Ιχθείς  (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά  – Καριέρα

 

Καλό θα είναι να μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια του Φεβρουαρίου ανεκμετάλλευτες φίλοι Ιχθύες! Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι όσοι έχουν γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η πρώτη βδομάδα του μήνα είναι ιδανική για σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις, ενώ στη συνέχεια θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί και να έχετε μεγαλύτερα εχέγγυα για οτιδήποτε αποφασίσετε να κάνετε με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία από 17.2 και μετά. Από οικονομικής άποψης ο Φεβρουάριος  δεν θα είναι εύκολος μήνας, δεν θα σας αφήσει όμως και εντελώς ακάλυπτους. Χρειάζεται πολύ προσεκτικές κινήσεις και αποφυγή περιττών εξόδων για να καταφέρετε να κρατήσετε το ταμείο σας υπό έλεγχο. Την τελευταία βδομάδα τα έξοδα αυξάνονται και τα έσοδα περιορίζονται, γι αυτό θα πρέπει να είστε προνοητικοί! Εάν έχετε ανοιχτά μέτωπα με τράπεζες, εφορίες ή ασφαλιστικά ταμεία που θέλετε να κλείσετε ευνοϊκά, η πρώτη βδομάδα του μήνα είναι η θετικότερη.

 

Αισθηματικά  – Κοινωνικά

 

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα με τον Ήλιό να περνά στο ζώδιο σας 19 .2 και την Ν. Σελήνη 23.2  θα σας ενθαρρύνει να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, καθιστώντας έτσι την σχέση σας όλο και βαθύτερη και ουσιαστικότερη. Οι συγκυρίες όμως θα φέρουν στο δρόμο σας προβλήματα της ευρύτερης οικογένειας σας, με τα οποία θα πρέπει να ασχοληθείτε και να δώσετε λύσεις, κάτι που δεν θα σας αφήσουν να χαρείτε στο βαθμό που θα θέλατε την οικογενειακή σας γαλήνη. Ο μήνας όμως είναι αρκετά ανατρεπτικός και εσείς λόγω ιδιοσυγκρασίας είστε αρκετά συναισθηματικοί και ενθουσιώδεις, με συνέπεια να υπάρξει ενδεχομένως μια ροπή προς την απιστία. Εάν κάτι τέτοιο δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσετε να συμβεί, έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, γιατί κάτι μπορεί να «παίζει» με το ταίρι σας! Οι αδέσμευτοι θα είστε το μήνα αυτό πολύ πιο κοινωνικοί, ευχάριστοι στις παρέες, εκφραστικοί και ως εκ τούτου και πιο ελκυστικοί.  Θα είστε πιο έτοιμοι από ποτέ να εκμυστηρευτείτε τον έρωτα σας στο αντικείμενο του πόθου σας, επειδή όμως θα είστε αρκετά ευαίσθητοι, ευάλωτοι και ευσυγκίνητοι, φροντίστε να κάνετε τη σωστή επιλογή προσώπου και χρονικής στιγμής.

 

 

Συμβουλή : Συνιστάται προσοχή στον οικονομικό τομέα από τις 13 έως 14 και από  22 έως 24 Φεβρουαρίου, ιδιαίτερα εάν είστε χρεωμένοι.

 

Τυχεροί αριθμοί:4, 6, 12

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ιχθείς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το ζώδιο των Δ…