Λέων – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – καριέρα

 Ευνοούνται στόχοι και νέα ξεκινήματα με μελλοντική επιτυχία στον εργασιακό τομέα κατά τον Νοέμβριο, μόνο όμως από το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και μετά. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στους στόχους και στις φιλοδοξίες σας και θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να γίνετε ευρύτερα αποδεκτοί και να αναγνωριστείτε στο περιβάλλον σας κοινωνικά και επαγγελματικά. Θα αγωνιστείτε για να κάνετε πράξη τα όνειρα σας και να μπορέσετε να εκφράσετε τα ταλέντα και τα πιστεύω σας. Θα έρθετε σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους που θα σας υποστηρίξουν, θα συνεργαστούν μαζί σας και θα σας βοηθήσουν να φτάσετε τους υψηλούς στόχους που έχετε θέσει. Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του οίκου σας της καριέρας θα διέρχεται μεταξύ 1 και 26 Νοεμβρίου μέσα από τον οίκο της δημιουργικότητας και της ψυχαγωγίας, με αποτέλεσμα να έχετε την τάση να ασχολείστε με ότι απολαμβάνετε ή σας διασκεδάζει. Βρίσκετε όμως και πάλι την χαρά της σκληρής δουλειάς, και μέσα από αυτή θα καταφέρετε να κάνετε κάποια σημαντικά βήματα στην καριέρα σας. Μεταξύ 23 και 26 Νοεμβρίου θα γίνει το κλίμα από βαρύ έως εκρηκτικό εάν εμπλέκεστε σε ομαδικές δράσεις, καθώς θα έχετε την τάση να επιβάλετε την άποψη σας στην ομάδα. Όσο αφορά τα οικονομικά σας, με τον Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 20.11 να επηρεάζει το πορτοφόλι σας, η λέξη-κλειδί είναι «σύνεση»!  Περιορίστε τα έξοδα σας, επαναδιαπραγματευθείτε τις πληρωμές σας και φροντίστε να βάλετε κάποια χρήματα στην άκρη για ώρα ανάγκης.

Αισθηματικά – κοινωνικά

  

Το άστρα σας δίνουν την δυνατότητα να αναθερμάνετε σχέσεις και δεσμούς από το παρελθόν με τον ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 20.11. Το πλανητικό σκηνικό κάνει το κλίμα άκρως ειδυλλιακό και ρομαντικό, προσέξτε όμως τις παρεξηγήσεις που μπορεί να φέρει η ανάδρομη πορεία του Ερμή! Μην αμελείτε τον σύντροφος σας γιατί είναι η στιγμή που θα χρειαστεί την έμπρακτη στήριξή σας. Αποφύγετε τυχόν πειρασμούς που θα σας περιτριγυρίσουν, γιατί αργά ή γρήγορα όλα θα βγουν στο φως και θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις στο ταίρι σας. Όσοι αντιμετωπίζετε σημαντικά προβλήματα με τους συντρόφους σας, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα, μια και θα κορυφωθούν κάποιες εντάσεις. Θα πρέπει να αποφύγετε  να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Η συναισθηματική σας ζωή ωστόσο ευνοείται με το ξεκίνημα του μήνα από την παρουσία του Δία και της Αφροδίτη, και αργότερα, μετά τις 22 Νοεμβρίου του Ήλιου σε οίκους του ωροσκοπίου σας που έχουν σχέση με τα συναισθηματικά σας. Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου λαμβάνει χώρα επίσης στον οίκο της αγάπης του ζωδίου σας, παρέχοντας σας την ευκαιρία να αποκαταστήσετε την σχέση σας με τον σύντροφό σας. Την περίοδο μεταξύ 23 και 26.11 ίσως να πάρει μια απόφαση το ταίρι σας που θα σας αναστατώσει, γιατί θα αισθανθείτε ότι τον χάνετε. Εάν υπάρχει όμως πραγματική αγάπη μεταξύ σας, μπορείτε να βρείτε κοινά αποδεκτές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας. Η πανσέληνος της 12-11-2019 επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Λέων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…