Καρκίνος – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023

Γενική επισκόπηση

 Για το ζώδιο σας το 2023 προβλέπεται να είναι μια ευνοϊκή χρονιά, χωρίς πολύ μεγάλα και δυσεπίλυτα προβλήματα. Ο δρόμος προς την επιτυχία μπορεί να είναι ανώμαλος και να χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σας, αλλά θα είστε σε θέση να πετύχετε στο τέλος σημαντικές κατακτήσεις. Στην διαδρομή θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστείτε την στήριξη κάποιων ανθρώπων για να μπορέσετε να προχωρήσετε. Θα την έχετε όμως. Χρειάζεται κατά την διάρκεια της χρονιάς πολύ καλή προετοιμασία των δράσεων σας, καθώς και συνεχή ετοιμότητα να προχωρήσετε σε αλλαγές και αναπροσαρμογές των σχεδίων σας. Ίσως δε, να χρειαστεί να αλλάξετε ριζικά τις θέσεις σας επάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα.

Ιεραρχήστε τις δράσεις σας και προσπαθήστε να συντονιστείτε με τις εξελίξεις, που μέσα στο 2023 θα είναι πολλές. Αυτό που ονειρευόσασταν και επιδιώκατε να πετύχετε μπορεί πλέον να είναι ανεπίκαιρο και να χρειαστεί να αλλάξετε προσανατολισμό. Θέστε νέους στόχους, απαλλαγμένους όμως από όνειρα, φαντασιώσεις και ψευδαισθήσεις! Προέχει να είστε ρεαλιστές όσο ποτέ άλλοτε και να έχετε μια όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική ματιά στις καταστάσεις που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε. Θα πρέπει επίσης να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας και να θέσετε υπό έλεγχο την συναισθηματική σας φύση, για να είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις και να τις εκτελέσετε στο ακέραιο. Πριν υποσχεθείτε οτιδήποτε σε κάποιον, μελετήστε καλά τις συνέπειες που μπορεί να έχουν όσα υπόσχεστε για την δική σας εξέλιξη.

Η χρονιά του 2023 δεν θα φέρει καταιγίδες, δεν θα αντιμετωπίσετε κατακλυσμούς στο διάβα σας. Για να καταφέρετε όμως κάποια πράγματα, χρειάζεται να είστε πρακτικοί στις κινήσεις σας, να έχετε θετική στάση ζωής και να αντιμετωπίζετε τις αναποδιές με αισιοδοξία. Η τύχη είναι με το μέρος σας, αρκεί να ολοκληρώνετε ότι ξεκινάτε. Να χαίρεστε όλα σας τα επιτεύγματα, όσο μικρά και να είναι, γιατί αυτά θα σας οδηγήσουν στο επόμενο σπουδαίο κεφάλαιο της ζωής σας. Ιδιαίτερα φωτεινές περίοδοι για το ζώδιο σας είναι τα τέλη του καλοκαιριού, εν μέρει ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος, περίοδοι κατά τις οποίες θα βιώσετε σημαντικές θετικές αλλαγές στην ζωή σας.

Την άνοιξη του 2023 θα είναι οι εξελίξεις αργές, αλλά συνιστάται να κάνετε κάτι ασυνήθιστο, κάτι νέο στην ζωή σας. Ενεργοποιηθείτε προς τα τέλη του καλοκαιριού και το φθινόπωρο, γιατί οι πρωτοβουλίες σας θα αποδειχτούν καρποφόρες. Ο Οκτώβριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για σας, καθώς θα υπάρξουν δραματικές αλλαγές στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Για κάποιους μπορεί ο μήνας αυτός να φέρει έναν χωρισμό ή ένα διαζύγιο, μια απόλυση, μια αλλαγή εργοδότη ή ακόμη και μια αλλαγή καριέρας. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί επίσης το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης σε άλλη περιοχή ή σε άλλη χώρα, καθώς και η πιθανότητα μιας σημαντικής αγοράς ή  ενός ακινήτου.

 Ο Δίας και η επιρροή του στον Καρκίνο το 2023

 Ο Δίας θα συνεχίσει στο ξεκίνημα του έτους την διέλευση του μέσα από το ζώδιο του Κριού και τον 10ο ηλιακό σας οίκο (καριέρα και δημόσια εικόνα), για να περάσει στις 16 Μαΐου στο ζώδιο του Ταύρου και στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, που άπτεται των φιλικών σας σχέσεων, των ομαδικών δραστηριοτήτων και της κοινωνικής σας διάδρασης. Ανάδρομος θα είναι ο πλανήτης της επέκτασης, άρα και πιο φειδωλός στα δώρα του, το διάστημα μεταξύ 4 Σεπτεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου.

Όσο ο Δίας θα ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σας, θα θέλετε να εξελιχθείτε σε διαφορετικές κατευθύνσεις, ειδικά εάν έχετε την δική σας επιχείρηση. Αν και μπορεί να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις, θα μπορέσετε να τις ξεπεράσετε αρκετά εύκολα και χωρίς απώλειες. Η τύχη είναι με το μέρος σας και θα αρνηθεί να σας επιβραβεύσει, μόνο εάν αποδειχθείτε οκνηροί. Βασιστείτε στον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας, εάν θέλετε να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Οι επαγγελματικές σας επαφές θα είναι πιο ουσιαστικές και με την γοητεία και την επικοινωνιακή σας άνεση θα μπορέσετε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Και οικονομικά όμως θα καταφέρετε μέσα από την σκληρή δουλειά και τις ρηξικέλευστες ιδέες να έχετε μια μεγαλύτερη άνεση. Η αξιοπρεπής κερδοφορία θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής και να δημιουργήσετε ένα κεφάλαιο, το οποίο ενδεχομένως να επενδύσετε στο μέλλον. Οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν χάρη στην επιμονή και την υπομονή σας, αλλά και την αμέριστη στήριξη που θα έχετε από τους δικούς σας ανθρώπους, στους οποίους θα χρωστάτε ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας σας.

Μετά τα μέσα Μαΐου ο Δίας περνάει στον τομέα του ωροσκοπίου σας, που είναι υπεύθυνο για τις φιλικές σας σχέσεις, τις ομαδικές δραστηριότητες και την εμπλοκή σας σε κοινωνικές δράσεις.  Αναμένεται το διάστημα που ακολουθεί μέχρι τα τέλη του έτους να ενισχυθούν οι φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις και να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στους στενούς σας συγγενείς. Η εργασία σας μπορεί επίσης να επωφεληθεί από την διέλευση αυτή, εάν προσπαθήσετε σοβαρά να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες ή συναδέλφους σας. Θα πρέπει να γίνετε πιο συγκαταβατικοί και πιο ανοιχτοί στην επικοινωνία σας, γιατί χωρίς την στήριξη των γύρω σας δεν μπορείτε να καταφέρετε πολλά πράγματα. Κυρίως όμως, να μην βασίζεστε στην καλή σας τύχη. Εάν τεμπελιάσετε, δεν θα καταφέρετε απολύτως τίποτε. Μόνο η σκληρή δουλειά και οι σωστές αποφάσεις μπορούν να σας οδηγήσουν στην ευημερία που ονειρεύεστε.

Η ενεργοποίηση του τομέα αυτού του ωροσκοπίου από έναν πλανήτη επεκτατικό, όπως ο Δίας, μας οδηγεί όμως πολλές φορές σε αλόγιστες δαπάνες και σε υπερβολές άνευ προηγουμένου. Είναι κάτι που δεν αναλογιζόμαστε όταν το βιώνουμε, καθώς περνάμε καλά, διασκεδάζουμε και ζούμε την ζωή μας στα άκρα, πληρώνουμε τις συνέπειες των επιλογών μας όμως αμέσως μετά. Στη δουλειά ωστόσο αναδεικνύονται με την διέλευση αυτή οι ηγετικές σας ικανότητες. Οι σχέσεις με το εξωτερικό θα ενισχυθούν και θα υπάρξουν άτομα που θα στηρίξουν το έργο σας, ακόμη και από άλλες χώρες. Άτομα επιρροής θα σταθούν στο πλευρό σας και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε αυτό που επιδιώκετε.

  Ο Κρόνος και η επιρροή του στον Καρκίνο το 2023

 Μετά από περίπου δυόμιση χρόνια παραμονής του στο ζώδιο του Υδροχόου, ο Κρόνος είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την διέλευση του αυτή και να περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων στις 7 Μαρτίου 2023. Για το ζώδιο σας, η διέλευση αυτή σημαίνει ότι το κέντρο βάρους μετατοπίζεται από τον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) στον 9ο (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια). Ανάδρομος θα είναι ο πλανήτης του κάρμα και ρυθμιστής του χρόνου μεταξύ 17 Ιουνίου και 9 Νοεμβρίου 2023.

Η νέα αυτή διέλευση του Κρόνου θα φέρει για το ζώδιο σας μια νέα ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, να εμβαθύνετε και να αλλάξετε εσωτερικά. Κάποιοι από σας θα ενδιαφερθούν το διάστημα που ακολουθεί για φιλοσοφικά ζητήματα, άλλοι θα εμβαθύνουν σε ζητήματα θρησκευτικής πίστης. Θα σας απασχολήσουν τα προαιώνια υπαρξιακά ζητήματα και αναζητήσεις, που πιθανότατα δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά, το ταξίδι όμως θα είναι απολαυστικό, γεμάτο γνώσεις και νέες εμπειρίες. Θα είναι το 2023 και τα χρόνια που ακολουθούν ένα διάστημα πολυάσχολο από άποψη μάθησης και αυτοανάπτυξης για το ζώδιο σας.

Τα χρόνια αυτά θα έχετε την δυνατότητα να διευρύνετε τα επαγγελματικά σας όρια και να πετύχετε θετικά αποτελέσματα σε οτιδήποτε επιχειρήσετε, αρκεί να είστε ειλικρινείς στις προθέσεις σας και κατασταλαγμένοι στους στόχους. Θα έχετε την ευκαιρία να κατευθυνθείτε προς κάτι καινούργιο επαγγελματικά, να αναλάβετε μεγάλα έργα. Με την δύναμη της πειθούς, μπορείτε να βρείτε εύκολα υποστηρικτές των ιδεών σας και να στρατολογήσετε ομοϊδεάτες για την εκπλήρωση των στόχων σας. Όσο ο Κρόνος θα ενεργοποιεί τον 9ο οίκο σας, θα είναι αυξημένες οι επαφές σας με το εξωτερικό, ενώ δεν αποκλείονται μακρινά ταξίδια και η επαφή με μακρινές και άγνωστες κουλτούρες ή η επιρροή σας από αυτές.

Ο Ουρανός και η επιρροή του στον Καρκίνο το 2023

 Ο Ουρανός συνεχίζει και φέτος την πολυετή του διέλευση μέσα από το ζώδιο του Ταύρου, ευρισκόμενος προς τον παρόν στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Ανάδρομος θα είναι μέσα στο 2023 ο πλανήτης της επανάστασης και του απρόοπτου από τις 29 Αυγούστου μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2024. Όσο διαρκεί η διέλευση του αυτή, ενεργοποιεί με την παρουσία του τον 11ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας, τον  τομέα δηλαδή της ζωής σας που είναι υπεύθυνος για τις φιλικές σχέσεις, τις ομαδικές δραστηριότητες και τις κοινωνικές δράσεις, ενώ σε πιο προσωπικό επίπεδο εκφράζει τα πνευματικά μας ενδιαφέροντα.

Υπό την επιρροή του Ουρανού στον τομέα αυτό του ωροσκοπίου θέλουμε να κινηθούμε πιο ελεύθερα, να σπάσουμε τα στεγανά και να επικοινωνήσουμε με φίλους, συλλόγους ή ομάδες σε μια πιο τακτική βάση. Μας συνιστά ο πλανήτης να μην κρατάμε ιδέες για τον εαυτό μας, παρά να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας με τους ανθρώπους που επικοινωνούμε. Είναι πιθανό να γίνετε μέλη ομάδας ή να οργανώσετε οι ίδιοι μια ομάδα ομοϊδεατών, ώστε να μπορείτε να ξεφεύγετε από την μονοτονία της καθημερινότητας και να μοιράζεστε με άλλους την χαρά της γνώσης.

Ο εσωτερικός μετασχηματισμός που θα συντελεστεί υπό την επιρροή του πλανήτη θα σας οδηγήσει σε διαφορετικά μονοπάτια σκέψης, σε ανατρεπτικές θεωρίες, σε καινούργιες εμπειρίες. Ίσως να μπορούσατε να χαρακτηριστείτε λόγω της μεταμόρφωσης που θα συντελεστεί ένα χαρισματικό άτομο, για κάτι όμως που θα πρέπει να αποφύγετε να καυχηθείτε. Αποκτήστε γνώσεις και εμπειρίες και μοιραστείτε τες με τους γύρω σας. Η επικοινωνία με τους «εικονικούς»-διαδικτυακούς σας φίλους θα αυξηθεί και ίσως γίνει πιο ουσιαστική. Η σύγχρονη τεχνολογία θα σας φέρει πιο κοντά σε φρέσκες ιδέες και άγνωστα σε σας κινήματα, θα έχετε την δυνατότητα να συνδεθείτε με ένα διεθνές κοινό και να αντλήσετε γνώσεις ή να μοιραστείτε τις γνώσεις σας μαζί του.

Ευνοημένοι της διέλευσης του Ουρανού αναμένεται να είναι όσοι του ζωδίου σας ασχολείστε με την δημοσιογραφία, τα παιδαγωγικά, με την έρευνα, με τον εσωτερισμό ή με την αστρολογία. Συμμετέχετε σε ομάδες ή επιστημονικά φόρουμ, παρακολουθήστε σεμινάρια και διαλέξεις, ασχοληθείτε με την ψυχολογία. Τα οφέλη που θα αποκομίσετε θα είναι πολλά και θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε πορεία ζωής.

Ο Ποσειδώνας και η επιρροή του στον Καρκίνο το 2023

 Ο Ποσειδώνας διέρχεται τις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων το διάστημα αυτό και τον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Από την θέση του αυτή ενεργοποιεί τον τομέα της ζωή σας που έχει σχέση με την εξερεύνηση, την ανώτατη εκπαίδευση και τα μακρινά ταξίδια. Ρίχνει φως στην επικοινωνία σας με άτομα από άλλες χώρες, σας φέρνει σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες, ήθη και έθιμα και αναμοχλεύει τις φιλοσοφικές σας ανησυχίες. Ο πλανήτης του ονείρου και τις παραπλάνησης θα κινηθεί μέσα στο 2023 μεταξύ 22ης και 27ης μοίρας και θα είναι ανάδρομος από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.

Το ενδιαφέρον σας θα εστιάζει σε οτιδήποτε ασυνήθιστο, θα θέλετε υπό την επιρροή του Ποσειδώνα να φύγετε μακριά, να ταξιδέψετε, να χαλαρώσετε και να μαγευτείτε. Τα ταξίδια θα μπορούσαν να αποτελέσουν σπουδαία πηγή έμπνευσης για το ζώδιο σας, καθώς τώρα θα ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε τις χώρες που επισκέπτεστε, να έρθετε σε πραγματική επαφή με τα ήθη και τα έθιμα των γηγενών, να γνωρίσετε τον πολιτισμό τους. Θέλετε να ξεφύγετε από την πραγματικότητα και να κάνετε μια βουτιά στο άγνωστο, που όμως θα σας αφήσει πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις. Και ίσως να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για άλλες δημιουργικές ασχολίες, με τις οποίες θα καταπιαστείτε.

Υπό την επιρροή του Ποσειδώνα στον τομέα αυτό της ζωής σας, πολλοί του ζωδίου σας θα δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στην δημιουργική γραφή. Ο Ποσειδώνας αποτελεί ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης, ικανή να απογειώσει τις δημιουργίες των προικισμένων με ταλέντο ατόμων. Θετική θα είναι και η συμβολή του στην δημιουργία μοναδικών έργων από καλλιτέχνες και γενικότερα δημιουργικά άτομα του ζωδίου σας.

Η επιρροή της χρονιάς του Λαγού στον Καρκίνο

 Το κινέζικο έτος του υδάτινου Λαγού υπόσχεται να φέρει στο ζώδιο σας αλλαγές και αναπροσαρμογές, που θα έρθουν με μικρά βήματα. Οι ευχάριστες εκπλήξεις θα δώσουν μια ώθηση στην θετική ψυχολογία σας και δεν θα σας αφήσουν να πλήξετε μέσα στην χρονιά. Η ζωή σας θα είναι σε γενικές γραμμές γαλήνια και μέσα σε ένα αρμονικό περιβάλλον θα γεννήσετε εξαιρετικές ιδέες, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν την βάση μεγαλεπήβολων σχεδίων.

Θα αισθανθείτε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023 να σας κατακλύζει ένα κύμα ενέργειας και να αποκτάτε το σθένος και την δύναμη να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Θα καταφέρετε εξαιρετικά αποτελέσματα σε επίπεδο καριέρας, θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μέλη της ευρύτερης οικογένειας σας και να βιώσετε μια σταθερή και δυνατή σχέση μαζί τους. Η τύχη είναι στο πλευρό σας κατά την διάρκεια του έτους του υδάτινου Λαγού, τόσο σε συναισθηματικές υποθέσεις, όσο και σε επαγγελματικά ζητήματα. Απλά δεν πρέπει να απογοητεύεστε με την πρώτη αναποδιά ή να καταθέτετε εύκολα τα όπλα.

 Καρκίνος 2023 – Αισθηματικά

 Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα πρέπει να βγείτε από την ηθελημένη σας απομόνωση και να κοινωνικοποιηθείτε, εάν θέλετε να γυρίσετε σελίδα στην προσωπική σας ζωή. Η μοναξιά αρχίζει να βαραίνει μετά από κάποιους μήνες μοναχικής πορείας και θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε, πριν βυθιστείτε στην κατάθλιψη. Θα έχετε κατά την διάρκεια της χρονιάς ευκαιρίες να συνδεθείτε φιλικά με νέα άτομα, αλλά και να πραγματοποιήσετε γνωριμίες ερωτικού ενδιαφέροντος. Ένας νέος και πολλά υποσχόμενος έρωτας μπορεί να γεννηθεί μέσα στο 2023! Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που υπόσχεται να σας φέρει το άλλο σας μισό. Είναι ένας ρομαντικός μήνας, γεμάτος ευχάριστα γεγονότα και επαφές.

Για τους δεσμευμένους και παντρεμένους του ζωδίου σας, το 2023 θα φέρει τόσο καλές στιγμές στην σχέση, όσο όμως και σημεία καμπής. Είναι σημαντικό να ακούτε πραγματικά τι σας λέει το ταίρι σας και να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τα σημεία του χαρακτήρα σας που ενοχλούν τον σύντροφό σας. Εάν η καθημερινότητα και οι γρήγοροι και απαιτητικοί ρυθμοί σας αποξενώνουν από τον σύντροφό σας, απλά θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο και να έχετε ποιοτικότερη επαφή με το ταίρι σας. Η ειλικρίνεια και η ευγένεια θα είναι σημαντικά στοιχεία που θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν δύσκολα ζητήματα στην σχέση.

Δεν θα έχουν όμως τα πάντα θετική εξέλιξη μέσα στην χρονιά, όσο και αν προσπαθείτε. Για κάποιους από εσάς θα είναι πιά αργά να σώσετε την σχέση ή τον γάμο σας, ενώ κάποιοι άλλοι ίσως να βιώσετε την προδοσία από το ταίρι σας. Δύσκολοι μήνες, που ενδεχομένως να φέρουν μοιραία γεγονότα στις ζωές των δεσμευμένων, είναι ο Μάρτιος, ο Μάιος και ο Δεκέμβριος.

 Καρκίνος 2023 – Καριέρα

 Η τύχη στα επαγγελματικά είναι με το μέρος σας μέσα στο 2023 και θα υπάρξει μια συνεχής, αν και αργή εμβάθυνση των γνώσεων ή ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας. Μπορείτε να πετύχετε μια πραγματικά θεαματική εξέλιξη στην καριέρα σας, ενεργώντας αθόρυβα, απλά εκτελώντας τα καθήκοντα σας όσο καλύτερα μπορείτε. Είστε κατά βάση μια ευαίσθητη ψυχή, οι πλανητικές συγκυρίες του έτους όμως θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την έμφυτη δειλία σας και να εκφράσετε ελεύθερα τα ταλέντα και τις δεξιότητες σας. Η έντονη διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε με τον κατάλληλο τρόπο συνεργάτες, προϊσταμένους και διοίκηση, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε σε ένα πιο ήρεμο και γαλήνιο περιβάλλον. Γιατί σε ένα ισορροπημένο περιβάλλον, θα έχετε την ευχέρεια να δουλέψετε στα όρια των δυνατοτήτων σας και να πετύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Πολλοί θα θέσετε σαν στόχο την αύξηση των εισοδημάτων σας. Θα καταφέρετε να πετύχετε τον στόχο σας αρκετά γρήγορα. Βρείτε μια δεύτερη εργασία μερικής απασχόλησης, αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στην κύρια εργασία σας ή δοκιμάστε τις δυνάμεις σας σε μια διαφορετική επαγγελματική δραστηριότητα ή σε ένα διαφορετικό εργοδότη. Οι τολμηρότεροι μεταξύ σας ίσως αφήσετε την ασφάλεια μιας υπαλληλικής σχέσης και ξεκινήσετε μια δικής σας επιχειρηματική προσπάθεια. Άλλοι θα μπορέσετε να κερδίσετε κάποια επιπλέον χρήματα από το διαδίκτυο. Λύσεις υπάρχουν πολλές, πολλές θα είναι και οι ιδέες που θα έχετε μέσα στο έτος, που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την θέση σας στον επαγγελματικό κόσμο. Ούτε οι ίντριγκες, ούτε ο φθόνος μπορούν μέσα στην χρονιά να φρενάρουν την πορεία σας, εάν δουλέψετε σκληρά. Συνιστάται ωστόσο να αποφύγετε τσακωμούς με συνεργάτες και συναδέλφους.   

Καρκίνος 2023 – Οικονομικά

 Ξέρετε ότι τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία, παρόλα αυτά προσπαθείτε με όλες σας τις δυνάμεις να αποκτήσετε την οικονομική σταθερότητα, αν όχι ευημερία! Είστε το ζώδιο εκείνο που περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο έχει ανάγκη την οικονομική σταθερότητα για να αισθάνεται ασφαλές. Από την άποψη αυτή, το 2023 δεν σας επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις. Οικονομική άνεση όμως θα μπορέσουν να κατακτήσουν μόνο οι πιο δημιουργικοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας.

Θα χρειαστεί κατά την διάρκεια της χρονιάς να έχετε γρήγορα αντανακλαστικά και θα υπάρξουν στιγμές που δεν θα μπορέστε να αποφύγετε την ανάληψη ρίσκου. Δεν επιτρέπεται όμως σε καμία περίπτωση να είστε απρόσεκτοι ή ανεύθυνοι στους χειρισμούς σας, γιατί απλά θα χάσετε τα χρήματα σας και θα αναγκαστείτε να ξεκινήσετε από το μηδέν. Θα πρέπει να είστε υπεύθυνοι, προσγειωμένοι και προσεκτικοί, γιατί οι παγίδες μπορεί να είναι πολλές και μεγάλες.

Πολλοί από εσάς θα θελήσετε μέσα στο 2023 να επενδύσετε σε ένα ακίνητο, να αγοράσετε ένα σπίτι ή να πουλήσετε το παλιό σας ακίνητο, αγοράζοντας ένα νέο. Εάν έχετε ρεαλιστικές απαιτήσεις και έχετε μελετήσει καλά τις κινήσεις σας, είτε επενδύοντας στην αγορά ακινήτων, προσδοκώντας μελλοντικά κέρδη, είτε αγοράζοντας ένα ακίνητο για ιδιοχρησία, η επιλογή σας μπορεί να είναι πετυχημένη. Προσοχή ωστόσο στην αστάθεια που θα παρουσιαστεί στην κτηματαγορά! Μην αγοράσετε κάτι πανάκριβο και αμέσως μετά χάσει μεγάλο ποσοστό της αξίας του.

 Καρκίνος 2023 – Υγεία

 Το 2023 θα είναι για σας μια χρονιά γεμάτη δυναμισμό και ενέργεια, που όμως θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί σοφά. Τηρώντας τις ισορροπίες στην ζωή σας, θα μπορέσετε να διατηρήσετε μια σταθερή και καλή φυσική κατάσταση. Ξοδέψτε ορθολογικά τα αποθέματα ενέργειας για να μην ξεμείνετε από δυνάμεις τις κρίσιμες στιγμές του έτος. Η συσσωρευμένη κόπωση άλλωστε μπορεί να σας οδηγήσει σε επιπλέον στρες αλλά και σε κατάθλιψη. Θα απαιτηθεί ιδιαίτερη προσοχή προς τα τέλη της άνοιξης, τον Ιούνιο και το φθινόπωρο, περίοδοι του έτους που θα μπορούσε να βληθεί η υγεία σας.

Τις ευαίσθητες αυτές περιόδους του έτους, καλό θα ήταν να ακούτε το σώμα σας και να μην αγνοείτε σημάδια που να υπονοούν την ύπαρξη κάποιων προβλημάτων υγείας. Ενδείκνυται το διάστημα αυτό να κάνετε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις ή κάποια κούρα, εάν αντιμετωπίζετε χρόνιες παθήσεις, ώστε να προλάβετε τα χειρότερα. Ακούστε την διαίσθηση σας, που είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη και θα σας καθοδηγήσει σωστά. Στομάχι, ήπαρ και έντερα είναι τα ευαίσθητα σημεία σας για το 2023. Ακολουθήστε μια σωστή διατροφή για να προλάβετε τα χειρότερα και αποφύγετε ανώφελες δίαιτες, που θα μπορούσαν να εξαντλήσουν τον οργανισμό σας.     

Καλό, ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2023!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Τι επιφυλάσσει ο νέος χρόνος για κάθε ζώδιο

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο ραδιόφωνο του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 η Αλίντα Κανάκη θα βρίσκεται καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτή η μάσκα μένει»  13:00 – 14:00  με την Ντέπυ Γκολεμά.

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ετήσιες 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Οι τυχεροί μήνες του 2023 ανά ζώδιο

Μέσα στο 2023 κάποιοι θα σκοτώνονται στην δουλειά, παρόλα αυτά δεν θα έχουν τύχη στον οικο…