Αιγόκερως – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα εγκατασταθεί τις τρείς πρώτες βδομάδες του Δεκεμβρίου στον Σκορπιό και στον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία), σηματοδοτώντας μια δύσκολη περίοδο για σας. Η πιθανότητα να περάσετε ένα διάστημα εσωστρέφειας, όσο κοινωνικοί και αν είστε, είναι μεγάλη. Θα προτιμάτε την μοναξιά, τα ήσυχα βράδια, την συντροφιά ενός βιβλίου και θα αποφεύγετε τις θορυβώδεις, μεγάλες παρέες. Θα πρέπει το διάστημα αυτό να κάνετε έναν απολογισμό, να κοιτάξετε πίσω και να αξιολογήσετε τα όσα καταφέρατε μέσα στην χρονιά. Για πολλά επιτεύγματα θα μπορέσετε να είστε υπερήφανοι, για άλλα όμως όχι και τόσο. Η νέα χρονιά είναι πλέον μπροστά σας και πρέπει να προγραμματίσετε τις καινούργιες δράσεις σας. Στις 22 του μήνα που περνάει ο Ήλιος στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό οίκο, βρίσκεστε πια στο επίκεντρο της δράσης. Ξεκινάει μια περίοδος ενός μήνα που μπορείτε να πετύχετε πολλά! Κυρίως δε, θα έχετε εξαιρετικές αντοχές και ακόρεστη όρεξη για δράση.Ο Ερμής εισέρχεται την 1η Δεκεμβρίου στο ζώδιο σας και μπορείτε υπό την θετική του επιρροή να σκεφτείτε τους μελλοντικούς σας στόχους και να σχεδιάσετε τις στρατηγικές σας. Θα είστε γεμάτοι ενέργεια, έτοιμοι να ριχτείτε στην μάχη. Στις 13 του μήνα ωστόσο γυρίζει ανάδρομος και  από εκεί και πέρα μέχρι τα τέλη του έτους θα υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια. Μετά τις 23 Δεκεμβρίου δε, επιστρέφει ανάδρομος στον Τοξότη και στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Προς τα τέλη του έτους δεν θα έχετε την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, οπότε αφήστε να αναλάβει κάποιος άλλος τις προετοιμασίες για το φετινό ρεβεγιόν.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη θα διέρχεται μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου τον 11ο ηλιακό σας οίκο και υπό την επιρροή της θα έχετε την τάση να μπερδεύετε φιλικές και ερωτικές σχέσεις. Πολλοί από σας μπορεί να ξεκινήσετε αυτό το διάστημα μια σχέση με ένα άτομο που μέχρι πρότινος το θεωρούσατε φίλο. Ή ακόμη να βρείτε την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο ενός ατόμου που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον, με το οποίο να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Για σας είναι σημαντικό το διάστημα αυτό να μπορείτε να μοιραστείτε με το ταίρι σας τα ενδιαφέροντα σας και να έχετε όσο περισσότερα κοινά χόμπι γίνεται.

Η Νέα Σελήνη στις 13 Δεκεμβρίου στον Τοξότη και στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας θα σας βοηθήσει να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας. Εάν αγαπάτε την ηρεμία και την απομόνωση, το διάστημα αυτό θα σας κάνει καλό να αποτραβηχτείτε και να ανασυνταχθείτε. Προσέξτε τα λόγια σας, για να μην αποκαλύψετε δικά σας ή ξένα μυστικά.

Η Πανσέληνος στις 27 Δεκεμβρίου στον Καρκίνο και στον 7ο ηλιακό σας οίκο (σχέσεις, συνεταιρισμοί και γάμος) ίσως να σας δώσει το ερέθισμα να αναθεωρήσετε την σχέση σας με κάποιο άτομο. Εάν πρόκειται για το ταίρι σας, μπορεί το διάστημα αυτό να αποφασίσετε από κοινού να χωρίσουν οι δρόμοι σας, εάν κρίνετε ότι η σχέση έχει κλείσει τον κύκλο της, ή αντίθετα, να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα και να γίνει το δέσιμο σας πιο ουσιαστικό.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο:20, 22, 26, 28, 31

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο:  3, 7, 12, 18

Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος! Χαρούμενο, ειρηνικό και δημιουργικό 2024!

Παραγγείλτε τώρα και θα λάβετε στο e–mail σας σε έξι εργάσιμες μέρες τον αναλυτικό γενέθλιο χάρτη σας από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη. Στις 18-20 σελίδες που θα σας αποσταλούν, θα βρείτε ανάλυση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σας, της καριέρας, των υλικών αποκτημάτων, των αισθηματικών και του κάρματος σας. Αγορά γενέθλιου αστρολογικού χάρτη από την Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αιγόκερως

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…