ΔΙΔΥΜΟΙ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Είναι δυναμικός μήνας ο Οκτώβριος για σας, φίλοι μου Δίδυμοι, και θα θελήσετε να δείξετε στον επαγγελματικό σας περίγυρο τι είστε ικανοί να πετύχετε. Η τάση αυτή θα σας κάνει να αναζητήσετε την εργασιακή πρόκληση εκείνη που θα αναδείξει όλα σας τα ταλέντα και τις ικανότητες σας για να διαπρέψετε! Επειδή όμως έχετε την τάση να χάνετε το μέτρο, καλό θα ήταν να φερθείτε με προσοχή και αρκετή διπλωματία για μην δυσαρεστήσετε ανωτέρους σας. Οι συνεργασίες σας θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν καλές αυτή την περίοδο και ενδέχεται να δεχτείτε σημαντικές προτάσεις.

Στον οικονομικό τομέα δεν αποκλείονται τα επιπλέον έσοδα από πηγές που δεν άπτονται των επαγγελματικών σας. Μεταξύ άλλων μπορεί να αφορούν μια παλιά επένδυση που  ρευστοποιείται ή μπορεί να είναι ένα δάνειο που εγκρίνεται.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Στον αισθηματικό τομέα ο μήνας αυτός χαρακτηρίζεται γαλήνιος! Δεν σας απασχολούν προς το παρόν ουσιαστικά προβλήματα συνύπαρξης ή συμβίωσης και οι προκλήσεις που θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε δεν ξεφεύγουν από το επίπεδο της συνηθισμένης καθημερινότητας. Ο Οκτώβριος προσφέρεται για ομαδικές δραστηριότητες και κοινωνικές εξόδους που θα σας χαλαρώσουν και θα σας βοηθήσουν να εμβαθύνετε την σχέση σας. Το άξιο λόγου αυτής της περιόδου είναι ότι μπαίνουν οικονομικά θέματα σε πρώτο πλάνο! Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε από κοινού μια επένδυση, μπορεί όμως και ένας από τους δύο να αποκαλύψει στον άλλο το μέγεθος των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Έντονη κοινωνική ζωή θα έχουν και οι ελεύθεροι του ζωδίου με ξέγνοιαστες βραδιές με φιλικές παρέες.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Δίδυμοι – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέχρι τις 19 Απριλίου θα ενεργοποιεί ο Ήλιος από τον Κριό τον 1…