Καρκίνος – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2020

Τετάρτη 1.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Κάποιο νομικό θέμα θα σας προβληματίσει! το άγχος ας μη σας οδηγήσει να πείτε λόγια σε κάποιον από το στενό σας περιβάλλον που θα μετανιώσετε αργότερα.

Πέμπτη 2.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα δημιουργεί ένταση, τόσο στον αισθηματικό ,όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Προς το βράδυ η μέρα θα γίνει αρκετά εκρηκτική, με κίνδυνο να μαλώσετε εξαιτίας παρεξηγήσεων.

Παρασκευή 3.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Δεν είναι καθόλου σκόπιμο να συνεχίσετε τις χθεσινές διαφωνίες. Τα οικονομικά σας παρ όλου που υπάρχουν εντάσεις, χρειάζονται προσοχή και θα πρέπει να μαζευτείτε χωρίς να κάνετε αλόγιστες σπατάλες.

Σαββάτο 4.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας κατά κύριων λόγο. Στα αισθηματικά επικρατεί ένταση, που μπορεί να φέρει και τη οριστική ρήξη μιας σχέσης. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας!

Κυριακή 5.4.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα κάνει σήμερα τα πράγματα πολύ καλύτερα. Επικρατεί περισσότερη λογική και επιτέλους τα σχέδια σας εκπληρώνονται.

Δευτέρα 6.4.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα, αν και ακόμα δεν είστε σε φόρμα να διαπραγματευτείτε παλιές εκκρεμότητες. Η αισιοδοξία σας θα αναθερμάνει τη σχέση σας.

Τρίτη 7.4.2020 (Σελήνη στον Ζυγό  – σε γέμιση)

Αποφύγετε μυστικές ενέργειες σήμερα. Μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα επικρατεί στο σπίτι. Αργά το βράδυ η ατμόσφαιρα γίνεται πιο βαριά με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιθέσεις και ρίξεις με τους γύρω σας.

Τετάρτη 8.4.2020 (Πανσέληνος στον Ζυγό)

Η ένταση που νοιώθετε μπορεί να την ξεσπάσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Συγκρατηθείτε και μη φτάσετε στα άκρα. Προσοχή στην οδήγηση !!!

Πέμπτη 9.4.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα θα κάνει τη μέρα αρκετά δύσκολη! Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, που θα πρέπει να χειριστείτε με διπλωματία.

Παρασκευή 10.4.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε χάση)

Θα πρέπει να προσέξετε σήμερα ότι έχει σχέση με τα χρήματα και το πορτοφόλι σας. Αποφύγετε σύναψη συμφωνιών, καθώς και περιττά έξοδα υπό μορφή ψυχοθεραπείας…

Σαββάτο 11.4.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Τα πλανητικό σύστημα σήμερα δημιουργεί εμπόδια και εκκρεμότητες. Με υπομονή και προσοχή θα ξεπεραστούν τα πάντα. Δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα και καινούργιες γνωριμίες.

Κυριακή 12.4.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Σήμερα είστε λιγότερο αισιόδοξοι και πιθανόν να σας απασχολήσουν θέματα οικονομικής φύσεως. Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο και θα πρέπει να ρίξετε το βάρος στην αποκατάσταση της ηρεμίας στη σχέση σας.

Δευτέρα 13.4.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Οικογενειακά θέματα θα φέρει το πλανητικό σκηνικό σήμερα, τα οποία θα πρέπει να σας απασχολήσουν. Δείξτε έμπρακτα την αγάπη και την φροντίδα στα μέλη της οικογένειας σας, επενδύοντας περισσότερο χρόνο μαζί τους.

Τρίτη 14.4.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω  – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα σας πιέζει να ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας. Επικρατεί κάποια ένταση στην προσωπική σας ζωή, που μπορεί να πάρει διαστάσεις, εάν δεν φροντίσετε να ηρεμήσετε.

Τετάρτη 15.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)                                       

Η ατμόσφαιρα είναι θετικότερη σήμερα και οι πιθανότητες να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες περισσότερες, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Πέμπτη 16.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Αν και πολλά πράγματα σας στεναχωρούν ακόμη, θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά σας θέματα. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να αναπαυτείτε αρκετά.

Παρασκευή 17.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Μην οξύνετε τα πράγματα και μη διαφωνείτε. Προσπαθήστε να διορθώσετε καταστάσεις και δείξτε την αγάπη και αφοσίωση σας στο ταίρι σας. Με λίγη προσοχή θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα, αρκεί να μη βιάζεστε.

Σαββάτο 18.4.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Καθόλου καλό δεν είναι το κέφι σας σήμερα… Αποφύγετε τις εντάσεις, δίνοντας τόπο στην οργή.  Η ένταση μέσα και γύρω σας μεγαλώνει, με αποτέλεσμα να έχει αντίκτυπο στην υγεία σας.

Κυριακή 19.4.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Τα αισθηματικά ζητήματα θα απασχολήσουν πολλούς και το πιθανότερο είναι να δυσαρεστηθείτε με την εριστική και παράλογη συμπεριφορά του συντρόφου σας.

Δευτέρα 20.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Εξαιρετικά μεγάλη προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε στα αισθηματικά ζητήματα. Κάποια άτομα που θα σας πλησιάσουν, μπορεί να μην έχουν τις αγνές προθέσεις που φαντάζεστε…

Τρίτη 21.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Μην κάνετε τοποθετήσεις χρημάτων σήμερα. Ασχοληθείτε με δημόσιες σχέσεις και κοινωνικά. Μην ξοδεύετε περισσότερα χρήματα απ’ όσα πρέπει. Η διάθεση σας παρουσιάζει διακυμάνσεις εξαιτίας του σημερινού πλανητικού σκηνικού.

Τετάρτη 22.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Η διάθεση σας σήμερα είναι καλύτερη και οι πιθανότητες να καλυτερεύσουν τα πράγματα με το σύντροφο σας είναι περισσότερες.

Πέμπτη 23.4.2020 (Νέα Σελήνη στον Ταύρο)

Η μέρα είναι πραγματικά δύσκολη σήμερα! Οι σχέσεις με τον σύντροφο σας ή και με τους συνεργάτες σας θα βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί. Θα πρέπει να αποφύγετε συγκρούσεις και αντιδράσεις.

Παρασκευή 24.4.2020 (Σελήνη στον Ταύρο  – σε γέμιση)

Μόνο με μεγάλη προσοχή θα αποφύγετε γκάφες σε οικονομικά ή αισθηματικά θέματα. Προτιμότερο είναι να μην κάνετε τοποθετήσεις χρημάτων και να εξετάσετε διεξοδικά κάθε καινούργια πρόταση.

Σαββάτο 25.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

(Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω – ανάδρομος μέχρι 4.10.2020)

Ευνοϊκή μέρα για τις σχέσεις σας η σημερινή! Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία επαγγελματικής φύσεως θα σας αποφέρει ευχάριστες προοπτικές αργότερα!

Κυριακή 26.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Μπορεί να κάνετε μια συζήτηση που θα προωθήσει τα επαγγελματικά σας θέματα σήμερα. Πολλά απρόοπτα μπορούν όμως να συμβούν. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Δευτέρα 27.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Τα πράγματα στην δουλειά σας δεν είναι και τόσο εύκολα, δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει να φέρετε την καταστροφή… Με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε να ξεπεράσετε και αυτό το δύσκολο σκόπελο.

Τρίτη 28.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο  – σε γέμιση)

Ακόμη μια μέρα που απαιτεί προσεκτικό χειρισμό των θεμάτων που σας απασχολούν, ιδιαίτερα αν πρόκειται για σοβαρές συζητήσεις επί επαγγελματικών θεμάτων.

Τετάρτη.29.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο  – σε γέμιση)

Είναι πολύ πιθανό να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία ή μια συζήτηση σχετικά με οικονομικά θέματα. Μάθετε να αξιολογείτε σωστά τις ευκαιρίες.

Πέμπτη 30.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα  – σε γέμιση)

Η μέρα υπόσχεται πάρα πολλά σε αυτούς που επιδιώκουν κάτι καλύτερο στη ζωή τους. Μερικοί μπορεί να ευεργετηθείτε από μια κληρονομιά ή να πετύχετε μια χρηματοδότηση.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022

Σάββατο 01.01.2022 (Σελή&…