Δίδυμοι – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – καριέρα

  

Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας (υγεία και εργασία). Ακόμη και εάν είστε ευχαριστημένοι με την παρούσα εργασία σας, θα υπάρξουν δελεαστικές προτάσεις για καινούργιες θέσεις εργασίας, που θα σας βάλουν στον πειρασμό να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Συνιστάται να είστε προσεκτικοί, να εξετάσετε διεξοδικά κάθε προσφορά και κυρίως να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, για να μην βρεθείτε στον δρόμο… Οι αρμονικές όψεις Ερμή με Κρόνο και Ποσειδώνα εντείνουν τον ρεαλισμό και οξύνουν τη διαίσθηση σας, ώστε οι αποφάσεις που θα πάρετε σε επαγγελματικό επίπεδο να είναι εμπνευσμένες και με μακροχρόνια πνοή. Μετά τις 19.11 στην επαγγελματική σας ζωή κυριαρχεί η ενέργεια του Άρη, προσθέτοντας δυναμισμό και αγωνιστική διάθεση. Η αντίθεση Άρη-Ουρανού ωστόσο θα φέρει κάποιες δυσκολίες στην καριέρα σας, ιδίως μεταξύ 22 και 26 του μήνα! Η όψη αυτή επηρεάζει περισσότερο όσους βρίσκονται στον εξωτερικό, επιδιώκουν την μετεγκατάσταση τους στο εξωτερικό για οικονομικούς λόγους, όσους εργάζονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ή όσους δραστηριοποιούνται στον δικαστικό κλάδο. Οι ομαδικές εργασίες φαίνεται το διάστημα αυτό να βαλτώνουν, να υπάρχουν διαφωνίες και διάσταση απόψεων. Το τέλος του μήνα βρίσκει αρκετούς από σας μετέωρους και με αρκετή ανασφάλεια για το μέλλον. Ωστόσο η αντίθεση Άρη-Ουρανού ευνοεί εξαιρετικά όσους από εσάς θα βρουν το θάρρος να κάνουν ριζικές αλλαγές στην καριέρα τους, αλλαγές που θέλανε εδώ και χρόνια να κάνουν και τις ανέβαλλαν!

Αισθηματικά – κοινωνικά

 

Τα άστρα με το ξεκίνημα του μήνα φροντίζουν ώστε η διάθεσή σας να είναι ανεβασμένη. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 20.11 ενδεχομένως να δημιουργήσει ωστόσο κλίμα παρανόησης στη σχέση σας. Με τη διάθεσή σας αρκετά ανεβασμένη θα εντυπωσιάσετε τους πάντες και κάποιοι από εσάς ενδέχεται να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Ο Δίας βρίσκεται στον 7ο οίκο σας (συνεργασίες και γάμος) όπου θα συναντηθεί με την Αφροδίτη στις 1 Νοεμβρίου. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή να συνάψετε μια καινούρια συναισθηματική σχέση οι αδέσμευτοι του ζωδίου. Η τύχη είναι με το μέρος σας και ενδεχομένως να αποφασίσετε να παντρευτείτε ή να κάνετε ένα πολύ σημαντικό βήμα στην συναισθηματική σας ζωή που θα καθορίσει το μέλλον σας. Στις 22 του μήνα ξεκινάει τη διέλευση του Ήλιος στον 7ο οίκο σας, όπου και θα συναντηθεί με τη Σελήνη στις 26.11. Η Νέα Σελήνη του μήνα ευνοεί τις επανασυνδέσεις, γεγονός που υποδηλώνει ότι η ρομαντική σας σχέση μπορεί να εισέλθει σε μια νέα αρμονική φάση, πολύ πιο ευχάριστη. Είναι επίσης μια ιδανική χρονική στιγμή να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, όσοι είστε ελεύθεροι, ιδίως εάν έχετε περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι.  Τα άστρα  θα σας φέρουν γλυκύτητα και ηρεμία. Αισθηματικά, ευνοείται η σταθεροποίηση του δεσμού σας!

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων και αδερφών, της επικοινωνίας, ταξιδιών, του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης, των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ. Η πανσέληνος της 12-11-2019 επηρεάζει τον τομέα θρησκείας, αποκρυφισμού.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2021

Επαγγελματικά &nd…