Αρουραίος 2018

Έτη: 2008, 1996, 1984, 1972, 1960, 1948, 1936, 1924, 1912

Οι εκπρόσωποι αυτού του κινέζικου ζωδίου χαρακτηρίζονται από ένα υφέρποντα ναρκισσισμό, κάτι που είναι απόλυτα ασυμβίβαστο με τον χαρακτήρα του έτους του Σκύλου! Ένα άλλο χαρακτηριστικό που δεν βρίσκει σύμφωνο τον κυβερνήτη του τρέχοντος έτους, είναι η τάση σας να περιμένετε την κατάλληλη χρονική στιγμή, για να προβάλετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες και στόχους, πολλές φορές καταφεύγοντας σε πλάγιες μεθόδους ή ψέματα. Για να αποφύγετε να προκαλέσετε την μήνη του Σκύλου, θα πρέπει να αλλάξετε ριζικά τις τακτικές σας. Κατά το 2018 θα πρέπει να πάρετε την τύχη σας στα χέρια σας, να γίνετε υπεύθυνοι σε κάθε τομέα της ζωή σας, να σχεδιάζετε την επόμενη μέρα και όχι να περιμένετε να πέσει μάννα εξ ουρανού!

Και βέβαια είναι αυτονόητο ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε συνήθειες μιας ζωής σε μια στιγμή, γι αυτό και ο δίκαιος Σκύλος θα σας δώσει μια σχετική περίοδο προσαρμογής. Η χαριστική περίοδος αυτή θα διαρκέσει από την έναρξη του έτους του Σκύλου, από τις 16 δηλαδή Φεβρουαρίου, μέχρι τα μέσα Απριλίου. Θα πρέπει να αφιερώσετε το διάστημα αυτό στο να βρείτε μέσα σας τα χαρακτηριστικά εκείνα που θα σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε με επιτυχία στις προκλήσεις του κινέζικου έτους του Σκύλου!

Όσο πιο γρήγορα εκπονήσετε το σχέδιο της νέας σας ζωής, βασισμένο σε αξίες και όχι υλικές επιδιώξεις, τόσο περισσότερο θα ωφεληθείτε από το έτους του Σκύλου! Μην ξεχάσετε στην αναδόμηση της ζωής σας να συμπεριλάβετε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή, συναισθηματική και κοινωνική, πέρα από τα θέματα επαγγελματικής ή οικονομικής φύσης. Ο σκύλος σαν ζώο χαρακτηρίζεται από τις αρετές της συντροφικότητας και της φιλίας, οπότε αυτά τα χαρακτηριστικά δεν θα πρέπει να τα αγνοήσετε. Διατηρήστε με κάθε μέσο αγαστές σχέσεις φιλίας και συνεργασίας και σε επαγγελματικό επίπεδο! Μάθετε να διαχωρίζετε επαγγελματική και προσωπική ζωή. Οι φίλοι δεν είναι το στήριγμα σας, μόνο όταν τους έχετε ανάγκη, αλλά τα άτομα εκείνα που δίνετε και παίρνετε αγάπη και ζεστασιά!

Και στην αισθηματική σας ζωή θα πρέπει να κάνετε σοβαρές αλλαγές. Σε μια αισθηματική σχέση, δεν μπορεί να υπάρχει ένας άρχοντας και αφέντης και ο άλλος να υπακούει και να υποτάσσεται. Η ισότητα είναι το χαρακτηριστικό εκείνο που φέρνει την αρμονία και την ισορροπία σε ένα γάμο ή μια σχέση. Προσπαθήστε να κατανοήσετε όσο βαθύτερα μπορείτε την φιλοσοφία ζωής του συντρόφου σας, τις επιθυμίες και επιδιώξεις του, τι τον συγκινεί και τον δονεί. Την χρονιά του Κίτρινου Σκύλου, όλοι θα έχουν την δυνατότητα να αναγεννήσουν την προσωπική τους ζωή, οπότε θα πρέπει να καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια!

Σε ότι αφορά τους αδέσμευτους, δεν πρέπει κατά την διάρκεια του 2018 να απομονωθούν στον εαυτό τους ή να απογοητευτούν. Ναι μεν ο άρχοντας και κυβερνήτης της χρονιάς αυτής είναι αυστηρός, αλλά όχι και αντίθετος στις  καινούργιες σχέσεις. Απλά δεν θα πρέπει να επικαλεστείτε μεθόδους προσέλκυσης του αντικειμένου του πόθου σας, που δεν θα ενέκρινε ο Σκύλος…

Σε γενικές γραμμές, οι Αρουραίοι μπορούν να πετύχουν σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς της ζωής τους. Εάν θέλετε να κάνετε ένα άλμα στην καριέρα σας, να πετύχετε σημαντικές νίκες σε επιχειρηματικό ή σε επιστημονικό επίπεδο, δραστηριοποιηθείτε! Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την δική σας προσωπική προσπάθεια. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να εκπονήσετε συγκεκριμένα πλάνα, που να αποκρίνονται στις επιδιώξεις σας, και να τα τηρείτε κατά γράμμα.

Δεν χρειάζεται πανικός, δεν είναι απαραίτητες οι βιαστικές κινήσεις. Αντίθετα, οι προσεκτικές κινήσεις μπορούν να σας φέρουν πολύ μεγαλύτερες επιτυχίες από αυτές που φανταζόσασταν. Υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις, πως κατά το δεύτερο μισό της χρονιάς του Σκύλου θα μπορέσετε να αυξήσετε σημαντικά το εισόδημα σας, αλλά μόνο σαν αποτέλεσμα των προσπαθειών σας! Μην περιμένετε ευτυχείς συμπτώσεις ή έξωθεν βοήθεια… Και τα έσοδα θα συνεχίσουν να αυξάνονται, όσο δραστηριοποιείστε παραγωγικά και βάσει σχεδιασμού. Όσα οικονομικά οφέλη καταφέρετε να πετύχετε μέσα στο 2018, θα πρέπει να τα διαχειριστείτε με σοβαρότητα. Οι Αρουραίοι είστε επιρρεπείς στην πολυτέλεια και την σπατάλη, όταν κυβερνάται ο κόσμος όμως από τον Σκύλο, ούτε να σας περνάει από το μυαλό. Η καλή και χρηστή διαχείριση είναι αυτή που θα επικροτήσει ο Σκύλος! Και είναι πολύ αυστηρός όταν πρόκειται για οικονομικά ζητήματα…

Καλό και δημιουργικό 2018!

Αλίντα Κανάκη

Μήτρας Δημήτρης

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αρουραίος 2024 || Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου

 Στο κινέζικο ζώδιο του Αρουραίου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται…