Λέων – Ημερήσιες προβλέψεις Νοεμβρίου 2020

Κυριακή 01.11.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 Εκεί που νομίζατε ότι η δουλειά σας έχει βρει τον ρυθμό της και είστε σε καλό δρόμο, η μέρα έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι δεν πρέπει να επαναπαυτείτε, γιατί βρίσκεστε μόλις στην αρχή και θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να τα καταφέρετε. Επιπλέον , ένα οικογενειακό πρόσωπο θα χρειαστεί την υποστήριξη και καθοδήγηση σας σήμερα. Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και αρκετή από την υπομονή και πειθώ σας για να μπορέσετε να βοηθήσετε αποτελεσματικά.

Δευτέρα 02.11.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Θα πρέπει να επιδείξετε πνεύμα δικαιοσύνης καθώς θα χειρίζεστε τις καταστάσεις που θα προκύψουν. Εάν είστε δίκαιοι και τίμιοι απέναντι στους γύρω σας έχετε πολλές περισσότερες πιθανότητες να πετύχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Ήρθε επίσης η ώρα της σοβαρής σκέψη και της λήψης αποφάσεων σε εργασιακά θέματα. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την κατάσταση κατάματα και να επιλέξετε πορεία…

 Τρίτη 03.11.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

(Ερμής ορθόδρομος στον Ζυγό – Ανάδρομος από 14 Οκτωβρίου)

Εντάσεις και διαπληκτισμοί δημιουργούν ένα καθόλου ευχάριστο περιβάλλον, τόσο σε φιλικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Κρατήσετε την ψυχραιμία σας, γιατί μέσα από την ένταση δεν μπορούν να γεννηθούν λύσεις. Μην κατατρώγεστε με τα μικρά και ασήμαντα της καθημερινότητας σας. Ανανεωθείτε ψυχικά ή ανανεώστε τον χώρο σας κάνοντας κάποιες εικαστικές παρεμβάσεις για να αισθανθείτε καλύτερα και να αποσπάσετε την προσοχή σας.

Τετάρτη 04.11.2020 (Σελήνη στους Διδύμους σε χάση)

Αισθάνεστε πολύ καλά, ισορροπημένοι, χαρούμενοι, σχεδόν ευτυχισμένοι! Απολαύστε την ανέφελη μέρα σας και διαφυλάξτε την σαν κόρη οφθαλμού για τις πιο απαιτητικές στιγμές του μήνα που έρχονται… Μετά από πολλή και σοβαρή σκέψη αποφασίζετε να θέσετε τέρμα σε κάτι που σας δημιουργούσε άγχος και ανησυχία. Πετάξτε από την ζωή σας ότι αισθάνεστε ότι δεν είναι άξιο διατήρησης και επικεντρωθείτε στα ωφέλημα.

 Πέμπτη 05.11.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Έχετε διαρκή οικονομικά προβλήματα και την ανασφάλεια της επόμενης μέρας και αισθάνεστε ότι τα χρήματα εξαφανίζονται από το πορτοφόλι σας με έναν μαγικό τρόπο. Σήμερα παρουσιάζεται κάποια ευκαιρία για μια έκτακτη τονωτική ένεση στα οικονομικά σας. Ένα ταξίδι μπορεί να είναι καταλυτικής σημασίας για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας, καθώς μια τυχαία γνωριμία μπορεί να γεννήσει έναν νέο έρωτα.

 Παρασκευή 06.11.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Είστε λίγο μπερδεμένοι και έχετε την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά. Προσπαθήσετε να μην βραχυκυκλώσετε σε ατέρμονες σκέψεις, για να δείτε καθαρά μπροστά σας. Θα απασχοληθείτε αρκετά με την επίλυση ενός μυστήριου στον χώρο της δουλειάς ή στο οικογενειακό περιβάλλον. Είναι κάτι όμως που θα μπορέσετε, αν και δύσκολα, να το ξεκαθαρίσετε.

 Σάββατο 07.11.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

 Καλλιτεχνικές ανησυχίες και ενδιαφέροντα απομακρύνουν την σκέψη και την προσοχή σας από την πεζή και πολλές φορές θλιβερή πραγματικότητα και σας ταξιδεύουν σε άλλους κόσμους. Για να μπορέστε να βγείτε οριστικά από ένα ατέρμονα κύκλο στασιμότητας θα πρέπει να κάνετε κάποια νέα βήματα, ίσως προς διαφορετική κατεύθυνση. Εξετάστε κάθε ενδεχόμενο και ίσως κάπου κοντά να βρίσκεται μια κρυμμένη ευκαιρία.

 Κυριακή 08.11.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

 Μια εσωτερική φωνή θα σας υποδείξει τον δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε κατά την διάρκεια της μέρας, ειδικά εάν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Χρειάζεται επιμονή και κυρίως υπομονή για να δείτε τις επαγγελματικές σας προσπάθειες να καρποφορούν. Δεν γίνονται όλα από την μια μέρα στην άλλη…

 Δευτέρα 09.11.2020  (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

 Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε! Με κάποια αφορμή που θα σας δοθεί σε ανύποπτο χρόνο θα κάνετε ένα συναισθηματικό ταξίδι στο παρελθόν σας και ιδίως στην παιδική σας ηλικία… Κάτι νέο ωστόσο εμφανίζεται στην ζωή σας και την κάνει λίγο πιο ενδιαφέρουσα. Για κάποιους ίσως να είναι ένα νέο ταλέντο που έρχεται στην επιφάνεια, για άλλους μια νέα φιλική ή ερωτική γνωριμία.

 Τρίτη 10.11.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο σήμερα ή ότι θα πρέπει να χαράξετε νέα πορεία και δεν ξέρετε την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, μια και ο ανώτερος σας εαυτός γνωρίζει καλύτερα, τι είναι το βέλτιστο για σας. Κάντε αυτό που πρέπει και όλα θα πάνε καλά. Μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα και συμβουλευτείτε έμπιστα σας άτομα για τις κινήσεις σας στον οικονομικό στίβο.

 Τετάρτη 11.11.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Θα πρέπει να είστε ευέλικτοι, μια και κάποιο έκτακτο γεγονός μπορεί να κάνει το πρόγραμμα σας άνω-κάτω. Μην εκνευρίζεστε και προσαρμοστείτε στα δεδομένα της στιγμής. Για τους ερωτευμένους ή δεσμευμένους η σημερινή είναι μια πολύ όμορφη μέρα, καθώς το πλανητικό σκηνικό ευνοεί ρομαντικές αποδράσεις και εξόδους.

 Πέμπτη 12.11.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

 Η διαίσθηση σας, σας προειδοποιεί για ένα παρασκήνιο που δεν μπορείτε ακόμη να εντοπίσετε. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που δημιουργείται στον επαγγελματικό σας χώρο ή για μια προδοσία σε προσωπικό επίπεδο; Το μέλλον θα σας δείξει. Ως προς τα αισθηματικά σας, εάν έχετε ανάγκη να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά και ίσως μακροχρόνια για να γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα. Η αγάπη κερδίζεται σταδιακά και δεν χαρίζεται…

 Παρασκευή 13.11.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Αφήστε την ασφάλεια της σταθερότητας για λίγο και αποτολμήστε κάτι νεωτεριστικό ή ακόμη και πιο επικίνδυνο για τα δικά σας δεδομένα. Θα σας ανανεώσει και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας. Μείνετε μόνο μακριά από μηχανορραφίες στον εργασιακό σας χώρο, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε σε αντίθετη περίπτωση είναι να γίνετε μέρος του προβλήματος.

 Σάββατο 14.11.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

(Άρης ορθόδορμος στον Κριό – Ανάδρομος από 10 Σεπτεμβρίου)

 Σήμερα θα ήταν απαραίτητο να ορθώσετε τις άμυνες σας, ώστε να είστε απυρόβλητοι! Αυτό θα σας βοηθήσει σε επιθέσεις από άγνωστους και θα σας προστατέψει από μικρά προβλήματα και απογοητεύσεις. Οι στενοί σας φίλοι ωστόσο θα βρίσκονται στο πλευρό σας, εάν τους το επιτρέψετε. Εκμυστηρευτείτε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σας και πιθανόν να λάβετε κάποιες καλές συμβουλές.

 Κυριακή 15.11.2020 (Νέα Σελήνη στον Σκορπιό)

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας! Μέσα από την εκδήλωση μητρικών ή πατρικών συναισθημάτων, παύει να υπάρχει οποιαδήποτε οξύθυμη διάθεση. Επαγγελματική αλλαγή πορείας ίσως να φέρει η σημερινή μέρα! Κάποιο ζήτημα δεν ολοκληρώνεται ή ξεχνιέται, μια και είναι πια παράκαιρο… Θα φέρετε καλύτερο αποτέλεσμα, αν δεχθείτε τις καταστάσεις όπως έχουν διαμορφωθεί, έστω και την τελευταία στιγμή. Μην εθελοτυφλείτε…

 Δευτέρα 16.11.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Συνιστάται να αποφύγετε τις σοβαρές συνομιλίες κατά τη διάρκεια της μέρας, εάν αυτό είναι δυνατό, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να  ακυρωθούν οι προσπάθειες σας από τυχαία γεγονότα. Εστιάστε στον εαυτό σας και στις προτεραιότητές σας, τουλάχιστον για σήμερα. Μπορείτε να ολοκληρώσετε με επιτυχία το τρέχον project σας, ώστε να κάνετε το επόμενο βήμα χωρίς εκκρεμότητες.

Τρίτη 17.11.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Το θάρρος και η τόλμη σας οδηγούν σε παράτολμες δραστηριότητες, για να αλλάξετε κάποια κατάσταση που βλέπετε ότι δεν μπορεί  να συνεχιστεί. Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας. Προσοχή για την αποφυγή ατυχημάτων!

Τετάρτη 18.11.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Μην απαντάτε σε προκλήσεις και μην ασχολείστε με τα μικρά και ασήμαντα πράγματα της ζωής. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαλαρώσει, πιστέψτε στις ικανότητες σας και να προχωρήσετε σταθερά για την κατάκτηση του ονείρου σας. Η μέρα μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά θετική, εάν θελήσετε να την αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τις βραδινές ώρες ευνοούνται οι ρομαντικές επαφές.

 Πέμπτη 19.11.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Οι αναμνήσεις επιστρέφουν και σας ταλαιπωρούν σήμερα. Θα αισθανθείτε δυσαρέσκεια με τον εαυτό σας για πράξεις του παρελθόντος και απαισιοδοξία για το μέλλον ή μια έντονη νοσταλγία για το παρελθόν. Απαλλαγείτε το συντομότερο δυνατό από τα θλιβερά αυτά συναισθήματα και επικεντρώστε την προσοχή σας στο σήμερα. Χαμογελάστε στη ζωή, για να σας χαμογελάσει και αυτή!

 Παρασκευή 20.11.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε  στο τελικό αποτέλεσμα. Θα φέρετε καλύτερο αποτέλεσμα, αν αποδεχθείτε τις καταστάσεις όπως έχουν διαμορφωθεί! Χρήσιμες συζητήσεις, υποσχέσεις και καινούργια ενδιαφέροντα έχει στο μενού της η μέρα! Φιλικά συναισθήματα σας κάνουν να νοιώθετε ευχάριστα, ενώ οι εντάσεις υποχωρούν. Αποφύγετε επιθετικές ενέργειες σε επίπεδο οικονομικής διαχείρισης.

 Σάββατο 21.11.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Η υπερβολική σας αυτοπεποίθηση μόνο  να σας βλάψει μπορεί στην παρούσα φάση, γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες αποφάσεις και να σας ζημιώσει, κυρίως υλικά! Δεν μπορείτε να ελέγξετε την ροή της δουλειάς σας σήμερα, γιατί έχετε διασπάσει τις δυνάμεις σας σε πολλά μέτωπα, και μάλιστα χωρίς σκοπό και ουσία.

 Κυριακή 22.11.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Αισθάνεστε πνευματικά και ψυχικά αδύναμοι, έχετε έντονες αμφιβολίες για τον εαυτό σας και είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε όλα και να αποτραβηχτείτε. Δείξτε αυτοπειθαρχία και μην εγκαταλείπετε… Ο υπέρμετρος εγωισμός που επιδεικνύετε κατά καιρούς δεν κάνει κακό μόνο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλά πρώτιστα και κυρίως στον εαυτό σας…

 Δευτέρα 23.11.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Μην προσπαθείτε να κάνετε πράγματα που ξεπερνούν τις δυνάμεις σας ή δεν είναι της αρμοδιότητάς σας. Κάνε κάτι όμως, ώστε να  εκτονωθεί ο θυμός ή το στρες που νοιώθετε, για να μη σας βγει  μέσα από κάποιο ατύχημα ή άσχημο καβγά. Μην προσπαθήσετε μέσα από πονηριές να καταφέρετε τους σκοπούς και τις επιδιώξεις σας. Θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα! Δείξτε έμπρακτα διάθεση συνεργασίας και θα πετύχετε αυτό που θέλετε!

 Τρίτη 24.11.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Σήμερα θα έχετε την επιθυμία να περάσετε καλά και να περιβάλλεστε από θετικότητα και αγάπη των στενών φίλων και της οικογένειας σας. Εντούτοις, μπορεί κάποια στιγμή θα αποζητήσετε την ηρεμία σας και τη σιωπή. Αν συμβαίνει αυτό, καλό θα ήταν να επιτρέψετε στους φίλους σας να διασκεδάσουν ακόμη και χωρίς εσάς.

Τετάρτη 25.11.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Θα πρέπει να καλωσορίσετε κάθε δραστηριότητα που σας φέρνει γαλήνη και πνευματική αναζωογόνηση. Η επαφή με φιλικά πρόσωπα μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Οι δεσμευμένοι ευνοείστε να προκαλέσετε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας, που θα καθορίσει την τύχη της σχέσης τους. Αποφύγετε πειραματισμούς σχετικά με το φαγητό, γιατί καραδοκούν προβλήματα με το πεπτικό σας σύστημα.

Πέμπτη 26.11.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

 Χωρίς να υπάρχει κανένας ρομαντισμός ή ιδιαίτερες συγκινήσεις, καταφέρνετε να κρατάτε τις σχέσεις σας, αισθηματικές, κοινωνικές ή επαγγελματικές,  σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια, ιδέες και συζητήσεις θα φέρουν τα ξαφνικά νέα! Η ατμόσφαιρα θα μπορούσε να ηλεκτριστεί επικίνδυνα, εάν δεν χειριστείτε τις καταστάσεις προσεκτικά.

Παρασκευή 27.11.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Σήμερα μπορεί να έχετε κάποιες καινούργιες και καινοτόμες ιδέες. Ίσως να αφορούν την προσωπική σας ζωή, τα επαγγελματικά σας ή την κοινωνική σας δικτύωση.  Η μέρα είναι μοναδική για τολμηρές δηλώσεις αγάπης, για συζητήσεις και στρατηγικούς σχεδιασμούς σε οικογενειακό επίπεδο, αλλά και για φλερτ που μπορούν να οδηγήσουν σε κάτι πολύ περισσότερο. Κατά τις βραδινές ώρες όμως θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές…

 Σάββατο 28.11.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Αποφύγετε να ασκήσετε πίεση κατά τη διάρκεια της μέρας στις προσωπικές σας υποθέσεις.  Η καλύτερη επιλογή για την ώρα είναι να αφήσετε τον χρόνο να κυλίσει. Όσον αφορά τα οικονομικά ζητήματα, συνιστάται να είστε προσεκτικοί. Πρέπει να αποφύγετε ακριβές αγορές, μεγάλες δαπάνες για αναψυχή ή επενδύσεις σε επιχειρήσεις με μεγάλο ρίσκο.

 Κυριακή 29.11.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

(Ποσειδώνας ορθόδρομος στους Ιχθείς – Ανάδρομος από 23 Ιουνίου)

 Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Τα σχέδιά σας ξαφνικά μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή. Αγχώδεις καταστάσεις ίσως να φέρει η μέρα… Αποφύγετε συναλλαγές κάθε είδους που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο άμεσο μέλλον. Κάποιες δυσκολίες στο εργασιακό σας περιβάλλον δοκιμάζουν τα νεύρα σας, με την κατάλληλη επέμβαση σας όμως τα χειρότερα αποσοβούνται…

Δευτέρα 30.11.2020 (Πανσέληνος τους Διδύμους – Μερική σεληνιακή έκλειψη)

Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες, που οι ενέργειες σας ή η παθητικότητα σας θα σας βλάψει. Έχετε τον νου σας… Κάποια μικρή αδιαθεσία ίσως σας ταλαιπωρήσει κατά την διάρκεια της μέρας. Ξεκουραστείτε και φροντίστε τον οργανισμό σας για να μην αφήσετε περιθώρια για επιδείνωση της κατάστασης σας. Ένα νέο σας ταλέντο θα ανακαλύψετε που θα σας βοηθήσει να παρουσιάσετε μελλοντικά σημαντικά βήματα προόδου.

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…