ΚΡΙΟΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Μια ακόμη χρονιά πέρασε, αγαπητοί Κριοί, που χαρακτηρίστηκε από αρκετή κούραση, πολύ στρες αλλά και σχετικά μικρή αποτελεσματικότητα στα επαγγελματικά σας. Τον Ιανουάριο το πλανητικό σκηνικό σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας και πιο ελπιδοφόρας περιόδου για τον τομέα της καριέρας σας. Σας υπόσχεται ευκαιρίες να φανούν τα ταλέντα σας και αυτό είναι κάτι που τονώνει την αυτοπεποίθηση σας. Την περίοδο αυτή ευνοείται η ομαδική δουλειά, μέσα από την οποία θα διαπρέψετε με τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Στον οίκο της καριέρας σας βρίσκεται ο τελειομανής Κρόνος, ενώ η τριπλή σύζευξη Ήλιου-Αφροδίτης-Πλούτωνα υπόσχεται τύχη και υλική ευημερία! Ο Ιανουάριος θα είναι εξαιρετικά ενεργητικός μήνας, γεμάτος γεγονότα, με αρκετές δυσκολίες όμως, άλλα που μπορεί να φέρει εξαιρετικά θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Θα έχετε και την ευνοϊκή θέση του πλανήτης σας Άρη σαν επιπρόσθετη στήριξη, παρέχοντας σας ενέργεια αλλά και οικονομική εύνοια, καθώς βρίσκεται σε οίκο σας σχετικό με τα οικονομικά! Η σύζευξη Άρη-Δία θα φέρει χρήματα μέσα από συνεταιρισμούς, με την προσέλκυση επενδύσεων ή από την αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων σας. Προσέξτε μόνο να μην αναλάβετε μεγάλα οικονομικά ρίσκα και περιορίστε τις σπατάλες σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Στον συναισθηματικό τομέα οι παντρεμένοι ή δεσμευμένοι του ζωδίου σας θα αντιμετωπίσετε μια αρκετά ρευστή κατάσταση, με διαπληκτισμούς και μια τεταμένη ατμόσφαιρα που θα διαρκέσει σχεδόν καθ όλη την διάρκεια του μήνα και θα κάνει το κλίμα της σχέσης σας αρκετά βαρύ. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και του έρωτα βρίσκεται σε οίκο που σχετίζεται με την καριέρα σας και το κοινωνικό status, και αυτό σας κάνει πολύ πιο επιλεκτικούς και εκλεκτικούς στις προσωπικές σας σχέσεις. Δεν είστε πλέον ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με αυτό που έχετε και θέλετε το απόλυτο! Η σύζευξη Ήλιου-Αφροδίτης-Πλούτωνα θα φέρει μια τεταμένη ατμόσφαιρα κατά τα δύο πρώτα δεκαήμερα και θα σας υποχρεώσει να πάρετε αποφάσεις. Η σύζευξη Άρη-Δία σας φορτίζει σεξουαλικά, καθώς και η ολική έκλειψη Σελήνης στις 31 του μήνα, που είναι σεξουαλικά φορτισμένη!

Για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας ενδιαφέρον παρουσιάζει το δεύτερο μισό του μήνα, καθώς σημαδεύεται από έντονη κοινωνική και σεξουαλική ζωή! Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κάνετε το διάστημα αυτό την γνωριμία που θα σας συνεπάρει και ίσως αρχίσετε να σκέφτεστε πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε κάτι πιο σταθερό.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022

Επαγγελματικά &nd…