικές και κοινωνικές σχέσεις, έρωτες και ανταγωνισμοί, φανεροί και κρυφοί εχθροί, τα πάντα θα εξελίσσονται σε ένα γαϊτανάκι. Το πρόβλημα σε ένα τομέα της καθημερινότητας σας μπορεί να αλληλεπιδράσει  σε διαφορετικά επίπεδα και να δημιουργήσει σειρά προβλημάτων σε άλλους τομείς.

 

Οι έρωτες και οι σχέσεις που μόνο κατ εικόνα διατηρούνται, έφτασε η χρονική στιγμή που θα διαρραγούν και θα περάσουν στην ιστορία. Ένα καινούργιο πρόσωπο μπορεί να μπει στη ζωή σας και να φέρει τις ανατροπές εκείνες που μέχρι την στιγμή εκείνη δεν τολμούσατε να κάνετε. Για όσους δε είναι μόνοι τους και αναζητούν το άλλο τους μισό, θα ήταν καλό να μην ενθουσιάζονται και να μην βιάζονται να βαφτίσουν «δεσμό» την κάθε καινούργια γνωριμία. Δώστε της χρόνο να αναπτυχθεί και θα φανεί εάν έχει τα εχέγγυα τα επιβιώσει στο μέλλον. Ασφαλέστερες ενδείξεις μπορείτε να έχετε μόνο μετά τον Νοέμβριο! Μέχρι τότε να είστε επιφυλακτικοί και προσγειωμένοι.  

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ήδη μια πρώτη γεύση θα πρέπει να έχετε πάρει κατά  τους τελευταίους μήνες του 2017, για το τι πρόκειται να ακολουθήσει μέσα στην καινούργια χρονιά. Όσοι έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε ριζικές αλλαγές, εάν δεν έχετε ένα αξιόπιστο σχέδιο έκτακτης ανάγκης! Ο Ουρανός των αιφνιδιασμών και των ανατροπών συνεχίζει κατά τους πρώτους μήνες του έτους να σας επηρεάζει. Μετά το πέρασμα του στο ζώδιο του Ταύρου, στα μέσα Μαΐου, θα έχετε μια λίγο πιο καθαρή εικόνα. Το πέραμα δε του Δία στον Τοξότη στις αρχές του Νοέμβρη θα φέρει εύνοια και θετικές ειδήσεις.

 

Οι του δεύτερου δεκαήμερου δεν θα αντιμετωπίσουν τόσο μεγάλη πίεση, όσο αυτοί του πρώτου, με αποτέλεσμα να έχουν αρκετή ευχέρεια κινήσεων, καθώς και αρκετά περιθώρια διαπραγματεύσεων για την βελτίωση της παρούσας κατάστασης τους. Όσο για σας του τρίτου δεκαήμερου, η άνεση των κινήσεων σας είναι σχεδόν ζηλευτή! Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από όλους σας στις συμπράξεις, συνεταιρισμούς και συνεργασίες, για να μην βρεθείτε εκτός νυμφώνα. Αποφύγετε τα πολύ φιλόδοξα ανοίγματα και κινηθείτε συντηρητικά!

 

Από οικονομικής άποψης η πίεση του Κρόνου θα γίνει αισθητή κατά το 2018, αλλά ο Δίας από τον Σκορπιό, που επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σας, θα σας δώσει κάποιες ανάσες μέχρι τις 7 Νοεμβρίου. Το πέρασμα του Άρη από τον Υδροχόο, μπορεί μεν να σας τονώσει ενεργειακά και να δώσει ώθηση στην ερωτική και προσωπική σας ζωή, μπορεί όμως να σας κάνει και αρκετά πιο ριψοκίνδυνους, με αποτέλεσμα να κάνετε λανθασμένες κινήσεις στην οικονομική σκακιέρα. Το πέρασμα του Δία στον Τοξότη στις αρχές Νοεμβρίου μπορεί να σας δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε αναφορικά με τυχόν επενδύσεις. Σε γενικές γραμμές θα υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας, αλλά δεν θα αντιμετωπίσετε πολύ μεγάλα προβλήματα.

 

ΥΓΕΙΑ

Η φυσική σας κατάσταση αναμένεται λόγω της επιρροής του Άρη να είναι πολύ καλή, ωστόσο δεν θα λείψουν κάποια μικρά προβλήματα υγείας! Προσέχετε τα μικροατυχήματα από απροσεξία ή βιασύνη και τις μολύνσεις. Ουροποιητικό και κυκλοφορικά θα χρειαστούν λίγη περισσότερη προσοχή, ενώ ίσως παρουσιαστούν κάποια προβλήματα με τα δόντια σας. Αναφορικά με καλλωπιστικής φύσης παρεμβάσεις, μόνο συντηρητικά και με προσοχή οι του Σεπτεμβρίου!  

 

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Ίσως να μην σας αρέσει το ενδεχόμενο να πρέπει να προσαρμοστείτε σε καινούρια δεδομένα, η ζωή όμως προχωρά και καλό θα ήταν να ακολουθήσετε τον βηματισμό της! Μέσα στα επόμενα χρόνια πολλά θα έχουν αλλάξει και καλό θα ήταν να αγκαλιάσετε το νέο, αντί να το αντιμετωπίζετε με φοβικά σύνδρομα.

 

Καλό και δημιουργικό 2018!

 

Αλίντα Κανάκη


 

GTranslate

enfrdeitptrues

www.lay-out.gr

West Channel

West Channel

TAROT DE ESTHER

Γυναικείος χαρακτήρας

με βάση την ημέρα γέννησης
Γυναικείος χαρακτήρας με βάση την ημέρα γέννησης

AlindaTV

http://www.westtvnews.gr/

Pisces
Sun in Pisces
1 degree
Taurus
Moon in Taurus
23 degrees
First Quarter Moon
First Quarter Moon
5 days old
Powered by Saxum
Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΗΜΑΤΟΣ 200160]. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ. 
 
★ Στείλε την ερώτηση σου & την ημερομηνία γέννησης σου. Διάβασε τώρα στο email την προσωπική σου πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη. Θα λάβετε την απάντηση γρήγορα εύκολα και οικονομικά εντός 48 ωρών. Πληρωμή εδώ:   EΓΚΥΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – ΑΜΕΣΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ